jeyowich
کاربر سایت
سلام
یه چنتا چیز تو این عکس هست که بعضیهاش قبلا بحث شده شایدم همشون
:biggrin1:. من اصلا به این عکس دقت نکرده بودم .ااه ه ه ه ه
علامت زدم مشخصه دیگه..
1.این ومپ نیست ؟ :biggrin1: با اون پیشونی تابلوش ( خون آشام ها به اون دنیا نمیروند
2. گمونم جو سینمای جنگ ایران هم رو کوجیما اثر کرده .این بچه چیه وسط جنگ نکنه کپیه . خوب میدونم بازی نیومده . گفتم شاید منم که نمیدونم
3.این اوتاکنه؟ یا خدای نکرده لیکوئیده با دسته مصنوعی ؟ فکر کنم دست راستش مال استاد اسلات شد نه؟ اینکه چپه ( عجب چیزی گفتم . به کسی نگین . صداشو در نیارین
)
4.یادمه یکی گفت چشم بیگ باس بستس . ولی بجون خودم هرچی نگاه میکنم بازه . راستی تو این تصویر چقدز :biggrin1: ( یه چیزی فراتر از چقدر ) شبیه آنتونی هاپکینز فقید شده
5. دستاش غیر عادی نیست ؟ بلند تر از تناسبشه . نیست؟ شایدم به خاطر سیخ واستادنشه و اما پاهاش یا حقیقتا هیچیش نیست یا اینکه تابلو پاهاش مصنوعیه . آخه آدمی هم نیست که تو این سن خیلی راحت راه بره
من نمیدونم جواب منو بدین وگرنه از روش سیاست کثیف استفاده میکنما ( شایدم استفاده کردم خبر ندارین)

قربون تو . انداختنم بیرون . استاد اسلات گفت برو بیرون با اون تیر انداختنت با ریولور
:
biggrin1:
یه چنتا چیز تو این عکس هست که بعضیهاش قبلا بحث شده شایدم همشون

علامت زدم مشخصه دیگه..

2. گمونم جو سینمای جنگ ایران هم رو کوجیما اثر کرده .این بچه چیه وسط جنگ نکنه کپیه . خوب میدونم بازی نیومده . گفتم شاید منم که نمیدونم

3.این اوتاکنه؟ یا خدای نکرده لیکوئیده با دسته مصنوعی ؟ فکر کنم دست راستش مال استاد اسلات شد نه؟ اینکه چپه ( عجب چیزی گفتم . به کسی نگین . صداشو در نیارین

4.یادمه یکی گفت چشم بیگ باس بستس . ولی بجون خودم هرچی نگاه میکنم بازه . راستی تو این تصویر چقدز :biggrin1: ( یه چیزی فراتر از چقدر ) شبیه آنتونی هاپکینز فقید شده
5. دستاش غیر عادی نیست ؟ بلند تر از تناسبشه . نیست؟ شایدم به خاطر سیخ واستادنشه و اما پاهاش یا حقیقتا هیچیش نیست یا اینکه تابلو پاهاش مصنوعیه . آخه آدمی هم نیست که تو این سن خیلی راحت راه بره
من نمیدونم جواب منو بدین وگرنه از روش سیاست کثیف استفاده میکنما ( شایدم استفاده کردم خبر ندارین)

خدمت زیر دست ب.ب. خوش میگذره!!!!؟؟؟؟
قربون تو . انداختنم بیرون . استاد اسلات گفت برو بیرون با اون تیر انداختنت با ریولور
حالا شدنمیگم....اگه بجای ( ممد!! ) از همون ( فاکس هاند 1985 ) استفاده کنی....فکر کنم بقیه هم متوجه منظورت بشن!!!
بدنام ترین درجه نظامی . استوار یکی . وقتی رفتی سربازی میفهمیمیگم....این درجه که اون پایین زدی چیه!!!؟؟؟

biggrin1:
گروب بان :biggrin1: . استوار 2 -1 ( گیر بازار ) ستوان 3 2 1 سروان ( درجه های سوراخ دار ) در ضمن ما نون سیبیلمونو میخوریم نه سوراخ :biggrin1::biggrin1::biggrin1: سرگورد- سرهنگ2 سرهنگ تمام- سردار و.... ( کلاه خوشه ای )من چون قراره چند وقت دیگه ستوان2 یا ستوان بشم....زیاد به علائم درجه دار ها!!!! توجه نمیکنم!!!!
جدا از بازی یه حس بدیه . تا خودت امتحان نکنی نمیفهمی . چه میشه کرد دوره زمونه بد بوده از همون اول تا حالا . پس مجبوریم بکشیم تا کشته نشیم . چاره ای نیستدر مورد کشته شدن سربازها بدست ب.ب. و اسنیک هم که یه عده مارو محکوم کردن که دارم در مورد ب.ب. زود قضاوت میکنم!!
آخرین ویرایش: