jeyowich
کاربر سایت
سلام
یه چنتا چیز تو این عکس هست که بعضیهاش قبلا بحث شده شایدم همشون :biggrin1:. من اصلا به این عکس دقت نکرده بودم .ااه ه ه ه ه
علامت زدم مشخصه دیگه..
1.این ومپ نیست ؟ :biggrin1: با اون پیشونی تابلوش ( خون آشام ها به اون دنیا نمیروند
2. گمونم جو سینمای جنگ ایران هم رو کوجیما اثر کرده .این بچه چیه وسط جنگ نکنه کپیه . خوب میدونم بازی نیومده . گفتم شاید منم که نمیدونم
3.این اوتاکنه؟ یا خدای نکرده لیکوئیده با دسته مصنوعی ؟ فکر کنم دست راستش مال استاد اسلات شد نه؟ اینکه چپه ( عجب چیزی گفتم . به کسی نگین . صداشو در نیارین )
4.یادمه یکی گفت چشم بیگ باس بستس . ولی بجون خودم هرچی نگاه میکنم بازه . راستی تو این تصویر چقدز :biggrin1: ( یه چیزی فراتر از چقدر ) شبیه آنتونی هاپکینز فقید شده
5. دستاش غیر عادی نیست ؟ بلند تر از تناسبشه . نیست؟ شایدم به خاطر سیخ واستادنشه و اما پاهاش یا حقیقتا هیچیش نیست یا اینکه تابلو پاهاش مصنوعیه . آخه آدمی هم نیست که تو این سن خیلی راحت راه بره
من نمیدونم جواب منو بدین وگرنه از روش سیاست کثیف استفاده میکنما ( شایدم استفاده کردم خبر ندارین)
قربون تو . انداختنم بیرون . استاد اسلات گفت برو بیرون با اون تیر انداختنت با ریولور
biggrin1:
یه چنتا چیز تو این عکس هست که بعضیهاش قبلا بحث شده شایدم همشون :biggrin1:. من اصلا به این عکس دقت نکرده بودم .ااه ه ه ه ه
علامت زدم مشخصه دیگه..
2. گمونم جو سینمای جنگ ایران هم رو کوجیما اثر کرده .این بچه چیه وسط جنگ نکنه کپیه . خوب میدونم بازی نیومده . گفتم شاید منم که نمیدونم
3.این اوتاکنه؟ یا خدای نکرده لیکوئیده با دسته مصنوعی ؟ فکر کنم دست راستش مال استاد اسلات شد نه؟ اینکه چپه ( عجب چیزی گفتم . به کسی نگین . صداشو در نیارین )
4.یادمه یکی گفت چشم بیگ باس بستس . ولی بجون خودم هرچی نگاه میکنم بازه . راستی تو این تصویر چقدز :biggrin1: ( یه چیزی فراتر از چقدر ) شبیه آنتونی هاپکینز فقید شده
5. دستاش غیر عادی نیست ؟ بلند تر از تناسبشه . نیست؟ شایدم به خاطر سیخ واستادنشه و اما پاهاش یا حقیقتا هیچیش نیست یا اینکه تابلو پاهاش مصنوعیه . آخه آدمی هم نیست که تو این سن خیلی راحت راه بره
من نمیدونم جواب منو بدین وگرنه از روش سیاست کثیف استفاده میکنما ( شایدم استفاده کردم خبر ندارین)
خدمت زیر دست ب.ب. خوش میگذره!!!!؟؟؟؟
قربون تو . انداختنم بیرون . استاد اسلات گفت برو بیرون با اون تیر انداختنت با ریولور
حالا شدنمیگم....اگه بجای ( ممد!! ) از همون ( فاکس هاند 1985 ) استفاده کنی....فکر کنم بقیه هم متوجه منظورت بشن!!!
بدنام ترین درجه نظامی . استوار یکی . وقتی رفتی سربازی میفهمی :میگم....این درجه که اون پایین زدی چیه!!!؟؟؟
biggrin1:
گروب بان :biggrin1: . استوار 2 -1 ( گیر بازار ) ستوان 3 2 1 سروان ( درجه های سوراخ دار ) در ضمن ما نون سیبیلمونو میخوریم نه سوراخ :biggrin1::biggrin1::biggrin1: سرگورد- سرهنگ2 سرهنگ تمام- سردار و.... ( کلاه خوشه ای )من چون قراره چند وقت دیگه ستوان2 یا ستوان بشم....زیاد به علائم درجه دار ها!!!! توجه نمیکنم!!!!
جدا از بازی یه حس بدیه . تا خودت امتحان نکنی نمیفهمی . چه میشه کرد دوره زمونه بد بوده از همون اول تا حالا . پس مجبوریم بکشیم تا کشته نشیم . چاره ای نیستدر مورد کشته شدن سربازها بدست ب.ب. و اسنیک هم که یه عده مارو محکوم کردن که دارم در مورد ب.ب. زود قضاوت میکنم!!
آخرین ویرایش: