سلام به عزیزان mgs ای.
یه سوال فنی داشتم. من داشتم برای تجدید خاطرات mgs1 نسخه ی pc رو میبازییدم که گیر کردم و نمیدونم مشکل از کجاست !
اواخر بازی جایی که 3 تا کارت هات و کلد و معمولی رو میذاریم در بسته میشه و آلارم به صدا در میاد ، من به این مهندس زنگ زدم گفت ببینم چی کار میکنم ! بعد از چند دقیقه خودش زنگ زد گفت من هک کردم سیستم رو ! بعد آلارم خاموش میشه ولی در باز نمیشه ! هر کاری کردم باز نشد به رئیس و همین مهندس هم که زنگ میزنم میگن در بازه ، برو دنبال لیکوئید ! حالا موندم من چیزی رو فراموش کردم یا مشکل دیگه ای هست !
ممنون میشم راهنمایی کنید!
شما راست کلیک کن رو آیکون بازی بعد جایی که اسم بازی هست و exe داره یه - بزار و تایپ کن cheatable (یعنی اینو بهش اضافه کن)بعد ok کن.وارد بازی شو و بعد F7 رو بزن در باز میشه.اگه F2 رو هم بزنی سلامتیت نامحدود میشه.
خیلی ممنون از راهنماییت!
ولی این راهی که شما میگی تقلبه؟؟
یعنی راه دیگه ای نیست که این در باز بشه و حتما باید با Cheat ردش کرد توی نسخه ی ps1 همچین مشکلی نبود! یه جورایی باگ به حساب میاد اگه اینجوری باشه!
نمیدونم این مشکل از چیه برای منم اینطوری میشه.این cheatable برای همون قسمت هست و دیگه لازم نیست ازش استفاده کنی F7 رو بزن و در همون اطاق بصورت باز شده میاد و بعد بقیه بازی ...
برادر جواب نداد راه حلت!
من رفتم اسم فایلی که باهاش وارد بازی میشدم رو از mgsi به mgsi-cheatable تغییر دادم و بعد هم وارد بازی شدم load کردم بازی رو و بعد از اینکه اتاکان گفت در رو هک کردم و در باز نشد F7 رو زدم ولی اتفاقی نیفتاد در به قوت خود باقی بود! قبل از LOAD هم امتحان کردم باز جواب نداد!
شما این عکسرو ببین.اونجایی که علامت گذاشتم cheatable رو در ادامش بزن چیزی رو تغییر نده فقط اینو اضافه کن بهش.یکبار با - بزن اگه نشد بدون - بزن 100% جواب میده من همیشه این کارو میکنم. http://tinyax.com/share-75B3_4C921281.html
منم الان MGS 1 رو نصب کردم ولی ارور میده و این پیغام رو میزنهhttp://tinyax.com/share-B15F_4C921399.html ایراد از ویندوز هست؟؟؟یعنی تو Win 7 اجرانمیشه چون من قبلا رو XP بازی میکردم.
ببین من خودم که اینجوری رفتم:
1.همه رو با اون تفنگ بیهوشیه زدم
2.فراگ ها معمولا متوجه من نشدند اگر هم شدند یه تیر(بیهوشی) خلاصشون کردم!
3.laughing octopus هر دو بارش رو با تیر بیهوشی زدم
4.مرحله ای که سوار ماشین دربین هستی خیلی مهمه! نشونه اون اسلحه فقط به بالا باید باشه یعنی فقط باید Gekko ها رو باهاش بزنی دیگه هیچ چیزی رو نباید با اون اسلحه بزنی
من یه شکی دارم
تو قبل از مرحله ی اختاپوس تو ازمایشگاه نیومی توی قسمتی که 10 تا فروگ میان و همشون رو بیهوش می کنی و میری با اختاپوس بجنگی موقع جنگیدن باهاش 10 تا فروگ روی زمین هستن؟
من موقع جنگیدن با اختاپوس فقط 1یا2 تا روی زمین افتادن
البته من نمی کشمشون و پوددرشون نکردم قبلش بیهوششون کردم
جالبه ها فک کنم به قدر کافی تو این سایت متال گیر باز داریم ولی این بازی بزرگ فقط یه ترد داره که اونم کلوپ واقعا حیف بازی به این بزرگی و پیچیدگی داستانی تاپیک بحث و تبادل نظر نداشته باشه و داستانش بررسی نشه
اگر یه حرکتی بکنیم بد نمیشه مثل یه نظرسنجی چیزی