کوجیما کارش همینه MGS2 آخرین متال گیر منه ! بعد MGS3 رو ساخت . ازش پرسیدن تو که گفتی دیگه متالگیر نمیسازی . کوجیما گفت من ابتدا به عنوان ناظر بر پروژه MGS3 بودم ولی بعد که دیدم کار خوب پیش نمیره خودم کاملش کردم ! حالا صبر کنید . عمرا MGS4 آخرین کارش باشه: من واقعا می خواستم با MGS3 این سری رو تموم کنم اما هنوز معما های زیادی مونده بود که باید حل می شد و من نمی تونستم درخواست کسانی رو که تقاضای یه بازی جدید رو کرده بودن نادیده بگیرم. اما مطمین باشید این بازی به همه ی سوالا جواب میده حتی به اونایی که در ورژن MSX2 ی Metal Gear مطرح شدن.
نوشته شده توسط SHvIRUS:سلام
من دوباره MGS1 رو شروع کردم!!
الان رسیدم به اونجا که پرزیدنت بیکر میمیره.
و باید سیدی کیس رو پیدا کنم که پشتش فرکانس کدک مریل رو نوشته. من خودم یادم رفته سیدی کیس کجاست یکی اگه یادشه بگه. یا اینکه فرکانس مریل رو بگه. :cheesygri
کوجیما کارش همینه Mgs2 آخرین متال گیر منه ! بعد Mgs3 رو ساخت . ازش پرسیدن تو که گفتی دیگه متالگیر نمیسازی . کوجیما گفت من ابتدا به عنوان ناظر بر پروژه Mgs3 بودم ولی بعد که دیدم کار خوب پیش نمیره خودم کاملش کردم ! حالا صبر کنید . عمرا Mgs4 آخرین کارش باشه
تا وقتی پول حکمرانی میکنه ... کارهایی بسیار عالیی مثل Mgs هم تبدیل به پروژه های تجاری میشوند !
نوشته شده توسط gamestation:زیاد تعجب نباید کرد اینا همش سیاست کاریه داداش کوجیماست
سلام.نوشته شده توسط Nemesis:حالا مگه بده ؟! آیا به نظرتون واقعا چیز بدی هست که کوجیما هر دفعه یه خالی میبنده و بعدش زیرش میزنه....از پول و چیزهای دیگه که بگذریم میبینیم که تمام سریهای MGS که کوجیما توش بوده امتیازی بالاتر از 9 حتی از Gamespot گرفته اند...
متشکرم...Nemesis