fox_hound1985
کاربر سایت
دوست عزیزم....فرشته پیام اور مرگ(NEMESIS )!!!!:cheesygri
باید خدمتت عرض کنم که من هم با این ایده که هم نوعان ب.ب در دنیا هیچ ابرو و احترامی ندارن.......موافقم....
فراموش نکنید که یک سرباز....تا زمانی یک انسا هست که هنوز جنگی رخ نداده...
به محض شعله ور شدن اتش مرگ....یک سرباز تبدیل میشه به چی!!!؟؟؟؟
واضح بگم!؟
هیچ دقت کردین که ب.ب در متال3 و اسنیک در متال 1و2 .....ج.ن چند انسان بیگناه رو گرفتن!؟
وقتی که شما به جای ب.ب دارین بازی میکنین....و یکی از اون سربازها رو از پشت سر میبرین....ایا میدونین که اون بدبخت.....خونواده داره....دوست و اشنا داره....کس و کار داره!؟
هیچ میدونید که اونا با شنیدن خبر سر بریده شدن عزیزشون....چه احساسی بهشون دست میده!!!؟؟؟
شاید در اینجا منو متهم کنید که دارم به حاشیه میرم....یه اینکه به خودتون بگید:
ای بابا....ما فقط خواستیم بشینیم و یه بازی بکنیم!...نه اینکه حساب کسایی رو که میکشیم دستمون باشه!!!!....
اما این حقیقت نیست!؟(منظورم در دنیای واقعی هست....نه توی بازی....)
یه سرباز...در جنگ....چیزی نیست جز یه حیوان....یه جانور....
همونطوری که نوامی به اسنیک میگه:
""...مردها و بازیهاشون.....!!""
شرم اوره....
اگه دوستان یادشون بیاد....
توی متال3....اونجا که ب.ب باید راهشو از بین روح کسایی که به دست خودش کشته شدن....باز کنه...
در واقع کوجیما میخواسته همین روی کثیف و پلید جنگ رو به ما نشون بده....
البته به نظر من ....توی بازی....مخصوصا متال گیر سالید1....اسنیک رو یه ادم فیلسوف و بسیار فهمیده طراحی کردن....در واقع شخصیتش جوریه که به یه ژنرال کار کشته نظامی شبیه تا به یه سرباز تازه کار جون و 30 و چند ساله....
مثلا در جایی که مریل از اسنیک درباره نام حقیقیش سوال میکنه....اسنیک میگه:
""....نام و اسم در میدون مبارزه هیچ اهمیتی نداره....""
و در جایی دیگه که مریل ازش سوال میکنه که ایا کس دیگه ای توی زندگیت بوده...اسنیک میگه:
::....ادما فقط زندگی منو پیچیده میکنن...""
به نظر شما...این جملات برای شخصیتی با پارانترهای اسنیک یک مقدار زیادی نیست!؟
البته نباید فراموش کرد که سنیک تا اون زمان...ماجراهای عظیمی مثل ( اوتر هیون ) و ( زانزیبار لند ) رو از سر گذرونده...اما باز هم یه جای کار میلنگه....:confused:
در مورد اسنیک و ب.ب از نظر ارمان و هدف هم بد نیست بگم که:
نباید فراموش کرد که ب.ب کی بوده.....یا از چه چشمه ایدئولوژیکی سیراب میشده....
ب.ب یه مامور سازمان سیا بود....و همونطور که قبلا گفتم....خدا میدونه که تا زمان متال3....چند نفر ادم کشته بوده!!!!
و بعدها....یه گوشه از کثافت کاری رئیس هاش و بالا بالایی ها رو که میبینه....و چون خودش شخصا توی قضیه دخیل بوده....میزنه به سیم اخر و مبارزه با پاتریوتها و.....الی اخر....
اما ارمان....یا بهتر بگم....ارمانشهر ( اتوپیا ) ب.ب چی بود!؟
چیزی بود جز جهانی که سربازها توش احترام میشدن!؟....نه!
چیزی بود جز دنیایی که توش همه به سربازها محتاج بودن!؟....نه!
چیزی بود جز مملکتی که توش سربازها بدون دخالت سیاسیون فعالیت میکردن!؟....نه!
خب....
خدتون بیاین و تصور کنین که این چه دنیاییه!!!؟؟؟؟
دنیایی پر از جنگ و حمله و ضد حمله و.....
و ..
اگه پاتریوتها تا حالا سر ب.ب رو زیر اب نکرده بودن....فقط خدا میدونست که اون الان چه اتیشی میسوزوند!!!!!
....
ای بابا....
اخرش که مدیون پاتریوتها شدیم!!!!!!
بله....ما حالا حالا ها با پاتریوتها خیلی کار داریم....
همونطور که اسنیک به دنبالشونه....
اما فکر میکنید که اسنیک از ب.ب باهوش تره!؟....قوی تره!؟...تجربه عملیاتی بیشتری داره!؟.....یا اینکه از ب.ب .....رفیق و دوست و اشنای بیشتری در بین مقامات بالای پنتاگون و NSA داره!؟...؟
اگه ب.ب نتونست در برابر پاتریتها بیاسته....اسنیک میتونه!؟:confused:
باید خدمتت عرض کنم که من هم با این ایده که هم نوعان ب.ب در دنیا هیچ ابرو و احترامی ندارن.......موافقم....
فراموش نکنید که یک سرباز....تا زمانی یک انسا هست که هنوز جنگی رخ نداده...
به محض شعله ور شدن اتش مرگ....یک سرباز تبدیل میشه به چی!!!؟؟؟؟
واضح بگم!؟
هیچ دقت کردین که ب.ب در متال3 و اسنیک در متال 1و2 .....ج.ن چند انسان بیگناه رو گرفتن!؟
وقتی که شما به جای ب.ب دارین بازی میکنین....و یکی از اون سربازها رو از پشت سر میبرین....ایا میدونین که اون بدبخت.....خونواده داره....دوست و اشنا داره....کس و کار داره!؟
هیچ میدونید که اونا با شنیدن خبر سر بریده شدن عزیزشون....چه احساسی بهشون دست میده!!!؟؟؟
شاید در اینجا منو متهم کنید که دارم به حاشیه میرم....یه اینکه به خودتون بگید:
ای بابا....ما فقط خواستیم بشینیم و یه بازی بکنیم!...نه اینکه حساب کسایی رو که میکشیم دستمون باشه!!!!....
اما این حقیقت نیست!؟(منظورم در دنیای واقعی هست....نه توی بازی....)
یه سرباز...در جنگ....چیزی نیست جز یه حیوان....یه جانور....
همونطوری که نوامی به اسنیک میگه:
""...مردها و بازیهاشون.....!!""
شرم اوره....
اگه دوستان یادشون بیاد....
توی متال3....اونجا که ب.ب باید راهشو از بین روح کسایی که به دست خودش کشته شدن....باز کنه...
در واقع کوجیما میخواسته همین روی کثیف و پلید جنگ رو به ما نشون بده....
البته به نظر من ....توی بازی....مخصوصا متال گیر سالید1....اسنیک رو یه ادم فیلسوف و بسیار فهمیده طراحی کردن....در واقع شخصیتش جوریه که به یه ژنرال کار کشته نظامی شبیه تا به یه سرباز تازه کار جون و 30 و چند ساله....
مثلا در جایی که مریل از اسنیک درباره نام حقیقیش سوال میکنه....اسنیک میگه:
""....نام و اسم در میدون مبارزه هیچ اهمیتی نداره....""
و در جایی دیگه که مریل ازش سوال میکنه که ایا کس دیگه ای توی زندگیت بوده...اسنیک میگه:
::....ادما فقط زندگی منو پیچیده میکنن...""
به نظر شما...این جملات برای شخصیتی با پارانترهای اسنیک یک مقدار زیادی نیست!؟
البته نباید فراموش کرد که سنیک تا اون زمان...ماجراهای عظیمی مثل ( اوتر هیون ) و ( زانزیبار لند ) رو از سر گذرونده...اما باز هم یه جای کار میلنگه....:confused:
در مورد اسنیک و ب.ب از نظر ارمان و هدف هم بد نیست بگم که:
نباید فراموش کرد که ب.ب کی بوده.....یا از چه چشمه ایدئولوژیکی سیراب میشده....
ب.ب یه مامور سازمان سیا بود....و همونطور که قبلا گفتم....خدا میدونه که تا زمان متال3....چند نفر ادم کشته بوده!!!!
و بعدها....یه گوشه از کثافت کاری رئیس هاش و بالا بالایی ها رو که میبینه....و چون خودش شخصا توی قضیه دخیل بوده....میزنه به سیم اخر و مبارزه با پاتریوتها و.....الی اخر....
اما ارمان....یا بهتر بگم....ارمانشهر ( اتوپیا ) ب.ب چی بود!؟
چیزی بود جز جهانی که سربازها توش احترام میشدن!؟....نه!
چیزی بود جز دنیایی که توش همه به سربازها محتاج بودن!؟....نه!
چیزی بود جز مملکتی که توش سربازها بدون دخالت سیاسیون فعالیت میکردن!؟....نه!
خب....
خدتون بیاین و تصور کنین که این چه دنیاییه!!!؟؟؟؟
دنیایی پر از جنگ و حمله و ضد حمله و.....
و ..
اگه پاتریوتها تا حالا سر ب.ب رو زیر اب نکرده بودن....فقط خدا میدونست که اون الان چه اتیشی میسوزوند!!!!!
....
ای بابا....
اخرش که مدیون پاتریوتها شدیم!!!!!!
بله....ما حالا حالا ها با پاتریوتها خیلی کار داریم....
همونطور که اسنیک به دنبالشونه....
اما فکر میکنید که اسنیک از ب.ب باهوش تره!؟....قوی تره!؟...تجربه عملیاتی بیشتری داره!؟.....یا اینکه از ب.ب .....رفیق و دوست و اشنای بیشتری در بین مقامات بالای پنتاگون و NSA داره!؟...؟
اگه ب.ب نتونست در برابر پاتریتها بیاسته....اسنیک میتونه!؟:confused: