یک توضیحی بدم که اون یارو چیچیز متیس، همونطور که سروش عزیز هم یک عکس گذاشته 2 تا عروسک دور و برش تاب میخورن که یکیشون Psycho Mantis هست یکیشون هم The Sorrow. من فکر میکنم که اون بابائی که این هارو طراحی کرده (منظور از عناصر ساخت بازی نیستا!
..) کاملاً عمدی این القاب رو بهشون داده. چون من فکر میکنم اینا با توجه به خصوصیاتشون که حتماً هم Over Clock (:biggrin1
شدس به این منظور کپی برداری شدن که مثل اونا باشن با این تفاوت که اونا مردنی بودن ولی اینا مردنی نیستن (منظور نه به این سادگی ها!).
کوجیما هم قبلاً توضیح داده بود که دیگه قرار نیست که هر باس یک HP Bar داشته باشه و تا اون به انتها نرسه طرف نمیره! بلکه گفته ما میخوایم مبارزات احساس واقعی تری به گیمر ها بده برای همین ما سعی میکنیم اونها رو جوری طراحی کنیم که به این راحتی ها نتونید بندازیدشون. یعنی گویا با توجه به نقطه ضعف هر کدوم از این باس ها شما حتی ممکنه بتونید به یک گلوله ترتیب طرف رو بدید. بنظر من که خیلی جالبن همشون. از همه بیشتر هم از اون Crying Wolf f بدم میاد چون بنظرم سریعتر از همه است.
اما خصوصیات ممدیون با توجه به FoV ـه این جانب:
این یارو Screaming Mantis از همین الان از همه باس های دیگه سخت تره. خصوصیات Sarrow و Mantis رو که با هم بر بزنی میبینی معجون خوشایندی از توش بیرون نمیاد! احتمالاً خودشم یه کارائی بلده جدای از اون 2 تا که حتماً شمارو بی نصیب نمیگذاره.
این جناب Raging Raven هم باید مخلوتی از همون ریون خودمون و Furry باشه. پرواز که میکنه، از بالا جهنمم که نازل میکنه. خلاصه اینم باید موجود مزخرفی باشه.
اما میرسیم به باس مورد علاقه من که Laughing Octapus هست. فکر کنم مشکلاتی شبیه به مشکلات Pain داره و از در و دیوار میخواد خراب شه رو سرمون. من هم یاد لیکوئید میندازه هم سالیدوس. nem'de'nem چرا؟!
این Crying Wolf هم اصلاً منو یاد کسی نمیندازه. هرچیم فکر میکنم میبینم ازش خوشم نمیاد. بلکه بدمم میاد. حتی متنفرم. چون احساس بدی راجع بهش دارا میباشم.
اون مرتیکه ومپ هم که هست. خود Liquid Ocelot هم که هست اگر یک موقع بیگ باس رو هم ببینم اصلاً تعجب نمیکنم!!! متالگرش دیگه چه کوفتی میخواد باشه خدا میدونه!
پ.ن: FoV = Field of View بخونید از دید من مثلاً کلاً این پست تمی شاد گون در سطح کلنی داره!