بحث و تبادل نظر در مورد سری Metal Gear Solid

سلام به دوستان عزیز
من قسمت اول فیلم متال گیر رو دیدم، قسمت دومش کی قراره بیاد؟
خداییش توی این قسمت این متال گیر های در پیت رو خیلی راحت کشت!:eek:
هنوز فیلم متالگیر ساخته نشده. شما احتمالا فیلم های ساخته ی دست طرفداراش رو دیدی این ها رسمی نیستن.

سلام دوستان من یه چیزی رو متوجه نشدم قسمت 3 متال گیر رو ما با پدر اسنیک یعنی بیگ باس میریم ؟

قسمت 2 هم با خودش یعنی پسر بیگ باس میریم ؟

چون تو قسمت 3 اسنیک کور میشه چشم چپش اما تو قسمت 2 چشماش سالمه و تو قسمت 4 بازم چشم چپش کوره میشه یکی کاملا این موضوع رو برام روشن کنه که سالید اسنیک کدومه و بیگ باس کدومه و کلا چند تا اسنیک وجود داره و کدومشون اصلی هستن

دوستان خودم با خوندن صفحات قبل متوجه شدم در ضمن من mgs 2 va 3 رو بازی کردم ایا یکشم خوبه که بازیش کنم ؟
یک رو هم حتماً بازی کن. از نظر گرافیکی چون مال یک نسل قبل از 2 و 3 هست خیلی پایین تره ولی خب کسی MGS رو برای گرافیک بازی نمیکنه ...

پ.ن: شوخی شوخی 5 سال از زمانی که این تاپیک رو زدم گذشته و من هنوز MGS4 بازی نکردم که. :((

یک رو هم حتماً بازی کن. از نظر گرافیکی چون مال یک نسل قبل از 2 و 3 هست خیلی پایین تره ولی خب کسی MGS رو برای گرافیک بازی نمیکنه ...

پ.ن: شوخی شوخی 5 سال از زمانی که این تاپیک رو زدم گذشته و من هنوز MGS4 بازی نکردم که. :((
شما چرا استاد ؟
شماکه احیانا باید امکانات داشته باشی !
یکشم خوبه که بازیش کنم ؟ __________________
خب شما اصل لذت MGS رو از دست دادی
بهترینِ سری که همون اولیش بود رو باید اول بازی میکردی

آخرین ویرایش:
راستی تو mgsrisingهم به همین اندازه گرافیک قوی هست؟آخه 4ش انحصاری بود میترسم این نتونه گرافیکش رو مثل اون کنه.
تیزر چند ثانیه ای رو ببینی برق از سرت میپره امسال تو E3 هم میتونی ببینی اطلاعاتشو.
گرافیک هیچ ارزشی نداره بابای من.بله بهتر هست.فقط ممکنه کاتسین ها یکم کمتر بشن زمانش همین و بس..

خب امروز یه فایلی منتشر شده که توش نقشه ی ساخت یا به اصطلاح Game Plan عنوان MGS2 به زبان انگلیسی منتشر شده .
اونطوری که گفته شده برای اولینباره که طرح و Plan ساخت یک بازی کامپیوتری که توسط کارگردان بازی درزمان تولید بازی تهیه شده منتشر میشه !
راستش اول زیاد از ماجرا سر درنیاوردم ولی الان که یه قسمتی ازش رو خوندم خیلی برام جالب بود ...
از جزییاتی که کوجیما دوست داشته بازی بهش توجه کنه مثل جزییات فنی یا حتی ایده های فکری و ایدئولوژیکی خودش که میخواست از طریق داستان بازی به بیننده منتقل کنه تا یه سری ریزه کاری هایی که برای ساخت و هدفگذاری مخاطبین بازی لازم بوده و کلا تمام چیزهایی که بعنوان اهداف ساخت یک بازی باید از قبل در نظر گرفته بشه داخلش هست !
اگر انگلیسیتون خوبه حتما اگر وقت کردین و به MGS2 علاقه خاصی داشتین بخونینش !
چیزهای جالبی داخلشه .
شاید بعد امتحانا ترجمش کردم .

Download

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or