بحث و تبادل نظر در مورد سری Metal Gear Solid

سلام به متال بازها!
اینا یه سری حدسیات هست که دوستان به بعضی هاش اشاراتی کردند و منم اشاره میکنم!
به نظر من متال گیر 4 در چند سال طول میکشه و شاید دقیقا اغاز بازی از انتهای متال گیر 2 باشه و ما در تریلر هایی که از بازی مشاهده کردیم گرافیک بازی دچار تغییراتی شده بوده و تغییر دیگری که دیدیم ظاهر چهره اسنیک بوده که به نظر من در بعضی تریلر ها پیرتر و در بعضی جوون تر بوده.
و یک شخصیت در گروه fox hound وجود دارد که صورتش بکلی پوشیده شده و عینکی به چشم زده. ...از نظر من احتمالا این شخصیت همون جک یا رایدن هستش که احتمالا در بازی دچار حادثه ای میشه و برای زنده نگه داشتنش مجبور میشن رباتش کنن! و در تریلری که در E3 07 منتشر شد در صحنه اول از نظر من دو صحنه با هم مخلوط شده بودند و در حقیقت اصلا گروه فاکس هاند در مکانی که سولید اسنیک و لیکوئید قرار داشتند نبودند.
در تریلری که در TGS 06 از مقداری از گیم پلی بازی منتشر شد که در اول تریلر میبینیم که سولید روی زمین افتاده و تمام بدنش خونی هست و بعد از عبور اون رباط بلند میشه و لباسش و صورتش تمیز میشه.
در مورد لباس که میدونم از اختراعات اوتوکان هست که قابلیت این رو داره که به رنگ هر چیزی در بیاد اما در مورد صورت سولید چی؟آیا میشه همچین چیزی رو درست کرد؟
در یه حالت میشه و اونم اینه که سولید یه ماسک به صورتش زده باشه و در اصل چهره سولید این نباشه و فقط یه ماسک باشه و کوجیما هم با این کار بخواد همه رو سر کار بزاره!
و تو اخر همون تریلر میبینم که یه نفر که صورتش کاملا پوشیده شده به طرف یه سری مجسمه میره و بعد شبیه اونا میشه،اگه دقت کنین یه مقدار از موش از پشت معلوم میشه که زرد یا سفید هست.
و بعد از این که سربازها رفتن اون فرد دوباره شبیه اول میشه و تصویر از پایین به بالا میره و فردی رو که شباهت زیادی به سولید داره رو نشون میده که جوون هست و یه سیگار روشن میکنه!که به نظر من نظریه بالا رو یه جورایی تایید میکنه که اون صورت پیر احتمالا ماسک هست.
-------------
تو همین چند صفحه قبل یکی گفته بود که چرا سولید تو متال گیر 4 فنون سی کیو سی رو بلده؟در صورتی که این فنون مخصوص بیگ باس بوده و سولید این حرکات رو یاد نداشته!
که دارکفیلد گفته بود که کوجیما تو شماره 3 این فنون رو کشف کرده و دیده جذابه تو شماره 4 اوردشون!
اما خب اگه اینجوری باشه که دیگه میشه کشکی کشکی و اصلا نیاز نبود تو متال گیر 3 کوجیما بیاد این همه داستان سر هم کنه تا بگه بیگ باس این حرکات رو از کجا یاد گرفته!
و اگرم حق با دارکفیلد باشه به نظر من یه خورده تابلو بازیه!یا شایدم سولید تازه یادش اومده همچین حرکتی رو یاد داره!
راستی کسی اینجا ژاپنی بلد نیست این جمله جلوی لباس اسنیک رو بگه چی میشه؟
اخه رو لباس اعضای fox hound عکس یه روباه رو گذاشتن که یه چاقو تو دهنشونه و نوشته fox hound هم روشه که نشون میده اینا از چه گروهی هستن و با این حساب پس سولید هم باید عضو گروهی باشه!
----------------------
واسه همه موارد بالا عکس داشتم اما چون دارکفیلد گفت عکس نذار تو این تاپیک نذاشتم!!!
در مورد اینکه بازی مثل Metal Gear Solid 2 بین چندسال در تغییره قبول دارم. چون بعضی از صحنه های تریلر فیـلتر آبی هست و بعضی از جاها قهوه ای و نشون میده امکانش اینه که با ورژن قبلی انجین یک فیلم رو از قبل رندر کردن.
لیکویید/آسلات هم اسنیک رادار زد به Ray و مسئول تقعیبش بود بوق نبوده که یکدفعه از آمریکا سر از اورشلیم در بیاره.
شخصی هم که لباس مخصوص پوشیده شک نکن Raiden هست که توی تریلر E3 2007 شکی باقی نموند و دشمن اصلیش همVamp هست.
منهم قبول دارم اون ماسکه که اسنیک به صورتش میزنه(مثل ماسکی که شبیه صورت ریدنه توی MGS 3) اما من میگم امکان داره یک فرزند درست و حسابی از بیگ باس باشه:-"
اون قسمت هم توی تریلر TGS 06 ورژن انگلیسیش رو من دیدم زنی که توی اون محیط شبیه کلیساست میگه: CQCـیِ خوبی بود اسنیک. به من بگو مامان، Big Mamma.

اون قسمت هم توی تریلر TGS 06 ورژن انگلیسیش رو من دیدم زنی که توی اون محیط شبیه کلیساست میگه: CQCـیِ خوبی بود اسنیک. به من بگو مامان، Big Mamma
جهت اطلاع اون زنه همون Eva تو mgs 3 هست
شخصی هم که لباس مخصوص پوشیده شک نکن Raiden هست که توی تریلر E3 2007 شکی باقی نموند و دشمن اصلیش همVamp هست.
واقعا آدم لذت میبره نظرات حکیمانه رو میبینه آخه raiden دیگه انقدر rookie نیست که اونجوری اسنیک بتونه خلع سلاحش کنه :laughing:
یه چیزایی هم درباره ی ماسک و اینا گفتین، آخه مگه اسنیک مرض داره ماسک بزنه :-" بعدش هم الکی آمپول و کوفت و زهر مار به خودش تزریق کنه ؟

در مورد اینکه بازی مثل Metal Gear Solid 2 بین چندسال در تغییره قبول دارم. چون بعضی از صحنه های تریلر فیـلتر آبی هست و بعضی از جاها قهوه ای و نشون میده امکانش اینه که با ورژن قبلی انجین یک فیلم رو از قبل رندر کردن.
لیکویید/آسلات هم اسنیک رادار زد به Ray و مسئول تقعیبش بود بوق نبوده که یکدفعه از آمریکا سر از اورشلیم در بیاره.
منهم قبول دارم اون ماسکه که اسنیک به صورتش میزنه(مثل ماسکی که شبیه صورت ریدنه توی MGS 3) اما من میگم امکان داره یک فرزند درست و حسابی از بیگ باس باشه:-"
اون قسمت هم توی تریلر TGS 06 ورژن انگلیسیش رو من دیدم زنی که توی اون محیط شبیه کلیساست میگه: CQCـیِ خوبی بود اسنیک. به من بگو مامان، Big Mamma

اگه منظور شما از لباس خاص ، همونيه که عينک آفتابی زده ، پيشنهاد ميکنم به سايت رسمی MGS4 يه سری بزنی.اسم اون طرف رو زده : Johnny ( Akiba ) و جدا از Profile رايدن هست.بنابراين تئوری شما خيلی بعيده .

در ضمن اون طوری که کوجيما گفته ، هيچ کدوم از تريلر ها Pre-Rendered نيستند.

اگه منظور شما از لباس خاص ، همونيه که عينک آفتابی زده ، پيشنهاد ميکنم به سايت رسمی MGS4 يه سری بزنی.اسم اون طرف رو زده : Johnny ( Akiba ) و جدا از Profile رايدن هست.بنابراين تئوری شما خيلی بعيده .

در ضمن اون طوری که کوجيما گفته ، هيچ کدوم از تريلر ها Pre-Rendered نيستند.
من هم متوجه شدم و اول خیال کردم منظورش همونیه که همراه Fox Houndهست اما گری ولف عزیز شبیه رباته. به همین جهت من خیال کردم که منظورشون همون صحنه ی کوتاه از ریدن هست که فقط ایستاده. اون طرف که ماسک و عینک آفتابی داره به همه چیز شبیهه جز ریدن آخه خودم میفهمم کیه اون چرا اینشدت میزنین توی سرم:biggrin1:.
نگفتم تریلر منظورم Pre-Rendered توی بازی بود.

واقعا آدم لذت میبره نظرات حکیمانه رو میبینه آخه raiden دیگه انقدر rookie نیست که اونجوری اسنیک بتونه خلع سلاحش کنه :laughing:
یه چیزایی هم درباره ی ماسک و اینا گفتین، آخه مگه اسنیک مرض داره ماسک بزنه :-" بعدش هم الکی آمپول و کوفت و زهر مار به خودش تزریق کنه ؟
اسنیک ماسک نمیزنه پلیر ماسک میزنه! به این عکس توجه کن:
34ii6b6.jpg

امکان داره هم بتونیم استتار کنیم هم ماسک بزنیم.
در ضمن من هم گفتم بیشتر به این نظرم که یک بچه عمویی چیزی از اسنیکه.
در ضمن شما من قضاوت رو دادم دست gray-wolf عزیز.
اما ایوا از کجا سی کیو سی بلده؟

آخرین ویرایش:
نظرات جالبی بود و بنده یه مشکل حاد یا هاد یا ... دارم و اونم اینه که فقط چند تا از تریلر های متال گیر 4 رو دیدم و بر اساس همونا نظرم رو گفتم.
---------
نظرات دوستان.

خب مرض نداره ولی در مورد تغییر صورتش میشه بگی چطوری انجام میشه!کل لباس اسنیک یه دسته و فقط میمونه صورتش....که خب اگه صورتش واقعی باشه دیگه مرض نداره دست و پاشم بپیچونه!اونارم مثل صورتش میزاشت!

اقا میشه یه کم بیشتر درباره ی outerheaven توضیح بدید من تقریبا میدونم که بیگ باس برای اینکه سربازان دیگه مسخره ی دست patriot ها نشن و ... میشه یکم دیگه درباری هدفش و اینکه تا کجا موفق شد؟>
2-ایا هدف لاکوئید هدف ثانویش میشه بعد مبارزه با ptriot ها و us?قصد ادامه ی راه پدر رو داره برای ایجاد یه بهشت دیگه؟

دوستان سلام یه سوال داشتم راسش میخواستم بدونم تو پایان متال گیر 3 وقتی باس میمیره همه گلها قرمز مسشن ولی وقتی توی هواپیما هست دوباره اون گلبرگ گل سفید میشه خوب اگه متال گیر 4 در زمانهای مختلف باشه میتونه تو زمان بیگ باس هم باشه.
خب اگه یادتون باشه خود کوجیما گفت تصمیمات بازیباز بر روی اینده اسنیک تاثیر مستقیم داره خوب بازیباز میتونه با تصمیماتش در مورد بیگ باس اینده اسنیک رو تغییر بده در حقیقت ما در بازی گذشته و ایتده رو رقم میزنیم واسه همیت هم حجم بازی زیاده و ایت بازی اینقدر پر خرج شده.
حالا به نظر شما باس زندس؟ اخه من نابودی کاملش رو ندیدم!
بابا یه تکونی بخورید تاپیک داره خاک میخوره lol

من به راحتی دیدم که با اسلحه ی Patriot خود Boss به سرش شلیک شد...

Boss میگه : وقتی زندگی به پایان میرسه , آخرین رایحه ی خودش رو پخش میکنه...

وقتی که با Patriot به سرش شلیک میکنین , آخرین رایحه ی زندگی باس به رنگ قرمز تمامی گلستانی که توش هستین رو فرا میگیره...

اگه دکمه ی R2 (یا R1 ! دقیقا یادم نیستش !) رو موقع مرگ Boss بگیرین , میبینین که روحش از بدنش جدا میشه و بلند شده و کنار Sorrow می ایسته...
البته لازم به ذکره که این دکمه در این قسمت مخفی هست و خودتون باید شانسی نگهش دارین !

پس میتونیم به راحتی بگیم که Boss واقعا مرده !

متشکرم...Nemesis

اگه دکمه ی R2 (یا R1 ! دقیقا یادم نیستش !) رو موقع مرگ Boss بگیرین , میبینین که روحش از بدنش جدا میشه و بلند شده و کنار Sorrow می ایسته...
دکمه R1 بود یادش بخیر خیلی حال داد سرو اون دموی ایوا:biggrin1:
من بازم شک دارم boss مرده باشه
اصلا رابطه boss با اسنیک چیه:confused:

ديدم تاپيك داره خاك ميخوره گفتم يكم اطلاعات بدم
MGS4 روي BlueRAy 50 گيگ تاييد شد و MGO در 17 هم ماه April در psn براي dl مياد و ظاهرا در 21 همين ماه serverش start ميخوره .ان شاء الله:love:
راستي عيدتونم مبارك

استادان محترم هوش مصنوعی gw تو ارسنال گیر مال پیتریوتها واسه این ساخته شده بود تا تمام فرهنگ و عقایدی که اونا میهن پرستا دوست دارن به وسیله اون به ملت القا ئ بشه

استادان محترم هوش مصنوعی gw تو ارسنال گیر مال پیتریوتها واسه این ساخته شده بود تا تمام فرهنگ و عقایدی که اونا میهن پرستا دوست دارن به وسیله اون به ملت القا ئ بشه
GW اسم برنامه بود و هوش مصنوعیش اسمش AIـه همون GW بود.
و باهاش قصد تسخیر کامپیوترهای دولتی رو داشتن تا اینکار. البته دقیق یادم نیست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or