جون من تو بگو I'll Never be a father يعني خودتم نفهميدي چي مي خواي بگي ديگه اگه خودش نمي خواست بچه دار بشه چه كرمي داره كه اينو بگه ميگه : I'll Never want to be fatherالبته فرد مذکور در بازی مذکور اشاره ای به این مورد هم نداره که مشکلات جنسی داره. در ضمن اینی که شما میفرمائید رو Elisa میگه نه بیگ باس. بیگ باس فقط میگه من هرگز پدر نخواهم شد، اونم نه بخاطر اینکه مشکلات جنسی داشته، بخاطر اینکه نمیخواد یعنی خواست خودش این هست که بچه دار نشه... اصلیترین دلیلش هم The Boss بود...
Elisa: Perhaps. I think I probably wanted to leave some hope for the future. With this body, I'll never be able to have children of my own. So instead, I'm placing my hopes in you.
Snake: Why me?
Elisa: I just think you'll make a great father someday...
Snake: Elisa, I'm sorry, but... I'll never be a father.
من به هرکسی که از مکالمه بالا بتونه ثابت کنه که بیگ باس مشکلات جنسی داشته، شخصاً یک خودنویس پارکر اهدا میکنم.
PS: I think there's only one person who can give us the answer, and that's b'cuz she had... ahmmm.. ye know.. I mean... Experience! and that'd be Eva...
فکر نمیکنم تو ایران کسی باشه که بتونه معلومات من در مورد سری MGS رو زیر سوال ببره و خیلی از بچه های قدیمی اینجا میتونن این موضوع رو تائید کنن. یادمم نمیاد جائی از پستم اشاره ای به سالید و لیکوئید کرده باشم که بهم گوش زد بشه!
btw in case you haven't heard, Les Enfants Terribles takes place when Big Boss went under coma, means he didn't know about the plan in the first place...got it?!
در ضمن چون اليسا حرف از Body ميزنه امكان خيلي زيادي داره كه بيگ باس هم در همين مورد داره صحبت ميكنه
در ضمن حالا يه سوال ساليد اسنيك و ليكوئيد تو چه سالي به دنيا اومدن؟