بحث و تبادل نظر در مورد سری Final Fantasy

• Thread starter Thread starter Capcom
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
می خواستم یه چند تا wallpaper از ff10 بزارم.گفتم چرا کار ملا نصردینی بکنم.یهو همشو با هم میزارم که همه باهم حالشو ببریم.http://bluelaguna.net/splash/ff.php
تو این لینک میتونید تمام آهنگها-FMV ها و ... رو پیدا کنید.الان هم دارم ادامه 10رو میرم.آقا عجب بازی باحالی این بازی.این سیمور بی چشم و رو :evil: هم که بدون مقدمه چینی و مراسم یهو به یونا پیشنهاد ازدواج داد.آخ اگه من دستم به این سیمور برسه:mad: میدونم با هاش چیکار کنم.
فقط یه درخواست داشتم.اگه کسی کد تقلب(اگه باشه) واسه 10 داره بگه.

آخرین ویرایش:
می خواستم یه چند تا wallpaper از ff10 بزارم.گفتم چرا کار ملا نصردینی بکنم.یهو همشو با هم میزارم که همه باهم حالشو ببریم.http://bluelaguna.net/splash/ff.php
تو این لینک میتونید تمام آهنگها-FMV ها و ... رو پیدا کنید.الان هم دارم ادامه 10رو میرم.آقا عجب بازی باحالی این بازی.این سیمور بی چشم و رو :evil: هم که بدون مقدمه چینی و مراسم یهو به یونا پیشنهاد ازدواج داد.آخ اگه من دستم به این سیمور برسه:mad: میدونم با هاش چیکار کنم.
فقط یه درخواست داشتم.اگه کسی کد تقلب(اگه باشه) واسه 10 داره بگه.

ديدي من گفتم كه تو همه فاينالا بهتره:love:.اين سيمور غلط هاي بدترم ميكنه جوري كه تلويزيون رو پرت كني تو حياط:evil:..........حالا حالا ها باهاش داستان داري.................بابا يوني رو بردن تورش كردن خلاص بعد تو ميگي چرا برق گرفتش موهاش تو هواست.در ظمن سعي كن در يك مبارزه(خواهي فهميد)براي دق و دلي جهت بده (با تيدوس)و باهاش حرف بزن چنان قاطي ميكني كه.....:p
ببينم خوب فهميدي auron بهت چي گفت(تو مسابقه كه دادي) فهميدي كه sin همون پدرته :eek:.تو اين بازي زياد حرف ميشنوي طوري كه شك كني تو اغماء هستي يا نه به مكالمه هاي lulu.auron.wakkaخوب دقت كن مخصوصا به auron حرفهاي ميزنه كه مو به تنت سيخ ميشه يا اصلا حرف نميزنه.ياميزنه كه بتركي مخصوصا تو اواخر بازي تو zarnakand وقتي با محافظ شهر ميجنگي (بعد از خروج از تونلها)به حرفهايش گوش كن به نظر من يكي از بهترين حرفهايي كه تو زندگيم شنيدم اين بوده :love:انقدر داستان جالب ميشه كه رواني ميشي:eek:.در ظمن من تا فردا ميتونم بهت كد و يا ..... بدم اما بالا غيرتا بدون رمز برو چون بازي 700 برابر قشنگ تر ميشه;).به هر حال به نظر من تو اين بازي مكالمه الكي نداريم.بدتر از همه اينه كه yunaقبول ميكنه كه با اون آبي بي لباس :eek:...........يه نصيحت برادرانه ffx برات قشنگه ميدوني چي ميگم؟؟؟؟بعضي وقتها يك بازي خوب بعد از اتمام سالها اثر جادوييشو ميزاره .بعضي وقتها يك بازي براي شخص يه چيز ديگست.بالاتر از اين حرفاست:love:.اگه اين بازي به اندازه ي ارزن برات ارزش داره ياباهاش حال ميكني...... به هيچ عنوان قسمت دومشو نگير.چون ارزش همين بازيو مياره پايين.هم كه نه از جذابيت ونه......فقط 4 يا5 تا مكالمه درست حسابي داري.اصلا اينا به درك خود ffx رو خراب ميكنه .:((
درظمن آواتا‍ز قبلي كه داشتي بهتر بود اين عكس چيزي نيست كه داري تو بازيffx ميبيني بك شخص تو خالي و بي محتواست;) (شرمنده kenji داداش ببخش ميدونم قرار بود پست نزنم ولي ffx از جان هم با ارزش تر است):crying:

آخرین ویرایش:
راستي موافقيد كه من ترجمه فاينالارو بزارم .
اگه نياز داريدميتونم ترجمه خط به خط را براتون با همراه اصل جمله انگليسيش بيزارم . ياdevil may cry
هر قسمتي كه بخواهيد

منم باهات موافقم.الان عکس اواتارم هم یونا است.اون درخواست کد هم به خاطر این بود که تو قسمت sphere grid تیدوس رو بد قوی کردم.یعنی الان تو بازی تیدوس از همه ضعیف تره.

داداش!پس این رمزها چی شد.الان تو macalania temple بدجوری گیر کردم.این برادر ریکو هم که نه گذاشته نه برداشته یه ماشین فرستاده سراقمون که تا الان نزدیک ده بار سرش مردم.فقط اگه میتونی یه کم زودتر این رمز ها رو برسون که بدجوری نیاز دارم.

دوستان من در VII بعد از مبارزه با RENO ( اولین ) بچه چاقه از بالا میفته . بعد از اونیک دمو نشون میده که یه هواپیما چیه میفته و بعد من میرم سمت همون جایی که شکل دخترا شدیم رفتیم تو قصر . قبل از ورود به اونجا یکجهت مخالف راه داشت میرم اونجا و بعد باید بریم بالای آهنه تا آخر میرم یک چیزی هست شبیه پیریز است نمیدانم باید چیکار کنم . میام پایین هر کار میکنم یا با هر کی حرف میزنم فایده نداره .:biggrin1:

دوستان من در VII بعد از مبارزه با RENO ( اولین ) بچه چاقه از بالا میفته . بعد از اونیک دمو نشون میده که یه هواپیما چیه میفته و بعد من میرم سمت همون جایی که شکل دخترا شدیم رفتیم تو قصر . قبل از ورود به اونجا یکجهت مخالف راه داشت میرم اونجا و بعد باید بریم بالای آهنه تا آخر میرم یک چیزی هست شبیه پیریز است نمیدانم باید چیکار کنم . میام پایین هر کار میکنم یا با هر کی حرف میزنم فایده نداره .:biggrin1:

من حدود 1 سال این بازی رو انجام دام ، با توضیحاتی که دادی زیاد متوجه موقعیت نشدم .
ولی اگه به مشکل جدی برخوردی برو به این آدرس و با یه کم وقت و حوصله راه حل مشکلتو پیدا کن :

http://www.absolute-playstation.com/api_walk/walkff7a.htm

موفق باشی

ریزه کاری ها و سوتی های جذاب از FINAL FANTASY VII ADVENT CHILDREN:

2nhq6ia.jpg

قراره هم ریزه کاری ها و هم از گروهی سوتی بگیریم که به در آوردن کوچکترین جزییات در ساخت انیمیشن مشهورند!:

2ywv7o7.jpg

پوستر کلود PS1 اونجا چکار می کنه.

1gk6l2.jpg

باز هم پوستر کلود توی رستوران تیفا. به کلمه پلی استیشن دقت کنید. (احتمالا توی میدگارپلی استیشن داشتن و نسخهPS1 فینال 7 رو بازی می کردن.)

rjkrhw.jpg

توی میدگارچکوبو ها هم خونه داشتند و ولی توی فیلم حتی یکی از اونها هم نبود.

2qdu369.jpg

تابلویی که روی این کله تاس می خوره بنظرعکس آیریت یا و البته بیشتر شبیه زیدانff9 میاد.

34e6s5s.jpg

یادتونه وقتی لوز تیفا رو می زنه تیفا به سمته چپ میفته و وقتی کلود میاد به سمت راست افتاده. (180 درجه غلت زده)

xndukj.jpg

شمشیر سفیروث که با جنوا ظاهر شد. مگه شمشیر کاداج نیفتاد ومیدونیم اونو برنداشت. اما در آخر چطور شمشیرش برگشت؟

2u5qr06.jpg

این تابلو آخرشه. چون نوشته داخل اوتوبان وارد نشوید خیلی خطرناکه (ولی اشخاص خاصی می تونن وارد اوتوبان بشن! البته هیچ حرفی از در حال تعمیراست نیست.)

2zpicfp.jpg

وقتی کاداج به زمین میفته شمشیرش به سمت عقب در مچش 180 درجه میچرخه. خوب به حرکت شمشیر دقت کنید غیر ممکنه.

s1jitd.jpg

جلد کل فینال فانتزی ها بر دیوار توی شهر .

i3786w.jpg

اتود های تتسویا نامورا از شخصیت ها و فضاهای شماره PS1 بازی و AC به عنوان قاب عکس بر دیوار رستوران تیفا.

akubrs.jpg

تیفا به چه کسانی نام آشنایی سرویس و خدمات میده!

fx81zc.jpg

صندوق با برچسب آشنا چرا اونجاست و برای چه کاریه؟؟ (پست هوایی با BAHAMUT ZERO! )

iogabl.jpg

شلیک BAHAMuT رو نگاه کنید که به تابلوی نام آشنای لوگوی اصلی چوکبوهای squareenix میخوره.

1181w7l.jpg

بر تابلوی قرمز عکس موتور کلود کشیده شده و روش نوشته GOOD BIKE!!

امیدواروم تجدید خاطره شده باشه GENESIS.

آخرین ویرایش:

سلام ...
یادش بخیر ... تا اونجایی که یادم میاد همونجا یک راهی داشت به سمت بالا که خیلی نامفهوم بود همونجا که هستی بالا پایین برو یادمه خودم از یک جایی بالا رفتم.باید یک جنگولک بازی درمیاوردیم یک چیزی را روشن میکردیم. خیلی از اون روزها که با این بازی زندگی میکردم گذشته!

دوستان اگه کسی رمزی از ffx داره بگه.در ضمن من آلان سر مبارزه با evra هستم.همون جایی که باید بالای سفینه باهاش بجنگی.میخواستم بدونم چقدر دیگه از بازی مونده؟

سلام ...
یادش بخیر ... تا اونجایی که یادم میاد همونجا یک راهی داشت به سمت بالا که خیلی نامفهوم بود همونجا که هستی بالا پایین برو یادمه خودم از یک جایی بالا رفتم.باید یک جنگولک بازی درمیاوردیم یک چیزی را روشن میکردیم. خیلی از اون روزها که با این بازی زندگی میکردم گذشته!

سلام عکسشو میذارم شاید یک چیزایی یادت بیاد . ;)
یک چیزی شبیه پریز برق پایین این نبردبان هست پایین ( میدونی کجا رو میگم :biggrin1: ) یک پیغام میده دیگر هیچ :biggrin1:
بچه ها کمکم میکنید . الان زدم game one دیدم یکی میخونه empgt همچین چیزایی بود . یادم افتاد اینو توی final fantasy xi فکر کنم که پادشاه میمیره یکی جاشو میگیره شنیده بودم . اسم این خواننده را میدانید .
همون شماره ای که ازدواج پادشاه را نشان میدهد و پادشاه میمیرد و یک پسر موبلند قهوه ای سخنرانی میکنه ( فکر کنم جاشو میگیره )
eurer9.jpg

[/spoiler

آخرین ویرایش:
اتفاقا من شدیدا طرفدار 5 و 6 هستم و از 10 به بعد بدم میاد چون از اصلشون دورشدن و بیشتر افتادن تو خط عشق و عاشقی البته رماتیک بازی تو قبلی ها هم بود ولی ریتم بازی رو کند نمیکرد ولی از 10 به بعد که دیگه فاجعست ضمن اینکه من عاشق نقشه های وسیع FF بودم که میشد پیاده یا سواره به جاهای مختلف سرک کشید و کلی حال کرد خداییش هیچ وقت زیرو رو شدن و عوض شدن نقشه FF6 از یادم نمیره ولی تو 10 دیگه خبری از نقشه وسیع که پیاده بین شهر ها راه بیفتی نبود
کسانی که احساس منو دارن توصیه میکنم Lufia II رو از دست ندند

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or