این مصاحبه توسط ign ترتیب داده شده بود.
کوجیما و یک بازی جایگزین بجای متال گیر در xbox360 یا revolution .
این مصاحبه به نویی آمدن بازی metal gear solid 4 را برای کنسولهای دیگر نسل بعد غیر از ps3
رد میکند.در این مصاحبه hideo kojima کارگردان باهوش metal gear solid میگوید من برای خود
دلایلی داشتم که این بازی را معطوف ps3 کردم.او میگیوید در آخرین انتشار famitsu او سخت روی
mgs4 و پیشنهاداتی که برای آمدن آن برای یکی از کنسولهای آینده صحبت کرده .او میگوید با انتخاب
سخت افزار سونی از حمایت شدید سونی برخوردار خواهد بود که یک انتخاب ساده برای من را انجام میدهد.
او میگوید mgs4 منحصرا در محدوده ps3 خواهد بود تا موقعی که بازی در محدوده کوجیماست.او میگوید
من نمیخواهم به سخت افزاری دیگر اهمیت بدهم .او میگوید اینکار به کارکنان زیادی نیاز دارد و
تامین بودجه فراوان.(انگشت این تامین بودجه بروی سونی هست).او گفت بازی را که برای xbox360
یا revolution میسازد تا اندازه ای کاملا متفاوت از مجموعه metal gear solid است .kojima هم
هم اکنون چند پیشنهاد بالا در تمام سیتمهای نسل بعد دریافت و انتقال داده.
نظر کوجیما درباره xbox360 :
او میگوید من xbox360 را واقعا تحسین میکنم و باور مینمایم که توسعه دهنده های بازیهایشان
را برای آن توسعه خواهند داد.
نظر کوجیما درباره revolution :
as for revolution ,kojaima feels that the system is surrounded by mysteries right now .
کوجیما احساس میکند که این سیستم توسط رازها احاطه شده (اگر منظورش رو دست متوجه شده ام)
he believes that theres a surprise that has yet to be announced ,and he s excited to find
out what is it .
راستی شما چی فکر مکیند ؟
شما هم فکر مکیند همانطور که نظر کویجما رو در سطر آخر خوندید به نظر شما revolution یک شگفتی
یا سوپرایز به همراه خود دارد؟
منبع: darinoos.com