بحث و تبادل نظر در مورد سری Final Fantasy

• Thread starter Thread starter Capcom
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام عکسشو میذارم شاید یک چیزایی یادت بیاد . ;)
یک چیزی شبیه پریز برق پایین این نبردبان هست پایین ( میدونی کجا رو میگم :biggrin1: ) یک پیغام میده دیگر هیچ :biggrin1:
بچه ها کمکم میکنید . الان زدم game one دیدم یکی میخونه empgt همچین چیزایی بود . یادم افتاد اینو توی final fantasy xi فکر کنم که پادشاه میمیره یکی جاشو میگیره شنیده بودم . اسم این خواننده را میدانید .
همون شماره ای که ازدواج پادشاه را نشان میدهد و پادشاه میمیرد و یک پسر موبلند قهوه ای سخنرانی میکنه ( فکر کنم جاشو میگیره )
eurer9.jpg

[/spoiler
با توجه به عکسی که گذاشتی ، یادمه که باید یه کلید یا سوئیچ رو راه اندازی میکردم تا یه راه جدید که به سمت بالا حرکت میکرد برام باز میشد.

( ولی فکر کنم اگه پیغامشو دقیق بخونی بتونی متوجه بشی ! )
موفق باشی

واقعا منم نمی دونم مشکلت کجاست. چون آسون بود
قلق خاصی نداره. فقط باید بری بالا
زیاد اینور و آنور تاب نخور:biggrin1:

دوست من اون سوییچی که اون پایین بود میگه باطری لازم دارین . باطری کجاس میرم روی سوییچ هیچ تغییری نمیکنه . بالا هم میرم فقط یا وایمیسه یا میاد پایین !:confused::biggrin1:

دوست من اون سوییچی که اون پایین بود میگه باطری لازم دارین . باطری کجاس میرم روی سوییچ هیچ تغییری نمیکنه . بالا هم میرم فقط یا وایمیسه یا میاد پایین !:confused::biggrin1:
باید بری از ان مغازه باتری بخری بعد بری بکنی تو هواپیماهه!!!!

آقا قرار نشد دیگه مسخره کنی . تا اونجایی که من میدونم بجز غذا و نیروی جدید در FF چیز دیگه ای نمیشه خرید . ;)

فرم داره بی خود پر میشه!!!

ffvii هنوز روی pc من هست. دارم با Emerald Weapon و Ruby Weaponو Ultimate Weapon سر حوصله صحبت می کنم.
save اینجایی که گیر کردی رد بده. تا بهت بگم چطوری.

دوستان اینجا کسی رمزی ازff10 نداره.مثلا بشه HP رو بینهایت کرد؟

میدونی داری ff بازی می کنی؟
کلا ff ها secret و سلاح های مخفی و مرحله های جانبی زیاد دارند.
اما از این نوع رمز ها بازی سازش استفاده نمی کنند. فکرشو بکن! خیلی دیمی میشه.

با سلام خدمت تمام عاشقان فاینال فانتزی :
راستش بنظر میاد تاپیک داره خاک میخوره ، تصمیم گرفتم بعداز چند هفته غیبت یه خورده وقت بذارم و یه سری مطالب جالب در مورد سری بازیهای فاینال رو براتون اینجا بنویسم .
تو چندتا پست آینده ام میخوام راجع به نسخه های بتا و نسخه های نهایی و اختلافات جزیی موجود بین این نسخه ها صحبت کنم ( امیدوارم براتون جالب باشه )
=======================================================
Final Fantasy I
تمامی عکسهای بالایی ، نسخه بتا و عکسهای پایینی نسخه نهایی بازی میباشند.
znwgzo.jpg

i77o1z.png
تفاوتها : درب ، پنجره ها ، پل و کاراکتر اصلی . ضمن اینکه در نسخه نهایی امکان دیدن آب رودخانه از زیر پنجره مکالمه وجود ندارد !​
==================================================================​
2co22rc.jpg

b6wyn8.png
تفاوتها : دربها و پنجره ها​
================================================================​
4rxkle.jpg

2isa3k0.png
تفاوتها : آجرهای روی سقف دیوارها​
======================================================​
6t2ts4.jpg

15q9lpc.png
تفاوت : موقعیت صحنه و دوربین​
========================================================​
24b5awk.jpg

2a7v402.png
تفاوت : یک آبجکت اضافی پشت کریستال​
================================================​
4v5q3s.jpg

2h3ugzd.png
تفاوتها : شکل جنگل و علفزار ، همچنین آب و خود قلعه​
======================================================​
xn6su0.jpg

ok651u.png
تفاوت : در نسخه اصلی کریستالها وجود ندارند​
====================================================​
تا بعد .................​

مسعود جون تو هم که نکته سنجی. اینجا یک بازی که خاطره انگیزه ولی همیشه مونده رو می گم:

بنظرکسایی هستند که فینال های کلاسیک رو هنوززززززززز دوست دارن پس این بازی رو که واقعا یک ابر فینال فانتزی کلاسیک از دست ندن.

Chrono Trigger (SNES 1995) Game:

**************آخرین بازی که squaresoft برای super nintendo ساخت!**************

2lxe7ic.jpg

1. این بازی بطور باور نکردنی 13 تا پایان مختلف براش طراحی شده.
13 تا the end متفاوت فقط برای یک بازی ! ! ! ! !

27yalj7.jpg

2.طبق نظر بازی کن ها در action rpg genre اون موقع است! و این به خاطره تکنیک حمله متنوعه که می شه دو نفره یا سه نفره با مهارت های بدست اومده در آنه واحد حمله کرد. توی تصویر یک ریسنگ نیم سه بعدی رو می بیند:

10f3qjs.jpg

3. یکی از مثبت ترین نکات اینه که بی خودی مثل فینال ها یک هو جنگ شروع نمی شه. و دشمنان اصلا در کوه و کمر این نخود نریختن.

2570x90.jpg

4.با مراحل خفن زیاد و secret های باحال و زیاد. هرچه جلوتر میری با باس های زیاد و متفاوت بازی برخورد می کنی. و شخصیت پردازی ها کاملا مناسبه. موسیقی بازی هم بی نظیر و متناسب فضاهاست.

chronot3_2.jpg

5. ( اوایل بازی زیاد حال نمی ده و لوسه. ولی بعد از یک ساعت که در بازی جلو بری تازه جذابیت بازی با ماشین زمان و باس ها خفن رو می شه و دیگه این حالت شل در بازی دیده نمیشه. )

2qkur2b.jpg

6. اگر چه فینال نیست بنظر بهترین بازی سری های rpg قدیم square soft بحساب می یاد. فقط اسم فینال فانتزی رو نداره چون square soft دنبال اسم جدیدی می گشت.

7. و آخر اینکه سایز بازی snes فقط 4mb میشه دنلود کرد و خوب نسخه psx بعدش با چند anim اومد. و ادامه بازی chorno cross.

سلام خدمت همه دوستان.دراینجا اگه کسی میتونه در مورد قوانین بازیهای نقش آفرینی یه توضیحی بده ممنون میشم.آخه منتازه سبک rpg رو شروع کردم و تو این سبک به غیر از فاینال 10 بازی دیگه ای نکردم.اینها را گفتم تا اگه یه وقت خواستم سراغ rpgهای دیگه برم سردرگم نشم.راستی من الان در ff10 سرمبارزه سوم با سیمور موندم.همون جایی که بالای کوه mt.gagzet است.اگه ممکنه کسی راه درست این مبارزه رو بهم بگه خیلی ممنون میشم.

راستی من الان در ff10 سرمبارزه سوم با سیمور موندم.همون جایی که بالای کوه mt.gagzet است.اگه ممکنه کسی راه درست این مبارزه رو بهم بگه خیلی ممنون میشم.

سلام ، بنظر میاد شما در این بازی با Level پایین به این قسمت رسیدی و به همین دلیل نمیتونی سیمور رو در این مرحله شکست بدی . در بازیهای RPG نکته اصلی و کلید موفقیت ، قدرتمند کردن شخصیتهای بازی بوسیله مبارزات زیاد و کسب Experiment میباشد. شما اگر حتی این کرحله رو هم رد کنی در مقابل Boss های بسیار قویتر در مراحل آینده به مشکلات جدی تری برخورد میکنی . من پیشنهادم اینه که در این بازی بجای پیشروی سریع ، بفکر Level Up کردن و پیشبرد داستان در کنار هم باشی !

موفق باشی

ببخشید کسی لینک دانلودی چیزی از فاینال فانتزی تاکتیک داره ؟ خیلی دارم دنبالش می گردم ولی پیداش نمی کنم . اگه میدونید کجا میشه دانلود کزد بگید ممنون میشم . ( نسخه ی پلی استیشن 1 )

سلام خدمت همه دوستان.دراینجا اگه کسی میتونه در مورد قوانین بازیهای نقش آفرینی یه توضیحی بده ممنون میشم.آخه منتازه سبک rpg رو شروع کردم و تو این سبک به غیر از فاینال 10 بازی دیگه ای نکردم.اینها را گفتم تا اگه یه وقت خواستم سراغ rpgهای دیگه برم سردرگم نشم.راستی من الان در ff10 سرمبارزه سوم با سیمور موندم.همون جایی که بالای کوه mt.gagzet است.اگه ممکنه کسی راه درست این مبارزه رو بهم بگه خیلی ممنون میشم.

تنها نقطه ضعف Seymour Flux که باید ازش استفاده کنی: Silence و Poisonـه که بهت خیلی کمک می کنه. یعنی با جادوش نمیتونه و با هر حمله 1000 تا ازhpش کم میشه قبلش هم چند مبارزه کن که افراد گروه و yuna با sumon ها overdrive پر باشه و بعد به Seymour بجنگ....

ولی بعدش باید zanarkand با سه تا Yunalesca بجنگی که Seymour پیشش چیزی نیست.

سلام ، بنظر میاد شما در این بازی با Level پایین به این قسمت رسیدی و به همین دلیل نمیتونی سیمور رو در این مرحله شکست بدی . در بازیهای RPG نکته اصلی و کلید موفقیت ، قدرتمند کردن شخصیتهای بازی بوسیله مبارزات زیاد و کسب Experiment میباشد. شما اگر حتی این کرحله رو هم رد کنی در مقابل Boss های بسیار قویتر در مراحل آینده به مشکلات جدی تری برخورد میکنی . من پیشنهادم اینه که در این بازی بجای پیشروی سریع ، بفکر Level Up کردن و پیشبرد داستان در کنار هم باشی !

موفق باشی

اما مبارزات زیاد واسه چی؟ بیخود با هر موجودی هم نباید یک ساعت جنگید و Level Up کرد.
دو تا نکته داره:

کاکتوس ها: توی فینال ها کاکتوس های کوچیک مسخره واسه همین اند. یعنی تقریبا با یک ضربه کشته میشن.(وقتی مبارزه با کاکتوس تموم میشه Level Up داشته باش!) و افراد گروه هر مرتبه به سادگی Level Up میشن. بهرراحتی توی یک ساعت میتونی 20 level بگیری.

overdrive: توی این قسمت باید از ایتم هایی که بدست میاری رو درست تنظیم کنی تا تو حالت dubel یا tripel باشه. و هر بار کشتن 3 یا 2 برابر level معمولی رو از هر کاکتوس بگیری.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or