بحث و تبادل نظر در مورد سری Final Fantasy

• Thread starter Thread starter Capcom
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
new screen shots:
crystallis-vjump-scan-1.jpg

crystallis-vjump-scan-4.jpg

crystallis-vjump-scan-3.jpg
http://www.finalfantasyunion.com/newsimages/crystallis-vjump-scan-3.jpg
:love:

سلام
من فاينال 7 رو (نسخه PC) گير آوردم. اولين بارمه كه دارم فاينال فانتزي يا كلا RPG بازي ميكنم به همين دليل اين سبك يه كم واسه من قريبه هست. ميشه يكم در مورد گيم پلي بازي توضيح بديد؟ چه طوري بايد دشمنان رو بكشم؟ داستانش چيه؟ چرا گرافيكش اين قدر بالاست؟( نسبت به بازي هاي همزمان خودش):eek:
ممنون

سلام
من فاينال 7 رو (نسخه PC) گير آوردم. اولين بارمه كه دارم فاينال فانتزي يا كلا RPG بازي ميكنم به همين دليل اين سبك يه كم واسه من قريبه هست. ميشه يكم در مورد گيم پلي بازي توضيح بديد؟ چه طوري بايد دشمنان رو بكشم؟ داستانش چيه؟ چرا گرافيكش اين قدر بالاست؟( نسبت به بازي هاي همزمان خودش):eek:
ممنون
شما از كجا فاينال 7 نسخه ي PC شو گير آوردي؟!:eek:
اگه بگي به شدت ممنونت ميشم.:love: من دربدر دنبال PC اين بازيم.

من اين بازي رو از دوستم كه مغازه داره گرفتم. متاسفانه تهران نيستم كه آدرس بدم. البته درست نميدونم كه نسخه هفت هست يا نه! اين نسخه اي كه دست من هست اسم كاملش Final Fantasy VII هست. شخصيت اصلي بازي كلود هست و بازي هم DVD هستش. از دوستان هر كس خواست ميتونم براش ارسال كنم.;)
از دوستان خواهشمندم كه زودتر به سوالات من جواب بدن.:cheesygri

اگه بخوام خیلی ساده توضیح بدهم معمولا در منویی که در هنگام مبارزه حاضر میشود چند گزینه وجود دارد:
Attack:حمله فیزیکی.کاراکتر با استفاده از اسلحه ای که در دست دارد به سمت دشمن حمله میکند.(نکته:بعضی دشمنان هستند که نسبت به حملات فیزیکی مقاوم اند که در این صورت باید با استفاده از جادوها به آنها حمله کرد.)
Magick:که به دو دسته سفید(white)و سیاه(black)تقسیم میشوند:
White magik:که برای مداوا یا رفع اثر بعضی جادوها و...استفاده میشوند(قابلیت ضربه زدن به دشمن را ندارند)
Black Magick:که برای ضربه زدن به دشمن به کار میروند.

تقریبا" نیمی از جذابیت بازیهای JRPG رو زیرسوال بردی با این حرکت ات ! :دی
چرا همه چیز رو لو میدی ؟ بزار طرف بازی کنه یاد بگیره.
مگه کی یاد خودمون داد ؟ :دی

سلام.
پسر بالاخره ازین تبعید مسخره نجات پیدا کردم. یه چیزای عجیبی دارم میبینم.
Magick:که به دو دسته سفید(white)و سیاه(black)تقسیم میشوند:
منظورت همون Magic خودمون هستش دیگه؟ فکر کنم قدرت این Magic با اضافی شدن یه K چندین برابر شده. درسته؟:cheesygri البته خیلی وقتا ما بسته به کلاس کارکتر گزینه های دیگه ای هم داریم مثلا مثله Jump که کلاس Dragon داشت و یه گزینه ی دیگه هم هستش که معمولا توی بیشتر JRPG ها مشترک هستش و اون هم گزینه ی Item هست که میتونی ازش آیتم های خریداری شده مثل Potion و ... رو توی جنگ استفاده کنی و متغییر به نوع JRPG ممکنه گزینه ای با نام Summon (یا در بعضی نسخه ها Call )رو داشته باشی که برای احظار هیولاها هستش. البته اینهایی که گفتم بیشتر در سری بازی Final Fantasy قابل مشاهده هستشا. فردا نگی چرا توی بازی atelier Iris یا manakhemia اینا رو ندیدی.

تقریبا" نیمی از جذابیت بازیهای JRPG رو زیرسوال بردی با این حرکت ات ! :دی
چرا همه چیز رو لو میدی ؟ بزار طرف بازی کنه یاد بگیره.
مگه کی یاد خودمون داد ؟ :دی

واقعا راست میگی:biggrin1:من که خودم سر فاینال ده تکه تکه شدم تا آخر بازی رسیدم.:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or