بحث و تبادل نظر در مورد سری Metal Gear Solid

سلام دوستان من می خواستم بازی MGS 1 رو برای PS1 دانلود کنم. فقط نمی دونم که این نسخه ها چه فرقی باهم دارن. اگه راهنماییم کنین خیلی ممنون می شم.

Metal Gear Solid

Metal Gear Solid Integral

Metal Gear Solid VR Missions
اینگرال رو نمیدونم ولی اون دوتای دیگه اولی بازی ساده هست و دومی قسمت VR Missions ( همون تمرین های کامپیوتری ) رو علاوه بر بازی داره و در حقیقت نسخه کامل شده ی MGS1 هست. ( مثل Substance و ... برای 2 و 3 )

امروز الاف شده بودم نشستم این Snake in Box رو درست کردم...
البته زیاد خوب نشد..چون پرینتر رنگی نداشتم! در صورتی که اون جعبش باید نارنجی میشد و پاهاش هم ترکیبی از آبی و مشکی!

2ika4jk.jpg
لینک

پ.ن:پروژه ی بعدیم ساخت Action Figure ـه Ken ــه!:biggrin1:

امروز الاف شده بودم نشستم این Snake in Box رو درست کردم...
البته زیاد خوب نشد..چون پرینتر رنگی نداشتم! در صورتی که اون جعبش باید نارنجی میشد و پاهاش هم ترکیبی از آبی و مشکی!

2ika4jk.jpg
لینک

پ.ن:پروژه ی بعدیم ساخت Action Figure ـه Ken ــه!:biggrin1:
قشنگ در آوردی .

همینشم خوبه.

یواش یواش باید این تایپیک دوباره راه بیفته! :biggrin1:

آقا دمشون گرم من زیاد جدی نمیگرفتمشون قبلا !
اما واقعا چیز جالبی ساختن.
از نظر فیلمی بخواییم نظر بدیم شاید یه فیلم درجه سه باشه ولی کارشون خیلی باارزشه.
معلومه سازنده هاش واقعا فن بازی هستن و فقط بخاطر علاقه اینهمه زحمت دادن بخودشون.
تیکه های باحالی هم داره. درکل کاملا ارزش دیدن داره.
دیدم سایتشون به تموم زبونا زیرنویس داره گفتم زشته فارسی نباشه !
واسه همین زیرنویشو جنگی نوشتم و فرستادم براشون قراره به زیرنویس های رسمی سایت اضافه کنن
اگه MGS ای هستین حتمن نگاه کنین فیلمشو حداقل ارزش 700 مگ دانلود رو داره
من که از الان منتظر ادامشم !
سایت باحالی هم دارن یه سری بزنین
لینکای دانلود فیلم و زیرنویس هم هست
البته فارسیش رو تازه فرستادم هنوز اضافه نشده.
http://www.mgs-philanthropy.net/

آقا دمشون گرم من زیاد جدی نمیگرفتمشون قبلا !
اما واقعا چیز جالبی ساختن.
از نظر فیلمی بخواییم نظر بدیم شاید یه فیلم درجه سه باشه ولی کارشون خیلی باارزشه.
معلومه سازنده هاش واقعا فن بازی هستن و فقط بخاطر علاقه اینهمه زحمت دادن بخودشون.
تیکه های باحالی هم داره. درکل کاملا ارزش دیدن داره.
دیدم سایتشون به تموم زبونا زیرنویس داره گفتم زشته فارسی نباشه !
واسه همین زیرنویشو جنگی نوشتم و فرستادم براشون قراره به زیرنویس های رسمی سایت اضافه کنن
اگه MGS ای هستین حتمن نگاه کنین فیلمشو حداقل ارزش 700 مگ دانلود رو داره
من که از الان منتظر ادامشم !
سایت باحالی هم دارن یه سری بزنین
لینکای دانلود فیلم و زیرنویس هم هست
البته فارسیش رو تازه فرستادم هنوز اضافه نشده.
http://www.mgs-philanthropy.net/
من هم فيلمو دارم دانلودش مي كنم:biggrin1: ممنون بابت Upload زيرنويس فارسي

آخرین ویرایش:
يه سري چيزا هست كه شايد خيلي ها ميدونن بعضي ها هم نه چندتا شو مينويسم تا اونايي كه نميدونن استفاده كنن.
1- در mgs4 در act 1 به اون مجسمه ناجوره كه ميرسيد بريد بالاش مثلث رو بزنيد (اين كه چيز خاصي نبود) تا يه فيگوري بگيره. حالا شما اگر مثلث رو پشت سر هم چند بار بزنيد اتفاق جالبي رخ ميده نگاه كنيد.

2-در هنگام بازي( هرجا) استارت رو بزنيد وبه قسمت camofluge بريد بعد view رو بزنيد snake رو چند دور بچرخونيد بعد كه از منو خارج ميشيد حال اسنيك از چرخيدن زياد به هم ميخوره.

3-بعد از جنگ با screaming mantis وقتي با psycho mantis برخورد كرديد صبر كنيد بتركه بعد x رو بزنيد تا يك flash back مخفي از hideo ببينيد.

4- mission brefing در act 1 هدايت mk.ll رو بدست بگيريد بقل راديو يه ps3 هست كه براي ساني. در act2 هم mk.ll رو به طبقه ي بالا بريد صبر كنيد تا ساني به بالا بياد بعد از شروع شدن message ناومي ميبينيد ساني داره psp خودش رو از جعبه در مياره و Penguin Adventure ميزنه يكي از عناوين اول kojima

اين چندتا بود البته بازم هست .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or