علت نام گذاری به سالید(خشک یا جامد) و لیکوعید(مایع) بر روی 2 برادر چی بوده؟
1)
2)
باس و اسلات از رابطه بین خودشون خبر داشتن؟ كدوم رابطه؟
نه خیر...منظور اینه که چرا از اسم ( مار ) استفاده شده؟...مثلا چرا از ( ببر ) و یا ( شیر ) و...استفاده نشده!؟
من فکر میکنم بخاطر سبک stelth action یا اکشن مخفی کاری باشه که این اسم رو روش گذاشته..
این لقب از اول روی بیگ باس بوده و بعداً به پیروی از اون روی پسوند آخر اسم فرزندانش هم گذاشته شد.<<<<
>>>> متاسفانه جواب شما اون مسئله مورد نظر من نیست...ولی خوب نزدیک شدید!
( از بین این همه طرفدار و دوستدار متال هیچ کس نمیتونه به این سوال جواب بده!!؟؟:confused: ).
مطمئنی؟؟تو مصاحبه GamePro گفته بود از یک BlueRay 25 حجم بازی بیشتره!!کوجیما در این مصاحبه گفته که نمیتواند MGS4 را بر روی DVD9 بگنجاند
چه ربطی داشت به اینعلت نام گذاری به سالید(خشک یا جامد) و لیکوعید(مایع) بر روی 2 برادر چی بوده؟
جمله ایشون سوالی بود جواب سوال شما نبود که.به"؟"توجه نکردیننه خیر...منظور اینه که چرا از اسم ( مار ) استفاده شده؟...مثلا چرا از ( ببر ) و یا ( شیر ) و...استفاده نشده!؟
من فکر میکنم بخاطر سبک stelth action یا اکشن مخفی کاری باشه که این اسم رو روش گذاشته..
این لقب از اول روی بیگ باس بوده و بعداً به پیروی از اون روی پسوند آخر اسم فرزندانش هم گذاشته شد.<<<<
دونوع مار داریم مار ی که تو آب هست و ماری که تو خشکی.یا اصلا دلیل بهتر به خاطر تضاد بین آب و خشکی و اسنیک خیر و اسنیک شر.علت نام گذاری به سالید(خشک یا جامد) و لیکوعید(مایع) بر روی 2 برادر چی بوده؟
هر مو قع تو نستی بگی چرا اسم Sam Fisher نیست اسامه بن لادن منم جوابتو میدم .آخه سوال ها سوالهای درست و حسابی نیست فقط وقت و پست حروم میکنه که نتجه ش میشه نفله شدن دو صفحه تاپیک.اگر میشه بی خیال شین.از بین این همه طرفدار و دوستدار متال هیچ کس نمیتونه به این سوال جواب بده!!؟؟
هر مو قع تو نستی بگی چرا اسم Sam Fisher نیست اسامه بن لادن منم جوابتو میدم .آخه سوال ها سوالهای درست و حسابی نیست فقط وقت و پست حروم میکنه که نتجه ش میشه نفله شدن دو صفحه تاپیک.اگر میشه بی خیال شین.
>>>
به نظر من اون چیزی که اینجا درست و حسابی نیست جوابهای کاملا بی ربط به پستهای منه و تشکر های بیمورد شما از بعضی پستهای دارکفیلد.
.
قبلا هم گفته بودم که وقتی چیزی رو نمیدونید...بیخود و بی جهت به پستهای خودتون لحن تمسخر امیز ندید!.
اگه توی این تاپیک در باره این مسائل مهم متال گیر بحث نشه...پس کی و کجا باید این بحث صورت بگیره!!؟؟
.
اگه مسئله ای رو نمیدونید...بگید نمیدونم...نه اینکه بگید :درست و حسابی نیست!
.
.
حالا هم بخاطر اینکه خود دوستان قضاوت کنن...جواب این سوال رو میدم:
ببینید...اگه با نیروهای ویژه امریکا یا پیاده نظام سبک یا نیروهای کماندویی اشنایی داشته باشید(که شک دارم:blushing: )...باید بدونید که در این گروه ها...خود اعضای گروه یا رسته یا لشکر یا...بلاخره میدونند که در گروه اونا...چه کسی از بقیه ماهرتره و در واقع خفن تره!؟
یکی از مهمترین جنبه های این ارزشیابی ها...این مسئله رو به میون میاره که فرد مورد نظر چقدر از استتار و کمین میتونه به خوبی استفاده کنه...و مهمتر اینکه چه کسی میتونه با چنان سکوتی به پشت سر دشمن بره که دشمن صدای حرکات اون رو نشنوه و به راحتی سرش بریده بشه!!
خوب...اینا هم نشستن پیش خودشون و گفتن که برای ایجاد القاب مختلف...چه لقبی بهتر از ( مار ) که بسیار بی سرو صدا میخزه و به دشمنش نزدیک میشه و بعد کلکش رو میکنه!!؟؟
.
در واقع باید بگم که کوجیما در این مورد...از یک روند ابتکاری بهره برده...که همون استفاده از القاب نیروهای ویژه برای شخصیت داستانشه....
.
خب...حالا...هر کس که بگه این سوال :درست و حسابی نبوده...من خودم قول میدم که دیگه چنین پستی ندم!:blushing:
با تشکر...
نه خیر...منظور اینه که چرا از اسم ( مار ) استفاده شده؟...مثلا چرا از ( ببر ) و یا ( شیر ) و...استفاده نشده!؟
( از بین این همه طرفدار و دوستدار متال هیچ کس نمیتونه به این سوال جواب بده!!؟؟:confused: ).
من با این کماندوها آشنایی خوبی دارم....ببینید...اگه با نیروهای ویژه امریکا یا پیاده نظام سبک یا نیروهای کماندویی اشنایی داشته باشید(که شک دارم )...باید بدونید که در این گروه ها...خود اعضای گروه یا رسته یا لشکر یا...بلاخره میدونند که در گروه اونا...چه کسی از بقیه ماهرتره و در واقع خفن تره!؟
یکی از مهمترین جنبه های این ارزشیابی ها...این مسئله رو به میون میاره که فرد مورد نظر چقدر از استتار و کمین میتونه به خوبی استفاده کنه...و مهمتر اینکه چه کسی میتونه با چنان سکوتی به پشت سر دشمن بره که دشمن صدای حرکات اون رو نشنوه و به راحتی سرش بریده بشه!!
خوب...اینا هم نشستن پیش خودشون و گفتن که برای ایجاد القاب مختلف...چه لقبی بهتر از ( مار ) که بسیار بی سرو صدا میخزه و به دشمنش نزدیک میشه و بعد کلکش رو میکنه!!؟؟