ما کسی حلوا حلوا نمی کنیم عزیز شما داری خودتو میکشی و میگی من از درکفیلد بیشتر بارمه ، اگه بیشتر حالیته با حرفات و کارات ثابت کن نه که جو اینجارو بهم بزنی ! من فک می کنم که سیاوش از همه بیشتر بارشه اگه شما خلافش و فک میکنی به من ثابت کن ، من دارم نظرمو میگم وگرنه همتونو دوست دارم و مشکلی با کسی ام ندارم ...
البته اطلاعات شما هم خیلی بالا هست و در این شکی نیست اما کمی میری تو حاشیه ، همین
دوست عزیز خواهش میکنم.....
من هم با کسی مشکل ندارم.....
البته لازم میبینم که جمله خودم رو تصحیح کنم...من از دارکفیلد بیشتر بارمه...البته توی یه سری زمینه ها....
و بعدش هم باید بگم....اگه من به حاشیه میرم...به خاطر علاقه من به متاله!
من درست برخلاف دارکفیلد که نظرش اینه که اگه سوالی باشه میاد و جواب میده....نظر من اینه که خودم سوال بپرسم...
حالا جواب خیلی از اینها رو خودم میدونم.....
اما میخوام هم مطمئن شم...هم اینکه تاپیک نخوابه......هم اینکه دور هم یه جمع دوستانه بحث و گوفتگو در باره متال داشته باشیم...که متاسفانه بقیه همکاری نمیکنن....نمیدونم....این چه وضعیه!؟....نه کسی سوال میکنه...نه کسی به سوال کس دیگه جواب میده!!!
بعد من هم که میام و یه بحث راه میندازم....اخه باید اسمش رو بزلچارید به حاشیه رفتن!!؟؟
اخه اگه فقط سوالهایی مثل اینک: فرانک جیگر اسم کی بوده بپرسم...خوبه!؟..اصلا ارزشش رو داره!؟
خب من که میام و در باره ژنتیک و سیاست و مسائل نظامی مربوط به متال فک میزنم...نشونه چیه!؟
نشونه اینه که من میخوام فخر بفروشم!؟
به کی!؟....به دارکفیلد!؟...به بقیه دوستان!؟....
بزارید روراست باشم...
من توسط REZA_MGS3 با اینجا اشنا شدم....اون یادشه.....قبل از ایتکه بیام اینجا...بهش گفتم که اطلاعات تو 70% اطلاعات منه....اون موقع فکر میکردم که توی متال دیگه به اخرین حد رسیدم!
اما اومدم اینجا و
سرم سوت کشید!....با خیلی از مسائل متال من همینجا اشنا شدم....
حالا چطور میتونم برای همین دوستان شاخ بشم!؟
ولی بعضیها مغرضانه انتقاد میکنن میکنن!؟
اخه توی کدوم یکی از پستهای من لحن فخر فروشی یا کلاس گذاشتن دیده میشه!؟
به هر حال...
اگه کسی از من به هر دلیلی رنجیده...من معذرت میخوام....
بیاید از نو شرو کنیم....:blushing:
با تشکر.