jeyowich
کاربر سایت
و در ضمن mehdijeyjeyfox_hound1985
خوب میدونم چیه :blushing:باید بگم که انگار هنوزم از خواص کلون سازی و فرزندان ژنتیکی چیزی نمیدونی...
تو اینجوری برداشت کردی . تقصیر من بود که بد توضیح دادم .اما گفتی که اگه بیگ باس میتونست بچه دار بشه چه دلیلی داشت که از روی اون فرزندانی ژنتیکی بسازن!!!؟؟؟
. فکر کردم اون جمله آخری رو خوندی که پر بود از معنا میگی نه پس یه توضیح هم من بدم .
من اینجوری گفتم .میگم اگه پدر شده بود که دیگه اینا ژنتيكي به دنیا نمیومدن بد میگم
یعنی چی کسی که این کارو میکنه نمیخواد خونش با یکس دیگه مخلوط بشه برای خالص موندن خصوصیاتش و حفظ شدنش . منم از همین تعجب کردم که خندیدم . که اون دوتا یه کپی هستن اگه بچه نرمال بودن شاید یه خصوصیاتی از مادر میگرفتن که ممکن بود اون چیزی نشه که بیگ باس بود ( همون مثالی که میگه هرچقدر هم شبیه پدرت بشی بازم فرق داری) . که خودت گفتی .
همون جمله معروف که میگه یه بیگ باس برای تمام زمانهافرزندان ژنتیکی یا همون کلونهای یک فرد میتونن دقیقا دارای خصوصیات فرد مورد نظر باشن و حتما میدونید که هدف از کلون سازی...چیزی نیست جز تکثیر از یک موجود زنده...
یعنی اینکه پاتریوتها میتونستن بعد از مرگ بیگ باس هم از وجود اون بهره ببرن...اما بشکل فرزندانش
چشم .حالا بقیه رو بخونبه نظر من اگه چیزی رو نمیدونی...بهتره با لحنی تمسخر امیز اون رو عنوان نکنی...!
مخاطب این جمله من نبودم یکی دیگه بود . دیگه توضیحشم دادم .
پزشک نبودم پرفسور بودم ( جدا ایندفعه دیگه فقط شوخی کردم ناراحت نشو ) :cheesygriدر اینجا با دارکفیلد هم نظرم که مگه تو توی دهه 70 پزشک بودی که این حرف رو میزنی!!؟؟(چه ربطی داشت!!؟؟:blushing: )
یه چیزی رو هم توضیح بدم 2 روش واسه جواب گرفتن وجود داره مستقیم و مثبت : که بپرسی و جواب نصفه بگیری خیلی راحت و بیشتر مواقع غیر مستقیم و منفی : مثل من خلاف بگی . اون وقت جواب دندون شکن وکامل بگیری که مو لا درزش نمیره :confused: :cheesygri ( شرمنده میدونم ناراحتت کردم ) باور نداری از test84 بپرس :biggrin1:
چه کنیم دیگه استادمون جناب ocelot بوده :cheesygri سلطان ناقلا های جهان ocelot
دستتون درد نکنه اما بازم لینکی یا نوشته ای که از متال گیر 1و2و3و...... باشه دارید بزارید ( این دفعه مستقیم پرسیدم )
ممنون
آخرین ویرایش: