™Meysam
کاربر سایت
اصلش همون قیافه اسنیکه :biggrin1::biggrin1:میشه اکبر عبدی رو بزارن شوخی البته اکبر عبدی از اسنیک جذاب ترهمرسی رضا
ولی جدا فیلمش به جز قیافه به نظرم نقص دیگه ای نداشته باشه...
اصلش همون قیافه اسنیکه :biggrin1::biggrin1:میشه اکبر عبدی رو بزارن شوخی البته اکبر عبدی از اسنیک جذاب ترهمرسی رضا
ولی جدا فیلمش به جز قیافه به نظرم نقص دیگه ای نداشته باشه...
هنوز فیلم متالگیر ساخته نشده. شما احتمالا فیلم های ساخته ی دست طرفداراش رو دیدی این ها رسمی نیستن.سلام به دوستان عزیز
من قسمت اول فیلم متال گیر رو دیدم، قسمت دومش کی قراره بیاد؟
خداییش توی این قسمت این متال گیر های در پیت رو خیلی راحت کشت!
یک رو هم حتماً بازی کن. از نظر گرافیکی چون مال یک نسل قبل از 2 و 3 هست خیلی پایین تره ولی خب کسی MGS رو برای گرافیک بازی نمیکنه ...دوستان خودم با خوندن صفحات قبل متوجه شدم در ضمن من mgs 2 va 3 رو بازی کردم ایا یکشم خوبه که بازیش کنم ؟
شما چرا استاد ؟یک رو هم حتماً بازی کن. از نظر گرافیکی چون مال یک نسل قبل از 2 و 3 هست خیلی پایین تره ولی خب کسی MGS رو برای گرافیک بازی نمیکنه ...
پ.ن: شوخی شوخی 5 سال از زمانی که این تاپیک رو زدم گذشته و من هنوز MGS4 بازی نکردم که.
خب شما اصل لذت MGS رو از دست دادییکشم خوبه که بازیش کنم ؟ __________________
ای آقا کدوم امکانات! ما این اسممون هم با سیلی سرخ نگه داشتیم. :biggrin1:شما چرا _____ ؟
شماکه احیانا باید امکانات داشته باشی !
تیزر چند ثانیه ای رو ببینی برق از سرت میپره امسال تو E3 هم میتونی ببینی اطلاعاتشو.راستی تو mgsrisingهم به همین اندازه گرافیک قوی هست؟آخه 4ش انحصاری بود میترسم این نتونه گرافیکش رو مثل اون کنه.