بر خلاف In Game اش تو این تصویر چه قیافه ملیحی داره
بر خلاف In Game اش تو این تصویر چه قیافه ملیحی داره(اون ستاره رو از رو پیشونیش بردارن خیلی بهتره
)
نه اتفاقا نصف خوشکلیش به او ستارهه هست که خاصش کرده!!!:d

ندیدم تریلر رواتفاقا" تو تریلر جدیده (TGS) خوشگل تر شده ...
موهاش کوتاهتر شده بیشتر ادمو یاد لیدی میندازه![]()
(فکر کنم سازنده ها میخوان حرص ما رو در بیارن خاطره انگیزترین و بهترین صحنه ای که توی کل سری DMC دیدم این لحظه بود:
سر ورجیل برای رعایت ادب و نزاکت خم شده و به سمت پایین نگاه میکنه. لحن حرف زدنش واقعا آدمو متحیر میکرد. اصلا ورجیل شخصیتش بر خلاف تمام شخصیت های منفی بود.

الان این صحنه رو بنظرید:
خداییش ورجیل اصن با شخصیت های منفی منور قابل مقایسه نیست:d
اصن اخلاق و رفتارش خیلی محترمانه هست:d با اینکه شیطان درونی بر اون غلبع کرده اما اصن وضی نامرد نیس
میگم کپکام یکم فکر میکنم مسخرشو در اورده ها ! اخه نیرو چه ربطی به ورجیل داره؟؟الان این صحنه رو بنظرید:
![]()

واقعا شخصیت ورجیل شخصیت تکی بود. اما واقعا چهره اونم خیلی با ابهت بود برعکس این ورجیل جدیده. من واقعا منتظرم ببینم NT با این چهره جدید ورجیل میتونه کاری که کپکام اون موقع انجام داد رو با این قیافه جدید انجام بده. من شخصا این امر رو بعید میدونم. اما با توجه به سابقه ی خوب NT باید منتظر شخصیت پردازی خوبی باشیم.خاطره انگیزترین و بهترین صحنه ای که توی کل سری DMC دیدم این لحظه بود:
سر ورجیل برای رعایت ادب و نزاکت خم شده و به سمت پایین نگاه میکنه. لحن حرف زدنش واقعا آدمو متحیر میکرد. اصلا ورجیل شخصیتش بر خلاف تمام شخصیت های منفی بود.
خداییش ورجیل اصن با شخصیت های منفی منور قابل مقایسه نیست:d
اصن اخلاق و رفتارش خیلی محترمانه هست:d با اینکه شیطان درونی بر اون غلبع کرده اما اصن وضی نامرد نیس
میگم کپکام یکم فکر میکنم مسخرشو در اورده ها ! اخه نیرو چه ربطی به ورجیل داره؟؟الان این صحنه رو بنظرید:
![]()
خیلی باحاله
![]()
خداییش چند بار از این موجود شکست خوردید، چند بار خط سلامتی شو به یک چهارم رسوندید اما از جون شما کم کرد و به خودش اضافه کرد و چند بار از Holy Water استفاده کردید تا تونستید بکشینش؟!
پ.ن: از یکی از بهترین آرت ورک هایی هست که ازش دیدم!
پ.ن 2: Nevan 2012 All Rights Reserved! :d
ولی کلا Nevan اسلحه ی شاخی نبود. (الان نیای منو بزنی :d)
(بدون Lock On) جهت چپ + دکمه ی Melee attack.
منظورت Devil Trigger ـه؟ آره DT ی Nevan تنها DT ای بود که می شد توش پرواز کرد!من بیشتر با Evil Or Devil Mode ـش حال میکردم