سلاماشتباه بود...دوباره تلاش کنین.
متشکرم...Nemesis
من همه ی تاپیک رو خوندم ولی در کل گفتم اگر یکی زحمتش رو بکشه خیلی عالی میشه.علیرضا خان عزیز شما بهتره تایپیک رو از اول بخونی همه چی تا همه چی دستگیرت بشه.
من اینو فهمیدم ازش درسته خودم سوال در باره ی gw پرسیده بودک ولی یه جا میگه اسلات :ارسنال گیر فقط برای محافطت از gw ساخته شده و هده gw این هست که پیتریوت ها بتونن عقائد ا وافکاری رو که دوست دارن به ملت القائ کنن غلطه>؟
سوال بود ؟ اگر بود:سلام آقا این mgs خیلی سخته نشونه نداره دوربینشم زیاد جالب نیست محیطش هم سبزه همه توش گم میشن؟
جالبه چون اما امریخ میگفت که GW در واقع AIـه آرسنال گیر هست. در ضمن GW با ویروس اما داغون شد.علیرضا خان عزیز شما بهتره تایپیک رو از اول بخونی همه چی تا همه چی دستگیرت بشه.
من اینو فهمیدم ازش درسته خودم سوال در باره ی gw پرسیده بودک ولی یه جا میگه اسلات :ارسنال گیر فقط برای محافطت از gw ساخته شده و هده gw این هست که پیتریوت ها بتونن عقائد ا وافکاری رو که دوست دارن به ملت القائ کنن غلطه>؟
شما حتما احتیاجی نیست مثل تراکتور برید جلو:biggrin1:. اسم کاراکتر MGS 3 روش هست naked Snake. مثل مار برید جلو تا هیچکس نبیندتون و مجبور نشید از سلاح سنگین استفاده کنید. در ضمن اگه MGS 3 رو روی Very Easy آغاز کنید بهتون یک ترنکولایزر میده که لیزیریه و مشکل شما رو حل میکنه. اگه هم از رنگ سبز بدتون میاد با MGS 2 شروع کنید که آبیه.چرا نشونه نداره؟
شما به حرف یک جاسوس پیر خرفت بیشتر توجه میکنی یا برنامه نویس GW؟بابا خوده اسلت گفت در حقیقت arsenal gear واسه این ساخته شده که gw رو حمل کنه و محافطت کنه این یعتی این که هدف از ساخت ارسنال گیر فقط یه ملت رو خر کنن یا به طور کلی هدف اصلی ساخت ارسنال برای جنگ نبوده
چی کار کنم؟خوب من تو مرحله ی یک همونجا که کاسپاروف و اون یارو مو زرده را میبینی و موزرده را میکشی هستم نمیدونم کجا برم اخه یک در داره بستس چی کارش کنم؟
ضمنا من به غیرتم بر میخوره easy یا very easy یا normal بازی کنم فقط hard
خوب من تو مرحله ی یک همونجا که کاسپاروف و اون یارو مو زرده را میبینی و موزرده را میکشی هستم نمیدونم کجا برم اخه یک در داره بستس چی کارش کنم؟
ضمنا من به غیرتم بر میخوره easy یا very easy یا normal بازی کنم فقط hard