fox_hound1985
کاربر سایت
من با گزاشتن خلاصه مفید این 90 صفحه موافقم...بشرطی که...
بشرطی که پست های من توش زیاد باشه و به چشم بیاد!!:laughing::cheesygri
بشرطی که پست های من توش زیاد باشه و به چشم بیاد!!:laughing::cheesygri
مگه 1 ملیون بمب اتمی رو هیروشیما انداختن ؟ترجمه ی دقیق متنی که در اخر متال گیر سالید1 نوشته میشه:
(( تا دهه ی 80 میلادی در جهان 60,000 کلاهک هسته ای وجود داشت که قدرتی برابر با 1 میلیون بمب اتمی هیروشیما داشتند...در ژانویه ی 1993 , امریکا و روسیه قرار داد استارت2 رو امضاء کردن که طی این قرار داد هر دو طرف ملزم میشدن تا پایان 31 دسامبر 2000 , هیچ کدوم تعداد کلاهکهای هسته ایشون از 3000 تا 3500 عدد تجاوز نکنه...اما تا 1998 , هنوز 26,000 کلاهک هسته ای در جهان وجو داشت...))
لازم به ذکره که بگم 1 میلیون بمب اتمی که روی هیروشیما انداختن در مجموع قدرتی داره برابر با
20,000,000,000 تن تی.ان.تی با قدرت احتراق بالا!
اما واقعا MGS 3 داستان مذخرفی داشت با این بیگ باس که کپی رِیدن بود مثل خلها هرچی میگفتن با لحن سوالی تکرار میکرد
lol!!! پس من چرا اینطوری نیستم؟اُهُم ... کلا طرفدارای بیگ باس اینطورین دنبال فرصتن به سنیک گیر بدن :shrewd:unish: جنگ با اره برقی هم طرحشو خودم دادم هر کی زورش بیشتر بود اون میبره
از درپیت پدیا انتظار بیشتر از این نداشته باشمن هرچی سرچ میکنم الان توی ویکی پدیا به نتیجه ی خاصی نمیرسم.
اِهِم... الان اینجا نقش Solid Snake چیه؟ اون داره میگه رایدن، تو گیر میدی به سنیک؟! من شخصاً هرکی که به Solid Snake توهین کنه با اره برقی تقسیم به ابعاد کوچیکتر میکنم...
اما در مورد اونی که راجع به بیگ باس و داستان MGS3 چیزایی گفت. ما شمارا با اره برقی تقسیم به ابعاد کوچکتری میکنیم برای عبرت سایرین سر شما رو سر در تاپیک آویزان میکنیم.