درود به همه دوستان
یک تشکر کلی به جا میرام از تمام دوستانی که اطلاعات با ازرش خود رو در اختیار دیگران میزارن. از همتون ممنونم
نوشته شده توسط fox_hound1985
هیچ دقت کردین که ب.ب در متال3 و اسنیک در متال 1و2 .....ج.ن چند انسان بیگناه رو گرفتن!؟
وقتی که شما به جای ب.ب دارین بازی میکنین....و یکی از اون سربازها رو از پشت سر میبرین....ایا میدونین که اون بدبخت.....خونواده داره....دوست و اشنا داره....کس و کار داره!؟
هیچ میدونید که اونا با شنیدن خبر سر بریده شدن عزیزشون....چه احساسی بهشون دست میده!!!؟؟؟
:confused: .دوست عزیز جنگ جنگه دیگه. این حرفها رو بر نمیداره
بکش تا نکشنت
نوشته شده توسط Nemesis
در تریلر TGS 2006 در صحنه یکی مونده با آخر دیدیم که اسنیل اول به سربازای مجهز حمله میکنه و بعد هم یکی از سربازهای خودی را که قبلا با اونها بوده رو میکشه و میگذاره که بعدی فرار کنه...(چونکه اسنیک کسی رو از پشت نمیزنه...هیچوقت...)
دوست من
سخت در
اشتباهی.... اتفاقا در همون دمو اسنیک دوتا سرباز رو از پشت مورد هدف قرار میده و میزنه درست به سرشون
و در جای دیگه یک سرباز رو از پشت میگیره و اینقدر راه نفس رو میگیره تا طرف بمیره
البته این دلیل نامردی و یا قاتل بود اسنیک رو نمیرسونه:biggrin1: چون اگه اسنیک پیش دستی نمکرد ازشون رو دست میخورد
قبل از اینکه جملم رو بگم یاد این مثلا افتادم که میگه:
جلوب قاضی و ملغ بازی :biggrin1: :blushing: اما از اون سکانس یک براداشت دیگه ای دارم اگه دقت بکنی حالت صورت اسنیک و مخصوصا چرخش چانه و حرکت لبش، داره نشون میده که اون داره تصمیم میگره که بکشه طرف رو یانه
شاید نکات بزرگتری از این نظریه ها پشت گیم پلی بازی باشه تا با انجام این کار اتفاق خاصی در مسیر و روند بازی پیش بیاد. خدا عالمه
چند تا نکته عجیب و غریب دیم که بد نیست با شما در میون بگذارم:
1. وقتی تیر رو به سر کشی شلیک کنن، قبل از اینکه درد یا صدای گلوله رو احساس کنه و بشنوه میمیره. چرا در سری این بازی و حالا MGS 4 افراد بعد از شلیک تیر به سرشون قبل از اینکه روی زمین بیافتن یک صدای در میارن. مثلا : ایـــــــــی. اوووه.
:confused: :confused:
2. در سکانس قبل اخر اسنیک داره با حرکت اعجاب انگیز و منحصر به فردی از شکافی که در اون قرار داره میره بالا. در همین حال دوبار نارنجک کنارش میترکه که یکی سمت
پهلوش و دومی درست
یک وجبی صورت منفجر میشه ولی اون به راحتی به راهش ادامه میده :confused: و کوچک ترین اسیبی نمیبینه:confused: اما در عوض با یک نارنجک 5 تا دشمن بالای سر خودش رو میکشه
:confused:
:confused:
3. نمیدونم متوجه شدید یا نه ( که 100% شدید
). در دموی TGS 06 خیلی خیلی روی
کلاغ تاکید شده. درست در 5 ثانیه کلاغ روی دست مجسمه رو
3 بار از 3 زاویه نشون میدن. شاید بیخودی باشه ولی احتمال نداره Raven در این قسمت سرو کلش پیداشه
تا اونجا که یادمه در MGS 1 نمرد. وقتی اسنیک برگشت جنازش رو ببینی که تا 2 ثانیه قبل همون جا بود ولی دید که جا تره بود ولی بچه ای در کار نیست ( در حالی که هنوز صدای صحبت Raven که اسنیک رو خطاب قرار داده بود به گوش میرسید).
ممون میشم اگه دوستان جواب یه نظر خودشون رو راجبه این نکات بگن.
در اخر نهایت اعصبانیت و ..... خودم رو نسبت به KONAMI و Kojima Pro به علت منتشر نکردن اطلاعات تکمیلی و درست و حسابی از این بازی که چند بار خودکشی خودم رو براش به تعویق انداختم رو اعلام میکنم اعلام میکنم
((:biggrin1: در ضمن شدیدا منتظر اعلام تاریخ عرضه بازی و Boxshot ش هستم :biggrin1: ))
پیروز و پاینده و متال گیر باز باشید