بحث و تبادل نظر در مورد سری Metal Gear Solid

همینطور صورت ومپ...؟...اینم خیلی تغییر کرده....
vamp شده کپی یکی از رفیق های من :cheesygri
ولی خداییش من با vamp خیلی حال کردم...نمیدونم شما چرا بدتون میاد ازش :-"

راستی میشه یه توضیخ مفصل در مورد dead cell بدین ؟؟؟

آخرین ویرایش:
در مورد Rosemary یه چیزی پیدا کردم که احتمالی رو که در صفحه ی قبل نوشتم رو باطل میکنه...
هیدئو کوجیما توی بلاگش تاکید کرده که شخصیت Rose در قسمت چهارم بازی بر میگرده و به ایفای نقشش میپردازه که نظریه ی من رو در مورد زنده نبودن Rose رد میکنه...
هر چند که کوجیما درباره ی اینکه ایفای نقش Rose چطوریه چیزی بیان نکرده و نمیشه با اطمینان گفت که Rose در قسمت چهارم هنوز زنده است یا اینکه اشاره هایی بهش خواهد شد در حالیکه مرده...

متشکرم...Nemesis

دد سل؟

یه گروه واکنش سریع ضد تروریستی که الان یادم نیست چرا پیتریوتها باهاشون بد شدن( البته فک کنم مثل همیشه بازیشون دادن...)...
و خلاصه دد سل شروع کرد به جنگ علیه دولت امریکا...

اعضاش هم شامل غولهای متال 2 بود...و بعلاوه شوهر ( یا پدر؟ ) فورچون ....
که به فورچون گفتن که اسنیک اون کشته....

توضیح کامل با دوستان....

Helena Dolph Jackson همونطور هم که از اسمش پیداست معلومه که ازدواج کرده و دو فامیلی داره...
فامیلی اول برای خانواده ی خودشه یعنی به پدرش (Scott Dolph) بر میگرده که در قسمت اول بازی دوم توسط Ocelot و به دستور پاتریوتها کشته میشه...
فامیلی دوم برای همسرش (سرهنگ جکسون) هست که بوجود آورنده و تشکیل دهنده ی گروه ضدتروریستی عملکرد سریع Dead Cell بود.
بعد از کشته شدن پدر هلنا در سال 2007 , پاتریوتها همسر وی رو با تهمتی دروغین (استفاده ی شخصی از بودجه ی دولت) به زندان میندازن...
در این بین مادر هلنا خودکشی میکنه و همسرش هم در زندان به خاطر دلایلی که بهش اشاره نشده میمیره (یا اینکه میکشنش)...
خود هلنا هم بچه ش رو که حامله بوده از دست میده...
بعد از این اتفاقات هلنا به طور کلی نابود میشه و خانوادش رو از دست میده...به همین خاطر هم با پیوستن به شورش Dead Cell که به رهبری رئیس جمهور سابق آمریکا (George Sears) یا همون Solidus هدایت میشد , رئیس جمهور جدید آمریکا یعنی Johnson رو به گروگان میگیرن و Big Shell رو تحت تصرف خودشون در میارن...
Solidus که قدرت رئیس جمهوریش روز به روز کمتر و کمتر میشد بعد از ساقط شدن از سمت رئیس جمهوری به کمک Ocelot پنهان میشه تا توسط میهن پرستان کشته نشه...بعد از این اتفاق دوباره با کمک Ocelot قدرت رو بدست میگیره و با جلب توجه افراد باقی مانده ی Dead Cell یعنی (Fortune , Vamp , Fatman) صدف بزرگ یا همون Big Shell رو تحت تصرف میگیره...
انگیزه های Vamp نا معلومه ولی به نظر میرسه که اون هم میخواد انتقام دوست قدیمیش یعنی پدر Fortune رو بگیره...
در این بین فقط Fatman میمونه که تنها انگیزش از این کار شکست دادن Peter Stillman استاد قدیمیش بود و فقط به این خاطر در Big Shell حضور پیدا میکنه...
تمام این اتفاقات توسط میهن پرستان از قبل برنامه ریزی شده بود...
کشتن پدر Fortune و نابود کردن زندگیش با زندانی کردن همسرش از قبل برنامه ریزی شده بود تا Fortune رو به عضویت گروه در بیاره...Vamp هم راهی رو مشابه به Fortune در این بین طی میکنه...
ساقط کردن Solidus و کمک کردن به وی از طریق Ocelot (جاسوس میهن پرستان و با توجه به Portable OPS یکی از اعضای میهن پرستان) از قبل طرح ریزی شده بود تا Solidus رو به Big Shell و اجرای نقشه ی S3 بکشونه...
پاتریوتها Peter Stillman رو فقط به این خاطر به Big Shell میفرستن تا بتونن Fatman رو به اونجا بکشن تا برای Fatman انگیزه ایی برای ادامه بوجود بیارن...

و به این ترتیب نقشه ی کثیف پاتریوتها مثل همیشه عملی شدن و با نابود شدن تمامی گروه (بغیر از Vamp) و بدست آوردن اطلاعات مورد نیاز در مورد S3 و همچنین کشتن Solidus با استفاده از Raiden , این گروه کثیف (پاتریوتها) مثل همیشه به خواسته شون رسیدن...

این بود اطلاعات مختصری در مورد گروه سلول مرده...

متشکرم...Nemesis

ایا حقیقت دارد که پدر اسنیک در شماره چهارم حضور دارد اگر میشود یک بیوگرافی کامل از او بدهی
پدر اسنیک دیگه کیه؟؟؟؟
48.gif
48.gif
48.gif
به خدا اسنیک که clone هست.... اگرم بشه پدری براش فرض کرد اون پدر فقط big boss هست که اونم به احتمال زیاد جنازه ش در mgs 4 وجود خواهد داشت...( به جان خودم دورغ نمیگم..... قیافه بیگ باس رو توی والپیپر دقت کنید....بیشتر شبیه جنازه هست تا آدم زنده)

از دوست عزیزم مهدی هم تشکر میکنم که توضیح خوبی دادن تا من از سردرگمی در بیام :love:

جناب fox hound1985 شما اول برو Portable Ops رو بازی کن بعد ببینم بازم به بیگ باس میگی سگ CIA یا نه لطفا دیگه این کلمه رو تکرار نکن

من هنوز نتونستم Portable Ops را بازی کنم اما از داستانهایی که از این بازی روایت شده و خوندمشون کاملآ با شما موافق هستم .

من دارم دوباره MGS 1 رو تو PSP بازی میکنم .

یه سوال دارم .

اونجا که با اون زن MERYL میری توی یه اتاقی .

بعد اون یارو MERYL دیوونه میشه .

بعد ما یه دونه از این یارو ( اسمش رو نمیدونم :laughing: ) میزنیم بعد اون زن بی هوش میشه .

یادتون اومد ؟ :biggrin1:

بعد اون یارو که عین روح میشه رو میبینیم . OK ؟؟

اونجا باید چی کار کنم ؟

من برای بار 3 که این بازی رو میرم و تموم میکنم . :cheesygri

دفعه ی اول رو PSX

دفعه ی دوم رو PC

دفعه ی سوم رو PSP

اگه یکی راهنمایی کنه ممنون میشم . :love:

اگه دفعه ی سوم هست که این بازی رو تا ته میری و تموم میکنی پس چرا داری برای رد شدن از اون مرحله کمک میگیری ؟
بیخیال...من شخصا تنها غولی رو که در سری MGS به بقیه ترجیم میدادم Psycho Mantis بود و این علاقه ی من از حرفهایی که Mantis در آخرین لحظات عمرش میزنه ناشی میشه...واقعا حرفها و جملات عالی ایی میگه...خیلی زیبا بودن...
خب ! بگذریم...مرحله ایی که توش هستی یک مبارزه با غول (Mantis) داره و همونطوری هم که میدونی Mantis قابلیت کنترل ذهن رو داره...
توی PS1 وقتی که Mantis کنترل ذهنت رو به دست میگرفت هیچکاری نمیتونستی انجام بدی و کنترلت خیلی مشکل میشد...تنها راه غلبه به این مشکل این بود که دسته ی بازی رو از Slot اول بیرون بکشی و به Slot دوم وصل کنی تا Mantis نتونه به ذهنت نفوذ کنه...
البته اینجا PSP هست و نمیشه همون راه رو پیشنهاد کرد...
آخه میدونی ! سازندگان بازی توی سال 1998 فکرشو نمیکردن که چند سال بعد یه کنسول دستی بیاد که بازیشون رو اجرا میکنه , برای همین حالت مخصوص PSP رو درون دستگاه نذاشتن...
من اینکار رو تست نکردم ولی روی PC هم چون Slot دسته نبود اینحالت غیرفعال میشد...شاید برای PSP هم اینطوری بشه , یعنی احتیاجی به این کار نباشه و بتونی راحت بکشیش...
در ضمن هر وقت که در مبارزه دکمه ی دید اول شخص اسنیک رو بزنی , در واقع دید Psycho Mantis رو از چشمان اون میبینی...با اینکار میتونی جای اون رو توی اتاق تشخیص بدی که کار آسونی هست...

متشکرم...Nemesis

اوم یارو که میگی...سایکو مانتیسه...
عضو فاکس هاند و نیروهای ذهنی داره که میتونه افکارت رو بخونه و حرکاتت رو پیشبینی کنه...

سایکو مانتیس در روسیه بدنیا اومد.......بابا ول کن...هزار بار تا حالا زندگینامشو یا دوستان گفتن یا خودم...:laughing:...بریم سر اصل مطلب...

توی پلی استیشن 1 یا کامپیوتر...با عوض کردن محل کنترلر بازی...میشد کاری کرد که دیگه نتونه افکارت رو بخونه...یعنی دسته بازی رو از محل شماره 1 در میووردی و میزدی توی محل دسته شماره 2.....

اما من از PSP چیزی نمیدونم!...شرمنده!:cheesygri

( Nemesis جان شرمنده!...زمانی که من این پستو میدادم...پست تو رو ندیدم که تو هم جواب دادی.).

سلام بچه ها من چند تا سوال داشتم البته همگی ضایع
.1-snake پدر داره مگه لقب خود اسنیک big bos نیست.داداشم هم داره 1 یش رو میدونم غول اخر mgs1 دربارش اگه میشه بیشتر توضیح بدید .
2-mgs3 غول اخرش boss اون کی بود؟
3-Raiden نسبتی با اسنیک داره اگه میشه یه توضیحی هم در باره ی این بدید.
4-Ocelot همون روسیه هست که اسنیک اخر متال 3 باهاش دوئل میکنه؟یکم هم توضیح درباره ی این شخصیت

اگه میشه لینک اون صفحه یی که داستان MGS رو نوشتین بدین .

چون خیلی ها این مشکل رو دارن . از جمله iwes و خود من .

سلام بچه ها من چند تا سوال داشتم البته همگی ضایع
.1-snake پدر داره مگه لقب خود اسنیک big bos نیست.داداشم هم داره 1 یش رو میدونم غول اخر mgs1 دربارش اگه میشه بیشتر توضیح بدید .
2-mgs3 غول اخرش boss اون کی بود؟
3-Raiden نسبتی با اسنیک داره اگه میشه یه توضیحی هم در باره ی این بدید.
4-Ocelot همون روسیه هست که اسنیک اخر متال 3 باهاش دوئل میکنه؟یکم هم توضیح درباره ی این شخصیت

ممنون . :love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or