بحث و تبادل نظر در مورد سری Metal Gear Solid

من کلاس جهارم-پنجم بودم که بازی میکردم
چه حالی میداد مخصوصا وقتی از پشت یکی خفمه میکردی واااااایییییییییی
اون موقع سام فیشر کجا بوده؟

در مورد اینکه سم بهتره یا اسنیک بهتره هیچ حرفی گفته نشه چون جز جر و بحث الکی نتیجه ای در بر نداره و آخرشم هیچ کس حرف طرف مقابلو قبول نخواهد کرد.

آخرین ویرایش:
من هر سه نسخه اصلی متال گیر بیش از 10 الی 12 بار هرکدومو تموم کردم هیچ بازی متال گیر نمیشه هیچ شخصیتی هم اسنیک نمیشه و الان بی صبرانه منتظر Mgs4هستم . اما خیلی خوب میشد اگه روی 306 هم این بازی میومد . من فقط برای Mgs4میخوام Ps3 بگیرم. و اگه روی 360 نیومد هر طور شده Ps3میگیرم.

من هر سه نسخه اصلی متال گیر بیش از 10 الی 12 بار هرکدومو تموم کردم هیچ بازی متال گیر نمیشه هیچ شخصیتی هم اسنیک نمیشه و الان بی صبرانه منتظر Mgs4هستم . اما خیلی خوب میشد اگه روی 306 هم این بازی میومد . من فقط برای Mgs4میخوام Ps3 بگیرم. و اگه روی 360 نیومد هر طور شده Ps3میگیرم.

من هم دقیقا فقط بخاطر متال گیر ps3 میگیرم البته حوالی سال 2009

پارسال هم فقط به خاطر متال 3 ---- ps2 گرفتم

بچه ها حداقل يكي اين يه تيكرو ترجمه كنه

In the first MGS4 trailer we saw an ageing Snake inject himself with something. At the end of the trailer we see what looks like a younger Solid Snake: is that him having reversed the effects of the serum or not?

Kojima
I put that in there because i wanted you to think about it, but its not something you will actually know until you play the game

با اجازه از اساتيد زبان سايت.
چيزي كه من فهميدم:
اول دمو MGS4 ما يك اسنيك سن و سال دار رو ديديم كه چيزي رو به خودش تزريق ميكنه، آخر اون Trailer ما چيزي رو ديديم كه شبيه به اسنيك جوان تر است : آيا اين اسنيك همان اسنيك است كه با تاثير اون تزريق يا نه؟
كوجيما (ع) : من اونو اونجا گذاشتم كه شما رو به فكر فرو ببرم ولي تا موقعي كه بازي نكنيد، متوجه نميشيد چي هست. (البته ترجمه آخرش ميشه: "ولي اون چيزي نيست كه شما وقتي كه واقعا بازي كنيد، بفهميد." ولي به نظر من منظورش هموني بود كه اول نوشتم.)

كوجيما (ع)

آآآآآآآآخ دلم
55.gif
55.gif
39.gif

با اجازه از اساتيد زبان سايت.
چيزي كه من فهميدم:
اول دمو MGS4 ما يك اسنيك سن و سال دار رو ديديم كه چيزي رو به خودش تزريق ميكنه، آخر اون Trailer ما چيزي رو ديديم كه شبيه به اسنيك جوان تر است : آيا اين اسنيك همان اسنيك است كه با تاثير اون تزريق يا نه؟
كوجيما (ع) : من اونو اونجا گذاشتم كه شما رو به فكر فرو ببرم ولي تا موقعي كه بازي نكنيد، متوجه نميشيد چي هست. (البته ترجمه آخرش ميشه: "ولي اون چيزي نيست كه شما وقتي كه واقعا بازي كنيد، بفهميد." ولي به نظر من منظورش هموني بود كه اول نوشتم.)

انصافا کار کوجیما حرف نداره . این دو جمله رو هر کی بخونه میفهمه متال گیر 4 چه بازی بزرگی هست

به نظر من پرفروشترين عنوان كنسول هاي اين نسل ميشه ديگه نمي شه گفت نسل بعد

ولي ميكروسافات خيلي داره تلاش ميكنه فكر كنم موفق مي شه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or