بحث و تبادل نظر در مورد سری Metal Gear Solid

رو به دیوار
از همه معذرت می خوام که پست نمیدادم اینجا
ولی همه پست ها رو خوندم و اون داستان رو هم چاپ کردم
منم یه متال گیر بازم و از 6 سال پیش باهاش آشنا بودم و همه ی نسخه ها رو هم بازی کردم حتی نسخه ی گیم کیوب
ولی با mgs 2 بیشتر حال کردم تا 3
آخه 3 تو جنگل بود و گیم پلی اعصاب خورد کن
فقط واسه داستانش بازی کردم 3 رو
اون تعویض لباسش هم اعصاب خورد کن بود و همچنین دوا درمون
فقط خواستم بگم منم mgs بازم و کاش ps3 داشتم :D

بچه ها تایپک داره خاک می خوره نا سلامتی چند روز دیگه mgs4 میخواد بیاد .راش بندازین دیگه.
برای راه اندازی یه سوال ؟
آهنگ آحر mgs3 قابل بحث نیست؟ way to fall
به نظر شما از زبون بیگ باس به اسنیک نیست؟
son
you've got a way to fall
خیلی بحث able ها ؟:biggrin1:

دوسته عزیز سایت آمازون زده 30 june من می خوام سفارش بدم یکی از آشناهامون از فیلیپین این پک رو واسم بگیره واسه همین تاریخ دقیق عرضه این پک رو میخوام!!!

دوسته عزیز سایت آمازون زده 30 june من می خوام سفارش بدم یکی از آشناهامون از فیلیپین این پک رو واسم بگیره واسه همین تاریخ دقیق عرضه این پک رو میخوام!!!
من نمیدونم آمازون کی میاره ! طبق گفته ی کونامی و bundle این بازی روز انتشار بازی قابل خرید هست. شاید آمازون بخواد 100 روز دیگه بیاره !

سلام
به نظر من زیاد عجله نکنید و نزارید بعضی از این سود جوها از آب
گِل آلود ماهی بگیرن
تا حالا که صبر کردید چند روز هم روش
من خودم از طرف دارهای سرسخت این بازی هستم و از خیلی وقت پیش
با این بازی آشنایی دارم ولی ترجیح می دم صبر کنم

سلام گرم به بر وبچ fan club mgs 4.اينهم داستان من وسري متال گير=درست 7سال پيش تو يه مغازه وقتي داشتم بصورت كيلويي بازي واسه ps1ام مي خريدم چشم به يه بازي كه عكس يه مرد ريشو روش بود افتاد اسم بازي هم نمي دونستم و همين طوري خريدمش.وقتي اومدم خونه بازي رو گذاشتم تو دستگاه از اون لحظه به بعد عشق براي من اغاز شد...بله اون بازي متال گير 1 بود كه 6-7بار رو نسخه اصلي و بالاي 10 بار رو نسخه ي اينتگرال[براي باز كردنvr missonsوبخش photography]تا اخر بردمش.به جرات مي تونم بگم به همراه winning 11بهترين بازي هاي ps1بودند...براي من تاقبل از بازي كردن با متال گير داستان بازي هيچ مفهومي نداشت اما وقتي متال گير رو بازي كردم وداستان اون رو كه روي احساسات كاراكترها كارشده بود ديدم تازه مفهوم داستان بازي رو فهميدم...من به شخصه هيچ بازي رو كه دنياي اطراف مارو مثل mgs اينقدر واقعي ترسيم كنه نديده بودم...هم چنين درداستان زيباي ان براي اولين بار كاراكترهاي منفي با جنبه هاي مثبت مانندsniper wolfدركنار كاراكترهاي كاملا منفي مانندliquid snakeوocletطراحي شده بودند...همينطور كار روي شخصيت ها نيز فوق العاده بود...باشجاعت مي گم كه كوجيما شخصيت هارو از همون اول بابرنامه ريزي براي نسخه هاي بعدي طراحي كرده بود.طراحي استادانه شخصيت اسنيك كه درنسخه هاي اوليه اطلاعات زيادي درباره ي گذشته ي او پيدا نمي كنيم وشخصيتهاي مرموزداستان مانند مريل و Evaكه زياد از كارهايشان سر در نمي اوريم تاشخصيتي مانندsniper wolfكه مي فهميم كرد بوده وزندگي گذشته ي او استادانه توسط بازي روايت مي شود همگي مشت محكمي بر دهان منتقدان هستند و هيچكس نمي تواند ادعا كنه كه از داستانmgsلذت نبرده است...بعد از 4سال كه اين بازي رو ديدمPS2خريدم و MGS2رو روش تجربه كردم اين بازي اوج خلاقيت كوجيما رو به من نشون داد...كوجيما براي تركاندن داستان بازي اسنيك رو درtankerمرده جلوه داد وشخصيت رايدن[كه تا يه مدت فكر مي كرديم مونثه]رو وارد بازي كردوباعث شدتا اخر بازي داغ اسنيك به دلمان بماند...باس ها رو تاحد زيادي تغير داده بود[مانند باس رومانيايي كه چاقو پرت مي كرد]محيط بازي مخصوصا بخش اول خيلي شبيه نسخه ي اول شده بود اما هيچ كدام ذره اي از جذابيت يك شاهكار كم نكرد...سپس نوبت به نسخه ي سوم رسيد كه دو سال پيش بازي كردم والحق بهترين بازي سري mgsو بهترين بازيps2بود داستان در يك كلمه خدا وگرافيك در يك هلو بود...محيط از فضاي بسته ي نسخه هاي قبلي خارج شده وبه فضاي باز جنگل هاي گراژني گراد روسيه تغيير يافته بود...زمان چهل سال به عقب كشيده شده و براي اولين بار شخصيت اوكلت يا همون شالاشاسكا مثبت و جوان شده بود...ايده ي عوض كردن ذات شخصيت و سن او توسط كوجيما در اين نسخه براي اولين بار در اين بازي مطرح شد كه من در هيچ بازي نديدم وتا لحظه ي اخر بازي هم نمي دونستم كه شالاشاسكا شخصيت خوبيه اما وقتي ديدم در هواپيما اسنيك را رها كرد تازه به اين موضوع پي بردم بر عكس اوكلتEvaبود كه در طول بازي صد بار اسم عوض كرد و ادعا مي كرد اسنيك رو دوست دارد وماهم فكر مي كرديم از شخصيت هاي مثبت بازيه اما بعد اينكه با اسنيك با كاخ كرملين رفتند و......سپس اسنيك رو در خواب تنها گذاشت تازه ماهيت اورا فهميديم وعجيبتر جاسوس چين بود[به قول يكي از رفقا حمال رو هم دور زده بود]...يك نكته ي ديگر در اين نسخه غيبت ليكوييد و حضور كلنل رواني روس به جاي او بود كه به همراه عوض شدن اوكلت واقعا به داستان به بازي حال داده بود...گيم پلي باخوردن غذاكه بايد به خاطرش موجودات رو از موش گرفته تا گوزن رو بايد شكار مي كرديم هم چنين درمان اعضاي تير خورده ومجروح با چاقو وسيگار وباند بينظير شده بود...از نظر من mgs3بدون رقيب بهترين بازي ps2هست وكاري به بازي هاي ديگه ندارم...الانم از سال پيش عكسهاي نسخه 4 تواينترنت اومد منتظر نسخه ي4هستم تواين نسخه هم ديديم كه كوجيمااسنيك رو پير كرده كه اين ادامه ي طرح موفق كوجيما بر روي سن كاراكترها ازنسخه ي3هستش ويقينا با اينكار بازي خيلي جذابتر ميشه...نكته ي ديگه كه گفته مي شه شما مي تونيد جاي دشمنان بازي كنيد واحساساتتشون رو وقتي بدست اسنيك كشته مشن رو تجربه كنيد يك ايده ي انقلابي در بازيسازي خواهد بود كه براي اولين بار در اين سري مطرح شده...بايد تا ماه بعد صبر كنيم تا ببينيم اين شاهكار جديد چطوري از اب در مياد...شنيدم اين بازي براي 360 مياد[نميدونم شايعه اس يانه]لطفااگه ميدونيد بهم پاسخ بديد.براي همتونم ارزو مي كنم از mgs4لذت ببريد:cool:

سلام

من یک حدسی در مورد بازی متالگیر 4 و سرنوشت اسنیک میزنم
این که اسنیک که اون ماده به بدنش تزریق شده ( نمیدونم کی تزریق کرده ولی فکر کنم توی اون دمو دیگه یه خانوم میگفت که این کار رو کرده ) یواش یواش داره از پا در میاد و در طول این مدت باید ماموریتش اون طور که من از این دمو فهمیدم نابود کردن لیکوئید و جلوگیری از هدف های شوم اونه !! رو هم انجام بده احتمالاً هم آخر بازی اسنیک با اتمام ماموریتش به وسیله ی همین ماده زبونم لال میمیره!!
البته این فقط یه حدس و هیچ چیزی معلوم نیست.

سلام

این که اسنیک که اون ماده به بدنش تزریق شده ( نمیدونم کی تزریق کرده ولی فکر کنم توی اون دمو دیگه یه خانوم میگفت که این کار رو کرده ) یواش یواش داره از پا در میاد و در طول این مدت باید ماموریتش اون طور که من از این دمو فهمیدم نابود کردن لیکوئید و جلوگیری از هدف های شوم اونه !! رو هم انجام بده احتمالاً هم آخر بازی اسنیک با اتمام ماموریتش به وسیله ی همین ماده زبونم لال میمیره!!
چه حدس بزرگی! این چیزایی که شما گفتی اکثرشون معلوم بودند و تو تریلرها گفته شدن.
اولا که Naomi Hunter تو MGS1 قبل از شروع ماموریت Shadow Moses این ماده که اسمش FoxDie هست رو به اسنیک تزریق می کنه.
بعد هم توی تریلر E3 2006 خود Naomi به اسنیک می گفت که بدنش در حال از بین رفتنه و تا شش ماه دیگه می میره.
توی تریلر E32007 هم خود کلنل از اسنیک تقاضا می کرد که این ماموریت (کشتن لیکویید) رو برای او انجام بده.

در حالت عادی همه فکر می کردند که داستان بازی به همین سادگیه، اما چند تا از چیزایی که تو تریلرها نشون داده شد (مثل اسنیک جوان، خودکشی اسنیک، فعال کردن FoxDie توسط لیکویید و ... ) باعث می شن داستان خیلی پیچیده تر بشه و مثل همیشه Plot Twist های زیادی تو داستان بازی وجود داشته باشه.

سلام

خیر نائومی مقدار از خون اسنیک رو تزریق کرده به یک نفر دیگه، چون میگه من توی شادو موزس مقداری از خونت رو تزریق کردم، خوب به کی؟ به خود اسنیک که خون خودشو نمیشه تزریق کرد پس احتمالا یک کلان از اسنیک ساختند که تصویرش رو به وفور توی تریلرها دیدیدم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or