بحث و تبادل نظر در مورد سری Final Fantasy

• Thread starter Thread starter Capcom
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
FF10

موارد مخفی.
overdriveمخفی valefor:در دهکده besaid بعد از این که valefor را گرفتید به دهکده برگردید و با دختر داخل مغازه(اولین خانه پایین سمت چپ)صحبت کنید.سپس به سمت معبد بروید (به آخرین خانه گوشه سمت راست بالا ) با افراد داخل انجا صحبت کنید تا energy blast را بگیرید.
overdrive های شخصیت های بازی:تیدوس: spiral cut قابل استفاده از اول بازی.slice&dice بعد از 10بار استفاده ازاوردرایو.energy rainبعد از 30بار استفاده از اوردرایو.blitz ace بعد از 80بار استفاده از اور درایو.
آورون:dragon fang قابل استفاده از اول بازی.shooting star پیدا کردن یک گوی.banishing blade بعد از پیدا کردن سه گوی.tornado پیدا کردن تمام ده گوی.
===========================================================
خوب دیگه الان دیگه خسته او بقیش باشه واسه بعد.:cool:

سلام بچه ها .
1-راستش من تا حالا ff بازی نکردم.الان یه نسخه از شماره ی 7 که واسه pc هستش دستم رسیده.
میخواستم بدونم نسخه ی pc بهتره یا نسخه ی ps1 .

2-در ضمن فیلم اول بازی همونه که یه دختره رو نشون میده و بعد دوربین میاد بالا و اسم ff7 میاد؟
3-این نسخه که من دارم فکر کنم حجمش 1.5 گیگ باشه.آیا این نسخه کامله؟
4-در ضمن ایا کاراکترهای بازی همین شکلی هستن و بهتر از این نمیشن؟یا نسخه ی بهبود یافته ای نیست؟
5-در ضمن شنیدم که این بازی یه نسخه کارتونی هم داره.این نسخه که من دارم همون نباشه؟
6-در ضمن ایا واسه شروع این بازی همین نسخه خوبه یا نسخه ی دیگه ای رو پیشنهاد میکنید.
7-با شماره ی 10 شروع کنم چطوره؟
8-خوب اینا سوالات اولیه بود!
9-اگر میشه یه مقدار راجع به گیم پلی بازی هم راهنمایی کنید.مثلا این شیوه ی نوبتی اصلا یعنی چی ؟
10-کاراکتر ها بر چه اساس نوبتشون میشه.در ضمن راجع به اون چیزا که تو منوی بازی هستش اگه میشه یه توضیح بدید. مثل hp واین جور چیزا.الان با یه عقرب میخوام مبارزه کنم ولی مارو میکشه.من و برت.
11-در ضمن چرا یهو بازی از یه لوکیشن میپره تو مبارزه و محیط عوض میشه؟یهو سر و کله ی برت
پیدا میشه.
12-با همه ی این احوال ایا این بازی ارزش تموم کردن داره؟راستش من تو بازی ها همیشه دنبال اتفاقات غیر منتظره هستم .و فکر میکنم این بازی همون بازی که میخوام باشه.
ممنون میشم منو با راهنماییتون کمک کنید.
موفق باشید.

1- pc
2- خو
3- نسخت UE هستو نسخه ویرایش شده با حجم کمتره. کامل نیست.
4- بهتر میشه . برو چند صفحه قبل یک توضیح برای پچ ها گفتم. یک پچ hd 17mbهست.
5. نسخه cg ش رو خو دیدی. یک نسخه دیگه کارتونی هم هست و اسمش last order ه. این اون نیست.
6و7- نظر خودته. میتونی با 8 شروع کنی.
8- خو
9- یکی تو میزنی. یکی اون میزنه. یکی اون یکی میزنه. یکی دشمنت میزنه.
10- اول بر اساس speed بازیکن و نوع ضربه قبلی و نوع summon یا جادو و... باید سعی کنی لول آپ کنی که بتونی boss ها رو بزنی. یعنی مبارزه زیاد. بهر حال هر boss ای نقطه ضعف هم داره.
11- تازه اولشه . لولوم خیاری ترم میشه. اینو در نظر بگیر توی یک بازی هستی که ابتدای راه سه بعدی ساخته شده!
12- معمولا اولش جذاب نیست. در هر حال بستگی به خودت داره . همه jrpg باز نیستن.

سلام
راستی یه سوال فینال فانتزی 12
راهی هست که summon ها رو همه رو با هم ظاهر کرد
بعد اینکه من از جادوهای معمولی اصلاً استفاده نمی کنم نه جادوهای mist همین جادوهای که آتش و آب و... داره اصلاً خون کم نمیکنن از دشمنا
راستی فن و فنونی اگه هست بهم بگی ممنون میشم
فعلاً اخر مرحله شهر باستانی giruvegan هستم با غولش (Tyrant) درگیرم کلی بهش قدرت زدم(mist) ولی نمی میره

دوستان در اول FFVIII که اسکوال تو مدرسه هست و باید به غار های اتشین بره , چه جوری بره؟

متاسفانه من هر کاری میکنم این اتفاق نمی افته!! من دارم نسخه PC و دوباره و برای بار هزارم!! بازی می کنم ولی اینجاش هی گیر میده.

حمید یک کمکی بنما!! من تا به حال نسخه PC رو بازی نکردم و به این مشکل بر نخوردم.

باید چی کار کنم؟

راستی دوستان پایان مخفی FFVIII رو دیدید؟ میدونید خواننده ان آهنگ کیه؟

دوستان در اول FFVIII که اسکوال تو مدرسه هست و باید به غار های اتشین بره , چه جوری بره؟

متاسفانه من هر کاری میکنم این اتفاق نمی افته!! من دارم نسخه PC و دوباره و برای بار هزارم!! بازی می کنم ولی اینجاش هی گیر میده.

حمید یک کمکی بنما!! من تا به حال نسخه PC رو بازی نکردم و به این مشکل بر نخوردم.

باید چی کار کنم؟

راستی دوستان پایان مخفی FFVIII رو دیدید؟ میدونید خواننده ان آهنگ کیه؟

غار آتشین رو باید با quistis بری. یعنی دونفری . فکر کنم دم در باغ واستاده. مثلا مربیته . اولش هم در استفاده از GFها راهنماییت میکنه.

اوایل بازی ff8 کمی گیره. به اتاقت توی قسمت شمالی باغ سر بزن اگه لازمه لباس عوض کن و مشخص میکنه وگرنه تا لباس عوض نکردی داستان جلوتر نمیره. تو اتاق هم کمی بخواب!

در ضمن cdشماره 3 بازی رو بزار . و با cdrom پلی کن! ترک پایانی بصورت audio cd توش گذاشته شده.

بیا این کارکتر ادیتور ff8. اگه گیر کردی استفاده کن.

Attachments

سلام
راستی یه سوال فینال فانتزی 12
راهی هست که summon ها رو همه رو با هم ظاهر کرد
بعد اینکه من از جادوهای معمولی اصلاً استفاده نمی کنم نه جادوهای mist همین جادوهای که آتش و آب و... داره اصلاً خون کم نمیکنن از دشمنا
راستی فن و فنونی اگه هست بهم بگی ممنون میشم
فعلاً اخر مرحله شهر باستانی giruvegan هستم با غولش (Tyrant) درگیرم کلی بهش قدرت زدم(mist) ولی نمی میره

سلام.
نه راهی نیست.
شما باید اول بفهمی که دشمن شما بر روی چه جادویی ضعیفه بعدش بری تو کارش:cheesygri
دقیقا یادم نیست ولی فکر کنم یه جادویی بود که استفادش میکردی تمام اطلاعات دشمنانتو میده. که چقدر هلث دارن ویا بر روی چه جادویی مقاوم و ضعیفن.
سلام ...
بر روی psp فقط ff9 کامل اجرا میشه 7 و 8 گیر میکنن.
سلام حامد جان.
مطمئنی شما؟ کجاش گیر میکنه ؟
ممنون.

سلام حامد جان.
مطمئنی شما؟ کجاش گیر میکنه ؟

سلام ...
بله ff7 - 8 و هم chrono cross وقتی به یک جادوی خاص در مبارزات میرسن دستگاه گیر میکنه. متاسفانه این جادو ها توسط دشمن اجرا میشه اگر دست خودمون بود تا اخر بازی استفاده نمیکردیم :) من خیلی گشتم برای رفع این مشکل ولی راه حلی پیدا نکردم فقط ff9 کاملا راحت اجرا میشه و مشکلی نداره و به همه پیشنهاد میکنم دوباره این شاهکار را بازی کنن.

سلام ...
بله ff7 - 8 و هم chrono cross وقتی به یک جادوی خاص در مبارزات میرسن دستگاه گیر میکنه. متاسفانه این جادو ها توسط دشمن اجرا میشه اگر دست خودمون بود تا اخر بازی استفاده نمیکردیم :) من خیلی گشتم برای رفع این مشکل ولی راه حلی پیدا نکردم فقط ff9 کاملا راحت اجرا میشه و مشکلی نداره و به همه پیشنهاد میکنم دوباره این شاهکار را بازی کنن.

خیلی که حیف شد:(.
حالا چند ساعتی از بازی رد میشه که این جادوها میان تو کار ؟:cheesygri
هم 7 و هم 8 هر دو برای جادو هنگ میکنند.؟
ممنون.

غار آتشین رو باید با quistis بری. یعنی دونفری . فکر کنم دم در باغ واستاده. مثلا مربیته . اولش هم در استفاده از GFها راهنماییت میکنه.

اوایل بازی ff8 کمی گیره. به اتاقت توی قسمت شمالی باغ سر بزن اگه لازمه لباس عوض کن و مشخص میکنه وگرنه تا لباس عوض نکردی داستان جلوتر نمیره. تو اتاق هم کمی بخواب!

در ضمن cdشماره 3 بازی رو بزار . و با cdrom پلی کن! ترک پایانی بصورت audio cd توش گذاشته شده.

بیا این کارکتر ادیتور ff8. اگه گیر کردی استفاده کن.
حمید جون دستت درد نکنه.

من میدونم باید چیکار کنم.مشگلم این هست که هر کاری میکنم هیچ اتفاقی نمی افته!! درصورتی که باید بیفته!

گفتم شاید نسخه PC بازی لم خاصی داره....

2yo36ea.gif

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or