بحث و تبادل نظر در مورد سری Metal Gear Solid

درود

زیاد هم دور از ذهن نیست. درسته Big Boss انسان فوق العاده محجوب و با ادبی بود البته عادت ضایع سیگار کشیدن رو داشت
bad_boys_20.gif
ولی خوب ادمه دیگه دل داره:biggrin1: )

کجاش حسام جون :confused: بگو من هم بخندم:biggrin1:
یک Demo نسبتا جدید از MGS4 دیدم حدود 8 دقیقه بود ( قابل توجه اریا عزیزم )
آقا 10 یا 15 تا نانو ماشین میریزن سر 60 70 تا عرب ( لباسهاشون که شبیه عرب هاست ) با چنان سرعت و قدرتی انها رو از روی زمین بر میدارن که نگو و نپرس. بعدش یکی از نانو ماشین ها همون ماده سبز معرف و مرموز رو از خودش دفع میکنه و بعد همه نانو ماشینها با فریادی بلند و انجام این کار شادی خودشون رو از پیروزی نشان میدن ( یا شاید هم مثل حیون ها زوره کشیدن ) خلاصه نمیدونم این ماده چی چی هست ولی هر چی که باشه مثل یک جور علامت گذاری میمونه ( اگه دقت کنید هر جا رو تبدیل میکنن به محلکه این کار رو انجام میدن ). خلاصه تا آخر 2007 ( به امید خدا ) یا تا TBA 2008 باید صبر کنیم ببینم کوجیما چه خوابی دیده برامون.

نانو ماشین نه! Geko .. نانوماشین اون چیزائیه که تو بدن سربازها قرار داره که یک نمونش هم تو بدن اسنیک هست! نانو مقیاسیست بسیار بسیار کوچک، اگر از قدیم ندیما درست یادم مونده باشه یک میلیونم متر.

nano = 0.000,000,001​

بعدم اونا شادی نمیکنن، با اون صداهای بلند بهمدیگه علامت میدن، مثلاً ممد تموم شد پاشو بریم. اون ماده سبز هم دفعیاتشونه و علت این که در محل انجام عملیات نیچر هم میزنن علامت گذاری اون محل به منزله پاکسازی اون محل هست. کوجیمام بازیاش DELAY نداره من به 7/7/2007 کاملاً امیدوارم.

آخرین ویرایش:
به جون خودم حق کوجیما رو خوردن :biggrin1: بی شوخی . احتمالا این رایدن بدبخت رو باز شکنجه میکنن . اخه اسنیک پیر شده احترامش واجبه:p
من 3 رو بازی نکردم مگه کیو شکنجه کرده بودن؟:p
قبلا یادم هست که یه بخشی رو گذاشته بود واسه ایدها و پیشنهاد های برای متال گیر های جدید .:-"
احتمال داره این یارو یه در باره big boss رو داده اونجا :p . به هر حال تا حالا که هیچ چیزی باعث نشده از ارزش متال گیر کم کنه .هر دفعه توپ تر از قبل
موفق باشین

آخرین ویرایش:
خود کوجیما باید شکنجه ببینه:cheesygri چون که میخاد
پرونده متال گیر رو ببنده:mad: :(

خوب حق داره بیچاره نمیخواد مزه بی یاد موندنیه این اثر هنری رو با بیرون دادن ادامه هاش از بین ببره .که خدای نکرده تو یه شماره متال گیر کمرنگ بشه . اما خودمونیم . با این حال هم با اینکه خدوش هی کشیده کنار وبرگشته (البته شاید هم یه ترفندحرفه ای باشه :cheesygri ) چی ساخته .
چه برسه به ..............:p

ديدم اين تاپيك يه ذره داره گرد و خاك ميخوره :
امروز داشتم توي فورمهاي Game Spot ميچرخيدم كه ديدم يه بنده خدايي يه نظريه خيلي جالب و خنده دار داده بود : اگه آخر MGS3 رو يادتون باشه ( كه حتمآ هم هست ) Big Boss و Eva .... حالا اون يارو اومده گفته شايد Eva حامله شده باشه و توي MGS4 بچه Big Boss رو ببينيم !
905.gif
905.gif
905.gif
چرت گفته بنده خدا از شما كه خودتونو طرفدار متال گير مي دونيد بعيده big boss به خاطر مشكلات جنسي نمي تونه بچه دار بشه :mad:

چرت گفته بنده خدا از شما كه خودتونو طرفدار متال گير مي دونيد بعيده big boss به خاطر مشكلات جنسي نمي تونه بچه دار بشه :mad:
خیلی عذر میخوام شما دکترید؟ بعد چطور شما تو دهه 70 طبابت میکردین؟ آخه برادر من شما چطور فهمیدی که بیگ باس مشکل جنسی داشته؟! :)

خیلی عذر میخوام شما دکترید؟ بعد چطور شما تو دهه 70 طبابت میکردین؟ آخه برادر من شما چطور فهمیدی که بیگ باس مشکل جنسی داشته؟! :)

:biggrin1: :biggrin1: اخه وسط پنج شنبه بازار که کسی وقت اینکارارو نداره . سولید اسنیک و لیکوئید بدبخت هم که ................................:)

عزيز من اگه بازي Metal Gear Solid : Portable OPS رو بازي كرده باشي مي فهمي خود بيگ باس به طور كاملا واضح ميگه كه من نمي تونم بچه دار بشم فهميدي داش يا بازم توضيح بدم
Solid Snake و Liquid هم كه بچه هاي ژنتيكي بيگ باس هستند اصلا چه ربطي به اين بحث داره؟

عزيز من اگه بازي Metal Gear Solid : Portable OPS رو بازي كرده باشي مي فهمي خود بيگ باس به طور كاملا واضح ميگه كه من نمي تونم بچه دار بشم فهميدي داش يا بازم توضيح بدم
Solid Snake و Liquid هم كه بچه هاي ژنتيكي بيگ باس هستند اصلا چه ربطي به اين بحث داره؟

البته فرد مذکور در بازی مذکور اشاره ای به این مورد هم نداره که مشکلات جنسی داره. در ضمن اینی که شما میفرمائید رو Elisa میگه نه بیگ باس. بیگ باس فقط میگه من هرگز پدر نخواهم شد، اونم نه بخاطر اینکه مشکلات جنسی داشته، بخاطر اینکه نمیخواد یعنی خواست خودش این هست که بچه دار نشه... اصلیترین دلیلش هم The Boss بود...

Elisa: Perhaps. I think I probably wanted to leave some hope for the future. With this body, I'll never be able to have children of my own. So instead, I'm placing my hopes in you.

Snake: Why me?

Elisa: I just think you'll make a great father someday...

Snake: Elisa, I'm sorry, but... I'll never be a father.

من به هرکسی که از مکالمه بالا بتونه ثابت کنه که بیگ باس مشکلات جنسی داشته، شخصاً یک خودنویس پارکر اهدا میکنم.

PS: I think there's only one person who can give us the answer, and that's b'cuz she had... ahmmm.. ye know.. I mean... Experience! and that'd be Eva...​

فکر نمیکنم تو ایران کسی باشه که بتونه معلومات من در مورد سری MGS رو زیر سوال ببره و خیلی از بچه های قدیمی اینجا میتونن این موضوع رو تائید کنن. یادمم نمیاد جائی از پستم اشاره ای به سالید و لیکوئید کرده باشم که بهم گوش زد بشه! ;)

btw in case you haven't heard, Les Enfants Terribles takes place when Big Boss went under coma, means he didn't know about the plan in the first place...got it?!​

البته فرد مذکور در بازی مذکور اشاره ای به این مورد هم نداره که مشکلات جنسی داره. در ضمن اینی که شما میفرمائید رو Elisa میگه نه بیگ باس. بیگ باس فقط میگه من هرگز پدر نخواهم شد، اونم نه بخاطر اینکه مشکلات جنسی داشته، بخاطر اینکه نمیخواد یعنی خواست خودش این هست که بچه دار نشه... اصلیترین دلیلش هم The Boss بود...

Elisa: Perhaps. I think I probably wanted to leave some hope for the future. With this body, I'll never be able to have children of my own. So instead, I'm placing my hopes in you.

Snake: Why me?

Elisa: I just think you'll make a great father someday...

Snake: Elisa, I'm sorry, but... I'll never be a father.

من به هرکسی که از مکالمه بالا بتونه ثابت کنه که بیگ باس مشکلات جنسی داشته، شخصاً یک خودنویس پارکر اهدا میکنم.

PS: I think there's only one person who can give us the answer, and that's b'cuz she had... ahmmm.. ye know.. I mean... Experience! and that'd be Eva...​

فکر نمیکنم تو ایران کسی باشه که بتونه معلومات من در مورد سری MGS رو زیر سوال ببره و خیلی از بچه های قدیمی اینجا میتونن این موضوع رو تائید کنن. یادمم نمیاد جائی از پستم اشاره ای به سالید و لیکوئید کرده باشم که بهم گوش زد بشه! ;)

btw in case you haven't heard, Les Enfants Terribles takes place when Big Boss went under coma, means he didn't know about the plan in the first place...got it?!​

اه نشد من یه دفعه پست بدم موجب ویرانی نشه :) سالید ولیکوئید رو
اخه وسط پنج شنبه بازار که کسی وقت اینکارارو نداره . سولید اسنیک و لیکوئید بدبخت هم که ...........ژنتيكي بودن .....................

میگم اگه پدر شده بود که دیگه اینا ژنتيكي به دنیا نمیومدن ;) بد میگم . Darkfie1d. جون این دفعه که اومدی یه آدرس از نوشتهات در مورد متال گیر بزار یک در دنیا 100 در آخرت ببینی که بجوری لازم دارم . . دمت گرم:love:

!!!

دارکفیلد عزیز...!

از زمانی که حاضر بودی که شخصا با لگد توی دهن کسی بکوبی که تو رو دزد خطاب بکنه حدود 6 ماه میگذره و البته برام ثابت شده که اطلاعاتت در باره متال کیر خیلی هم تکمیله!

اما باید بگم که نانو مساویست با یک میلیاردم متر:
Nano=000.000.000.1
:blushing:

و در ضمن mehdijeyjey

باید بگم که انگار هنوزم از خواص کلون سازی و فرزندان ژنتیکی چیزی نمیدونی...

چند بار باید بگم؟

فرزندان ژنتیکی یا همون کلونهای یک فرد میتونن دقیقا دارای خصوصیات فرد مورد نظر باشن...چه از نظر شکل ظاهری(فنوتیپ) و چه از نظر ژنتیک و درون بدن و حتی سلولها و مولکولها و....(ژنوتیپ)...

و حتما میدونید که هدف از کلون سازی...چیزی نیست جز تکثیر از یک موجود زنده...
یعنی اینکه پاتریوتها میتونستن بعد از مرگ بیگ باس هم از وجود اون بهره ببرن...اما بشکل فرزندانش..که بعدا قضیه 3 فرزند بیگ باس پیش میاد و...

اما گفتی که اگه بیگ باس میتونست بچه دار بشه چه دلیلی داشت که از روی اون فرزندانی ژنتیکی بسازن!!!؟؟؟
به نظر من اگه چیزی رو نمیدونی...بهتره با لحنی تمسخر امیز اون رو عنوان نکنی...!:-"

در اینجا با دارکفیلد هم نظرم که مگه تو توی دهه 70 پزشک بودی که این حرف رو میزنی!!؟؟(چه ربطی داشت!!؟؟:blushing: )

بیگ باس اگر هم میتونست بچه دار بشه یا اینکه نمیتونست....فرقی نمیکرد...چرا؟
چون مقامات میخواستن که بعد از بیگ باس یکی یا چند نفر دقیقا مشل بیگ باس داشته باشن که این هم ممکن نیست مگر اینکه از اون کلون بسازن و....تا دقیقا مثل اون باشن...چه از نظر ضریب هوشی و چه از نظر دیگر مسائل...

اما اگه بیگ باس بطور طبیعی بچه دار میشد...یعنی به قول شما اسپرم اون با اوول(تخمک) اوا(Eva ) ترکیب میشد (یا با تخمک هر کس دیگه...)...اونوقت بچه ها دیگه 100% شبیه اون نبودن...بلکه ترکیبی از کروموزومها و در کل ژنوتیپ و فنوتیپ هر دو(پدر و مادر) میشدن...که این مورد اخیر مطلوب نیست...

میفهمید چی میگم یا نه!؟
یا اینکه دوباره توی چند صفحه دیگه همین سوالات جالب و هوشمندانه رو تکرار میکنید!!؟؟:blushing:

ببین...بزار بطور ساده بگم...تو یا میخوای بچه خودت...دقیقا مثل خودت بشه...یعنی خود خودت باشه(که کلون میکنی)...یا میخوای ترکیبی از خودت و یک زن باشه...که اون وقت دیگه تو بهتر از من بلدی....(یه چیزی تو همون مایه های اخر متلا گیر3!!!:love: )

با درود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or