بحث و تبادل نظر در مورد سری Metal Gear Solid

دوست گرام شما سوالات همچین زیادی پایه ایه!
نمیخوام بگم این 110 صفحه رو بخون یه نقل قول مختصری میذارم شاید روشن شی:
راستی اصلا رایدن برای چی به این ماموریت اعزام شده؟
در حوالی سال 2007 Solidus دوباره تلاش جدیدش را برای مقابله با میهن پرستان {Patriots} طرح ریزی کرد. با دریافت نیروهای کمکی جدیدی از یک گروه منحل شده ی نیروی دریایی بانام "Dead Cell" (گروهی که بنوعی منتاژ شده ی FOXHOUND برای نیروی دریایی بود) بهمراه گروه کوچکی از مزدوران روسی {Colonel Gurlokovic} گروه تشکیل شده را "فرزندان آزادی"{Sons Of Liberty} نامگذاری کرد و در اولین قدم از مسیرش توانست کنترل کامل یک پالایشگاه تصویه ی آب از مواد نفتی که در میان دریا احداث شده بود را در دست بگیرد.

مکانی با اسم "صدف بزرگ"( "Big Shell" ) که هدف از احداثش جداسازی مواد سمی وارد شده به آب از درگاه ورودی رودخانه ی "Hudson" که دوسال قبل اتفاق افتاده بود {اشاره به واقعه ی Tanker). واقعه ای که در حقیقت برای گل آلود کردن اوضاع {نوعی باصطلاح Smoke screen }بود تا بتواند خواسته و نقشه ی طراحی شده ی میهن پرستان را بدون جلب توجه اجرا کنند. یک دژ متحرک و بی سابقه از نظر اندازه و نیرو{کمی و کیفی} بانام :"Arsenal Gear".اوSolidus بی خبر بود که با کمک Ocelot درحال اجرای نقشه ی یهن پرستان است}. او فکر میکرد که اینکارش علیه میهن پرستان است.

Solidusبهمراه Sons Of Liberty {گروه فرزندان آزادی}قصد داشت توسط Arsenal Gear نیویورک را {که در نزدیکی رودخانه ی هادسن بود}با پرتاب یک بمب هسته ای در فراز آسمان شهر{از یک سر تا یک تا سر دیگر شهر} باعث ایجاد گرد و غبار هسته ای الکترومغناطیسی شود و بتواند تجارت و ارتباطات از طریق این شهر اصلی و مهم را از کار بیاندازد و بدین ترتیب بتواند مستقیم ترین دخالت میهن پرستان در امور کشور یعنی امور اقتصادی را {با این اتفاق} دچار مشکل کند. در نتیجه ی این آشوب او میتوانست از طریق قدرت Arsenal Gear (و نابودی میهن پرستان) دوباره به اوج قدرت باز گردد.
در سال 2009 Raiden{که نام اصلی اش اوهم Jack بود!} رسما بعنوان مامور FOXHOUND انتخاب شد. Jack بالاخره در زمان Big Shell بود که برای مقابله با این بحران بعنوان یک مامور FOXHOUND فرستاده شد.ماموریت او از خنثی کردن {تهدید} Sons Of Liberty و بازپس گیری گروگانهای حبث شده در آن تاسیسات بود.گروگانهایی که حتی اینبار شامل رئیس جمهور وقت آمریکا هم میشد.

سلام!من تازه اومدم اینجا.(اشتباه بزرگی کردم!);)
آقا یه سوال: تو Sigint Mgs1 چیکار می کرد؟ (Darpa Chiefe)
اومده بود واسه ساختن rex ؟

!PEACE

:cheesygriHi pal
darpa به عنوان گروگان توی shadow mozes بود
تا اونجایی که من یادمه دوتا کد برای فعال سازی rex لازم بوده که یکیش دست baker و دومی دست همین دارپا بوده
فکر کنم برای همین هم به shadow mozes اورده بودنش

آخرین ویرایش:
اینفورمیشن زیادی در دسترس نیست! چون زیاد آدم مهمی نیست!
فقط همین که دوست و یجورایی استاد سابق اسنیک(solid) توی FOX-HOUND بود و قبل از shadow moses از گروه جدا یا بازنشسته(:cheesygri) شد!

اینفورمیشن زیادی در دسترس نیست! چون زیاد آدم مهمی نیست!
فقط همین که دوست و یجورایی استاد سابق اسنیک(solid) توی FOX-HOUND بود و قبل از shadow moses از گروه جدا یا بازنشسته(:cheesygri) شد!

دوست عزیز داستان متال گیر های قبلی رو خوندم از لینک امضا تون واقعا خسته نباشید :love::love:

سلام دوستان عزیز

من این اولین پستم در این سایت هست و شایدم آخریش باشه.

ولی انصافاً دست همتون درد نکنه امیدوارم همیشه با این شور و شوق به این بحثها ادامه بدید

شاید 10 ها بار Metal gear نسخه های ps1 & ps2 رو بازی کرده بودم.وانقدر به این شخصیت

علاقه داشته و دارم که آواتارم دریکی از تخصصی ترین فرومها در مورد بازارهای مالی شخص

اسنک هست.ولی با خوندن این 1600 پست از زمان ثبت نامم فهمیدم از هیچی هم کمتر راجع به

این بازی میدونستم.دست همه شماهائی که این تاپیک رو به اینجا رسوندید درد نکنه.

موفق و پیروز باشید.:love:

ارادتمند وحید سلیمانی

درود!
گفتم زیادی سوت و کور شده اینجا نه اینکه آخرین MGS هم اومد و تقریبا همه چی تموم شد و جای بحث زیادی توی این تاپیک نمونده یه خلاقیتی بخرج بدیم.
بین تموم MGS ها از MGS1 تا MGS4 پربوده از دیالوگها بیادماندنی توی همین تاپیکم فکر کنم قبلا دیالوگای بیادماندنی رو داشتیم که بچه ها میگفتن.
حالا من یه دیالوگ که چه عرض کنم گفتگوی بین Raiden و Patriots (یاهمون هوش مصنوعی) که آخر MGS2 بود رو ترجمه کردم میذارم. ازنظر خودم واقعا خیلی صحبتای یجورایی فلسفی توش شده که میتونه نظرات شخصی خود کوجیما هم باشه.

رایدن با کلنل کمپل و رزماری که در اصل خود ایندو نفر نیستن و هوش مصنوعی میهن پرستانن صحبت میکنن.بعضی جملاتشون زیادی قلمبه سلمبه بود و منم درحد سوادم ترجمه کردم!

==========================================

-رایدن صدامونو میشنوی؟

ما هنوز اینجاییم.

-چطور ممکنه؟!

اون هوش مصنوعی از بین رفته بود!

-ولی فقط بخش GW...

-تو کی هستی؟

-بذار از اینجا شروع کنم – ما اون چیزی که تو بهش میگی انسان نیستیم.

درحدود دویصت سال گذشته یک نوع موجدیته آگاه و هشیاری لایه به لایه در بدنه ی وجودیه کاخ
سفید بطوری برخلاف شکلی که زندگی میلیاردها سال پیش در اقیانوسها شروع شده بود بوجود
آمد.

کاخ سفید محفل ازلیه مابود ; یک پایگاه انقلابی برای ما!

ما بی شکل هستیم.ما بی نهایت منظم و مراعی آداب هستیم همانچیزی که آمریکایی ها اغلب خواستار آندند.
چطوری کسی میتونه امیدوار به نابودیه ما باشه؟ تازمانی که این ملت وجود دارد ماهم موجود خواهیم داشت.

-این چرندیاتو تمومش کن! اگه تو{شماها} از بین نمیرین چطور آزادی های فردی رو سلب میکنین و
شبکه ها و ارتباطات رو سانسور میکنید؟

-جک ; احمق نباش.

-نمیدونی که نقشه ها و طرحهای ما بخاطر صلاح خودتونه نه بخاطر ما؟

-چی؟

-جک ; مثل یه پسر خوب ; به این حرفا خوب گوش کن!

-شکل برداری از ژن های انسان اواخر قرن گذشته به پایان رسید.
درنتیجه ی اون لگاریتم و فرم بدست آمده از آن اطلاعات انقلابی بدستمون رسید.
ما کار رو با مهندسی ژنتیکی شروع کردیم و درپایان ما موفق به تخمین و دیجیتالی کردن (Digitizing) خود زندگی شدیم.
اما چیزهایی هستن که تحت پوشش و وابسته به اطلاعات ژنتیکی نیستند.

-منظورت چیه؟

-خاطرات انسانها ; عقاید ; فرهنگ و تاریخ.

-ژن ها تاریخ پشت سر گذاشته ی انسانها را شامل نمیشوند.

-آیا چیزی وجود داره که نباید اتفاق میوفتاده؟
آیا اون اطلاعات باید بخاطر بخشش طبیعت در گذشته باقی میموند؟
-ما همیشه تمام اتفاقات زندگیمان را در جایی ذخیره میکنیم. از طریق کلمات ; شکلها ; علامتها و ... چه {زمانی} برروی لوحه ها چه برروی کتابها....
ولی تمام این اطلاعات به نسلهای بعدمان منتقل نمیشود.
یک درصد کوچکی از تمام اون اطلاعات انتخاب میشه و پردازش میشه سپس منتقل میشه برخلاف ژنها {که اکثرن منتقل میشن}.

-جک این چیزیه که بهش میگیم تاریخ.

-اما در حقیقت چیزی نیست بغیر از دنیای دیجیتالی شده (Digitized).
اطلاعات جزیی هر ثانیه انباشته میشن و از فساد و نابودیشون جلوگیری میشه و هیچوقت هم محو نمیشن و همیشه قابل دسترسین.

-شایعات درباره ی مسایل و اتفاقات کوچک ; سوء تعبیرها ; تهمت ها و...

-تمام این اطلاعات بی ارزش هم در یک محیط بدور از ف.ی.ل.ت.ر و صافی و همیشه به شکل بدون مکث و درحال افزایش نگهداری میشن.

-که فقط این افزایش باعث کند شدن سرعت پیشرفتهای اجتماعی و کاهش میزان و درجه ی انقلابها و تحولها میشن.

-رایدن بنظر میاد تو فکر میکنی که خواسته ی ما سانسور کردن و ایجاد محدودیته.

-میخوای بهم بگی که اینطور نیست؟!

-تو خیلی احمقی! کاری که ما قصد داریم انجام بدیم کنترل محتوا نیست بلکه بوجود آوردن زمینه ای جدید برای آن است.

-زمینه ی جدید؟

-جامعه ی دیجیتالی نقیصه ها و ایرادات انسانهارو افزایش میده و بطور گزینشی پیشرفت حقایق نیمه درست متداول را تشویق میکند.
فقط به مجاورت و نزدیک سازیه عجیب اخلاقیات در اطرافت توجه کن.

-میلیاردها خرج سلاحهای جدید میشه تا بشکل انسانی انسانها دیگر انسانها رو بکشند.

-حقوق داده شده به مجرمان بیشتر از حریم خصوصیه قربانیانشونه.

-درحالیکه مردمی هستن که از فقر رنج میکشن درعین حال بذل و بخشش های فراوانی فقط برای مراقبت از پولهای مسکوک صرف میشه .
همه درتمام طول زندگیشون بطور دایم فقط یک چیز رو تکرار کردن: "با بقیه ی مردم خوب رفتار کن".

-اما درعین حال در نبرد و رقابت زندگی هم پیروز باش!

-"تو یه انسان خاصی".
"اگه به خودت ایمان داشته باش موفق میشی".

-ولی از همون اول هم معلومه که فقط یه عده ی محدودی هستن که میتونن موفق بشن...
-تو از حق داشتن آزادیت استفاده میکنی و این نتیجس.
تمام علوم معانی و بیان برای جلوگیری از ایجاد درگیری و حمایت از یکدیگر درمقابل بدی هاست.
حقایق آزمایش نشده بافته شده توسط علایق مختلف به انباشته شدن در ساعت شنی ی بایدهای سیاسی و سیستمهای ارزشی ادامه میدهد.

-هرکس خود را محدود به جامعه ی محدود میکند ترسان از محیطهای بزرگتر.
اونا داخل گودال خودشون باقی میمونن و هر حقیقتی بیشتر مناسب وضعیتشان باشد برای ذهنشان انتخاب میکنند.

-حقیقتی متفاوت که نه آنها را بدام خود بیندازد ونه تضادی در زندگی اش ایجاد کند.
هیچکس عقیده اش نه باطل است نه حقیقت.

-اینجا حتی انتخابهای طبیعی هم نمیتونن جایگزین بشن و دنیا در "حقیقت" فرو میره.

-واینطوریه که دنیا به پایان میرسه. نه با یک صدای مهیب (Bang) بلکه بایک ناله و آه.

-ما میخواییم جلوی این اتفاقو بگیریم.

-فکر کنم به اندازه ی کافی صحبت کردیم.حالا وقت تمرین نهاییه.

-رایدن ; سالیدوس رو از بین ببر.

-یبار دیگه فکر کن! من دارم کاری رو میکنم که دستورشو گرفتم!

-اوه واقعا؟ یه چیزو فراموش نکردی؟
اولگا:"اگه تو بمیری بچه ی منم میمیره".
پایان ارسال سیگنالهای از بدن تو که با مرگ تو اتفاق میوفته بمعنیه مرگ کودک اولگا هم هست.
البته اگه مرگ "رُز" رو حساب نکنیم که اونهم به همین رواله.

-"رُز"... واقعا وجود داره؟

-البته که وجود دارم جک ; تو باید منو باور داشته باشی!

-لعنتی...

-این نبرد باید با مرگ یکدوم از شماها به پایان برسه.

-سالیدوس حداقل بدنبال کشتن توست.

-ما اطلاعات مورد نیاز از این آخرین نبرد رو جمع آوری میکنیم و بعد تمرین{عملیات} رو مختومه فرض میکنیم.

-خیلی خوب ; جک قاتل!
آیا پیروز ; سالیدوس ; مخلوق میهن پرستانه یا تو ; مخلوق سالیدوس؟

-هیولاهای دوستداشتنیه ما ; ازهم لذت ببرین.

imjy2w.gif
]
;)

• Like
Reactions: RockIT
با سلام به همه

1-میخواستم بدونم داستان از اول تا آخر بازی METAL GEAR SOLID 2 SUBSTANCE تو کدوم صفحه از این تاپیک قرار داره ؟ و اگه اصلا تو این تاپیک قرار نداره تو کدوم تاپیک هست ؟

یک سوال دیگه هم داشتم :

2-آیا میتونم بازی MGS 3 که برای ps2 هستش رو بدون مشکلی همانند بازی های دیگر pc تو کامپیوترم بازی کنم ؟

مشخصات کامپیوتر 1 :
ram:512
GC:128
cpu:2.80 gh
p:4

مشخصات کامپیوتر 2:
ram:1024
gc:256
cpu:3 gh
p:4

با تشکر ار همگی...

:cool:

داستان از اول تا آخر بازی METAL GEAR SOLID 2 SUBSTANCE در کدوم صفحه از این تاپیک قرار داره ؟ یا اگر در این تاپیک قرار نادره در کدوم تاپیک قرار داره؟

تو رو خدا جواب بدین.

چرا هیچکس جواب نمیده؟

:confused::(:confused:

سلام دوستان من می خواستم بازی MGS 1 رو برای PS1 دانلود کنم. فقط نمی دونم که این نسخه ها چه فرقی باهم دارن. اگه راهنماییم کنین خیلی ممنون می شم.

Metal Gear Solid

Metal Gear Solid Integral

Metal Gear Solid VR Missions

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or