Hamed Vincent
Loyal Member
اول برو FF VII : Dirge of Cerberus رو بازی کن که در مورد وینسنت است.FF VII اصلی روی PSone رو بازی نکنی زیاد اهمیت ندارد ! صفحات اول همین تاپیک رو مرور کن ، مسعود داستان شماره هفت رو خیلی عالی نوشته ...من تاحالا هيچ كدوم از بازي هاي فاينال فانتزي رو بازي نگردم فقط انيميشنش رو ديدم و خيلي دوست دارم سري هاي اونو بازي كنم و تجربه ي جديد بدست بيارم. شما به من پيشنهاد مي كنين كه از كدوم نسخه ي اون شروع كنم؟
در سبک JRPG !ببينم تمام نسخه هاش در يه سبك هستن؟ سبكش چيه؟
نه ربطی نداره فقط ربطشون اینه که همشون تویه یه دنیای خیلی خیالی میگذرد.داستان تمام نسخه ها به هم ارتباط داره؟ شخصيت ها ي آشنا هم در نسخه هاي ديگه ديده مي شن؟
بجز Advent Children که دیدیش یکی دیگه هم هست : The Two Spirits که البته یک داستان دیگری برای خودش دارد.انيميشن ها چطور و چند نوع داره؟
منظورت یازو است که به کلود میگه کازا کجاست.توي انيميشنش هي يارو مو بلنده به اون موتور سواره كه هي دنبالش مي كردن مي گفت: مادر كجاس؟
حمید این چیه؟ :biggrin1:torrentAnd
First 40 Minutes of the Final Fantasy XIII Demo 594.37 MB
First 40 Minutes of the Final Fantasy XIII Demo (Part 5) HD.mp4 150.3 MB
First 40 Minutes of the Final Fantasy XIII Demo (Part 5) HD.mp4 137.6 MB
First 40 Minutes of the Final Fantasy XIII Demo (Part 5) HD.mp4 135.4 MB
First 40 Minutes of the Final Fantasy XIII Demo (Part 5) HD.mp4 94.0 MB
First 40 Minutes of the Final Fantasy XIII Demo (Part 5) HD.mp4 51.9 MB
First 40 Minutes of the Final Fantasy XIII Demo (Part 5) HD.mp4 25.1 MB
http://isohunt.com/download/76617693/Final+Fantasy+XIII.torrent
اون بازیش هست اونها بازی میکنند و تو میتوانی سبک بازی را ببینیحمید این چیه؟ :biggrin1:
آقایون یه سوال. چجوری میشه این با دارک آیونها نو فاینال 10 مبارزه کرد. من هرکاری میکنم نیستن. اصلا مثل اینکه دارک آیونا وجود ندارن![]()
قابل توجه شما دوست عزیز:dآقایون یه سوال. چجوری میشه این با دارک آیونها نو فاینال 10 مبارزه کرد. من هرکاری میکنم نیستن. اصلا مثل اینکه دارک آیونا وجود ندارن![]()
هیچ وقت یادم نمیره عجب جنوری بودقابل توجه شما دوست عزیز:d
Dark Anima: HP=8000,000