بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    319
خاطره انگیزترین و بهترین صحنه ای که توی کل سری DMC دیدم این لحظه بود:

kbwr4e8irqa5jkgk5t2k.jpg
سر ورجیل برای رعایت ادب و نزاکت خم شده و به سمت پایین نگاه میکنه. لحن حرف زدنش واقعا آدمو متحیر میکرد. اصلا ورجیل شخصیتش بر خلاف تمام شخصیت های منفی بود.:((

بر خلاف In Game اش تو این تصویر چه قیافه ملیحی داره :biggrin1:(اون ستاره رو از رو پیشونیش بردارن خیلی بهتره :biggrin1:)
اتفاقا" تو تریلر جدیده (TGS) خوشگل تر شده ...:-"
موهاش کوتاهتر شده بیشتر ادمو یاد لیدی میندازه:-"

نه اتفاقا نصف خوشکلیش به او ستارهه هست که خاصش کرده!!!:d
:|
No Comment xD
اتفاقا" تو تریلر جدیده (TGS) خوشگل تر شده ...:-"
موهاش کوتاهتر شده بیشتر ادمو یاد لیدی میندازه:-"
ندیدم تریلر رو :دی حسش بود دان میکنم :دی
=============
الان تریلر SC : BL رو دیدم به یه نکته جالبی برخوردم (که به DmC ربط داره :دی )
جدیدا سم از دانته یاد گرفته آخر تریلر خوشو معرفی میکنه :)) (فکر کنم سازنده ها میخوان حرص ما رو در بیارن :دی )

kbwr4e8irqa5jkgk5t2k.jpg
سر ورجیل برای رعایت ادب و نزاکت خم شده و به سمت پایین نگاه میکنه. لحن حرف زدنش واقعا آدمو متحیر میکرد. اصلا ورجیل شخصیتش بر خلاف تمام شخصیت های منفی بود.:((

خداییش ورجیل اصن با شخصیت های منفی منور قابل مقایسه نیست:d
اصن اخلاق و رفتارش خیلی محترمانه هست:d با اینکه شیطان درونی بر اون غلبع کرده اما اصن وضی نامرد نیس:|

میگم کپکام یکم فکر میکنم مسخرشو در اورده ها ! اخه نیرو چه ربطی به ورجیل داره؟؟:|الان این صحنه رو بنظرید:
told_you_by_hoshi_no_negai-d33u681.png

اصن اخلاق و رفتارش خیلی محترمانه هست:d با اینکه شیطان درونی بر اون غلبع کرده اما اصن وضی نامرد نیس:|

میگم کپکام یکم فکر میکنم مسخرشو در اورده ها ! اخه نیرو چه ربطی به ورجیل داره؟؟:|الان این صحنه رو بنظرید:

اخی نیرو توی این عکس مثل فلج ها افتاده!8-|:دی

kbwr4e8irqa5jkgk5t2k.jpg
واقعا شخصیت ورجیل شخصیت تکی بود. اما واقعا چهره اونم خیلی با ابهت بود برعکس این ورجیل جدیده. من واقعا منتظرم ببینم NT با این چهره جدید ورجیل میتونه کاری که کپکام اون موقع انجام داد رو با این قیافه جدید انجام بده. من شخصا این امر رو بعید میدونم. اما با توجه به سابقه ی خوب NT باید منتظر شخصیت پردازی خوبی باشیم.

:))خیلی باحاله:))

3ocaassvwn85xs7ah16.png

خداییش چند بار از این موجود شکست خوردید، چند بار خط سلامتی شو به یک چهارم رسوندید اما از جون شما کم کرد و به خودش اضافه کرد و چند بار از Holy Water استفاده کردید تا تونستید بکشینش؟!
پ.ن: از یکی از بهترین آرت ورک هایی هست که ازش دیدم! :دی
پ.ن 2: Nevan 2012 All Rights Reserved! :d

3ocaassvwn85xs7ah16.png

خداییش چند بار از این موجود شکست خوردید، چند بار خط سلامتی شو به یک چهارم رسوندید اما از جون شما کم کرد و به خودش اضافه کرد و چند بار از Holy Water استفاده کردید تا تونستید بکشینش؟!
پ.ن: از یکی از بهترین آرت ورک هایی هست که ازش دیدم! :دی
پ.ن 2: Nevan 2012 All Rights Reserved! :d

من بیشتر با Evil Or Devil Mode ـش حال میکردم ولی کلا Nevan اسلحه ی شاخی نبود. (الان نیای منو بزنی :d)

من دو سه بار اول (زمان PS2) گذاشتم کل جونمو بخوره :d ولی وقتی DMC3 HD Edition رو بازی میکردم دیگه گول ـشو نخوردم :d

ولی کلا Nevan اسلحه ی شاخی نبود. (الان نیای منو بزنی :d)

:-s :((
154fs232528.gif

:دی

Nevan یه حرکت داشت به نام Jam Session، که اگه میزدیش Rank ـت از Dope می رسید به Stylish! :دی
(بدون Lock On) جهت چپ + دکمه ی Melee attack.

این حرکت همه ی دشمنای دور و برت رو می کشت! :دی کلا Nevan برای باس فایت ها مناسب نیست و به درد مواقعی می خوره که بین چندین دشمن گیر افتادی.

من بیشتر با Evil Or Devil Mode ـش حال میکردم
منظورت Devil Trigger ـه؟ آره DT ی Nevan تنها DT ای بود که می شد توش پرواز کرد! :دی :shrewd:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or