بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
نمیدونم
اما یه احساس بدی میگه این قیافه احتمال اینکه 10 - 20 دلار برای PSN و 2000 پوینت برای Xbox برامون آب بخوره هست ...
من که به شخصه اگه اینطوری باشه غلط گیر بر میدارم صفحه TV را سفید میکنم :دی
احتمال دردناک تر اینه که این اسکین همراه با یه مشت مخلفات در حد Expansion Pack انحصاری کنسول باشه :|

نمیدونم
اما یه احساس بدی میگه این قیافه احتمال اینکه 10 - 20 دلار برای PSN و 2000 پوینت برای Xbox برامون آب بخوره هست ...
من که به شخصه اگه اینطوری باشه غلط گیر بر میدارم صفحه TV را سفید میکنم :دی

اصولا این احساسا با اسم کاپکام همراهند :دی ، یعنی تا میشنوی کاپکام خودبخود به DLC فکر میکنی ( از بس که این چند وقته خودش رو خفه کرده با این DLC هایی که میده بیرون :| )

ولی این احساس رو از خودت دور کن چون بعید میدونم اینطوری باشه :دی مخصوصا که نسخه Limited Edition بازی هم معرفی شده ولی خبری از DLC داخل اضافاتش نیست

اضافات نسخه LE :

1. Sound Track های بازی بر روی دیسکی جدا همراه با بسته بندیی زیبا
2. یک آرت بوک که شامل تمامی کانسبت آرت های بازی خواهد بود
3. بسته بندی استیل و شیک برای بازی
4. گردنبندی از دو اسلحه معروف و محبوب دانته Ebony & Ivory ( این یکی واقعا شیکه :x )

اینم چندتا عکس از این مجموعه :
l_505b0dfcd6b09.jpg

l_505b0dfa16bbf.jpg

l_505b0dfb91492.jpg

اصولا این احساسا با اسم کاپکام همراهند :دی ، یعنی تا میشنوی کاپکام خودبخود به DLC فکر میکنی ( از بس که این چند وقته خودش رو خفه کرده با این DLC هایی که میده بیرون :| )

ولی این احساس رو از خودت دور کن چون بعید میدونم اینطوری باشه :دی مخصوصا که نسخه Limited Edition بازی هم معرفی شده ولی خبری از DLC داخل اضافاتش نیست

کپکام بهش روی خوش نشون بدی احتمال داره DLC رو قبل از بازی منتشر کنه یا اصلا بازی رو منتشر نکنه فقط DLC منتشر کنه! :دی :|
سایت های دانلود، دوست ما هستند! (بقیه ی اضافات رو که نمی تونیم بهشون دسترسی پیدا کنیم! :دی)

چرا در مورد تریلر جدید کسی چیزی نمیگه ؟ :دی این یه چندتا نکته که توی تریلر به نظرم جالب بودن :

راستی بحث طراحی شد ، این تریلر جدید از لحاظ طراحی و اشارات فوق العاده بود
6.gif
نقاشی های روی دیوارها هر کدوم بیانگر یه چیز خاصی بودن و خیلی زیبا کار شده بودن ، این چند نمونه اش :

دو جوون پشت به پشت هم ، یکی با موهای سیاه اون یکی سفید ، اون نقاشی پایین هم به صورتی خیلی زیبایی با بالاییه ترکیب شده ( همین یه عکس خودش کلی حرف برای گفتن داره ، خیلی زیبا داستان دانته و ورجیل رو توی این نقاشی میشه دید )

عشق ممنوعه ! شیطون و فرشته ، اسپاردا و ایوا ! جالبیش به حرفهاییه که دانته و ورجیل اول تریلر میزنند و میفهمیم اینجا یه مکان عادی نیست و بار احساسی زیادی برای دو برادر داره

این یکی هم فوق العادست ، نیمه فرشته و نیمه شیطون رو به زیبایی به تصویر کشیده ، از اون جالبتر طرفیه که هر کدوم از دو برادر ایستادن

نقاشی ها و تصاویر زیادی توی تریلر بودن که هرکدوم اشاره به چیز های خاصی داشتن ( مثلا عکس اسپاردا ) ولی خب دیگه همشون رو نمیتونم اینجا بزارم که
4.gif

یکی از بچه ها رفته بود TGS و تونسته بود DmC رو امتحان کنه که خیلی ازش خوشش اومده بود : ( اینا رو به یکی از دوستان گفتم حوصله نداشتم دوباره تایپ کنم همون رو کپی کردم :دی )
شنیدم یکی میگفت DmC توی ژاپن طرفدار نداره و ژاپنی ها به بازی اهمیت نمیدن
65.gif
4.gif

بوت DmC توی TGS ! یکی از بچه ها رفته بود و میگه خیلی بوتش شلوغ بوده و مدت زیادی توی صف ایستاده تا تونسته بازی رو تست کنه ( تازه میگفت یه ریع از بازی شدن نمایشگاه میگذشته که رفته سروقت DmC ولی با این وجود بازم کلی شلوع بوده و توی صف الاف شده ، تازه میگفت پشت سرش غوغایی بوده
4.gif
)

وای با این عکسا کلی هایپ شدم
ورجیل رو نگاه با اون کلاش !!!!!!!!! وااااااااااای خیلی باحالن این عکسا
فقط امیدوارم DLC تو کار نباشه واقعا در توان من یکی نیست :دی

اضافات نسخه LE :

2. یک آرت بوک که شامل تمامی کانسبت آرت های بازی خواهد بود
3. بسته بندی استیل و شیک برای بازی
4. گردنبندی از دو اسلحه معروف و محبوب دانته Ebony & Ivory ( این یکی واقعا شیکه :x )

اینم چندتا عکس از این مجموعه :
l_505b0dfcd6b09.jpg

l_505b0dfa16bbf.jpg

l_505b0dfb91492.jpg
یعنی تا 10 روز پیش میتونستم قبول کنما
اما با اون تریلر و یهو تکذیب قابل بازی بودن ورجیل، چهار روز دیگه هم میان میگن اصلا و ابدا هیچ مویی سفید نیست و همه کاملا مشکیه ...
این هم خطای دید بوده :|

چرا در مورد تریلر جدید کسی چیزی نمیگه ؟ :دی این یه چندتا نکته که توی تریلر به نظرم جالب بودن :یکی از بچه ها رفته بود TGS و تونسته بود DmC رو امتحان کنه که خیلی ازش خوشش اومده بود : ( اینا رو به یکی از دوستان گفتم حوصله نداشتم دوباره تایپ کنم همون رو کپی کردم :دی )
علی انقدر از تریلر تعریف میکنی خب به ما هم بده شاید نظرم عوض شد در مورد DmC :dمن که هر چی میگردم تریلرشو پیدا نمیکنم. فقط توی Yo*utube هست که توان دانلودشو ندارم :d

علی انقدر از تریلر تعریف میکنی خب به ما هم بده شاید نظرم عوض شد در مورد DmC :dمن که هر چی میگردم تریلرشو پیدا نمیکنم. فقط توی Yo*utube هست که توان دانلودشو ندارم :d
بیا آقا بیا! مستقیمش کردم:

http://d12.mp3avi.com/download/6639d137a1787a415bedb378f83f4ee7/d12/2012/09/23/3881-c6tp/DmC%20Devil%20May%20Cry%E3%80%80TGS2012%20%E3%83%97%E3%83%AD%E3%83%A2%E3%83%BC%E3%82%B7%E3%83%A7%E3%83%B3%E6%98%A0%E5%83%8F.avi

یعنی تا 10 روز پیش میتونستم قبول کنما
اما با اون تریلر و یهو تکذیب قابل بازی بودن ورجیل، چهار روز دیگه هم میان میگن اصلا و ابدا هیچ مویی سفید نیست و همه کاملا مشکیه ...
این هم خطای دید بوده :|

لول =))
نه خیالت جمع دیگه موهای دانته رو بعید میدونم DLC بکنند ( هرچند از این کاپکام هیچی بعید نیست :| )

در مورد قابل بازی نبودن ورجیل :

مسئله اینه که توی فروم هوادارای Devil May Cry یه کاربری هست به اسم Rumors ، این طرف تا الان هرچی گفته درست از آب در اومده ! هیچکس هم نمیشناستش ! مثلا وقتی توی GC ورجیل معرفی شد و 2 ، 3 تا سایت گفتن قراره تریلری از گیم پلی بخش ورجیل پخش بشه این اومد گفت اینطوری نیست و اونا اشتباه میکنند ( که واقعا همینطور شد ) یا مثلا 10 روز پیش اومد گفت تریلر TGS آماده است و ترکیبی از کات سین های ورجیل و دانته با گیم پلیه که اینم درست از آب در اومد

الان وقتی خبر قابل بازی نبودن ورجیل اومد همین طرف برگشت گفت که ورجیل کاملا قابل بازیه و تمام حرکاتش هم طراحی شده و آلکس داره این موضوع رو مخفی نگه میداره ، فقط این دوستمون میگفت که از مارکتینگ کاپکام خبر نداره و هنوز نمیدونه قراره ورجیل یه شخصیت Unlockable باشه یا اینکه میخوان DLC ـش کنند ولی چیزی که مشخصه اینه که نینجا تئوری ورجیل رو به طور کامل قابل بازی طراحی کرده
==================================================================
در قابل بازی بودن ورجیل هیچ شکی نیست فقط مسئله نحوه عرضه این شخصیته که امیدوارم خبری از DLC نباشه !

لول =))
نه خیالت جمع دیگه موهای دانته رو بعید میدونم DLC بکنند ( هرچند از این کاپکام هیچی بعید نیست :| )

در مورد قابل بازی نبودن ورجیل :

مسئله اینه که توی فروم هوادارای Devil May Cry یه کاربری هست به اسم Rumors ، این طرف تا الان هرچی گفته درست از آب در اومده ! هیچکس هم نمیشناستش ! مثلا وقتی توی GC ورجیل معرفی شد و 2 ، 3 تا سایت گفتن قراره تریلری از گیم پلی بخش ورجیل پخش بشه این اومد گفت اینطوری نیست و اونا اشتباه میکنند ( که واقعا همینطور شد ) یا مثلا 10 روز پیش اومد گفت تریلر TGS آماده است و ترکیبی از کات سین های ورجیل و دانته با گیم پلیه که اینم درست از آب در اومد

الان وقتی خبر قابل بازی نبودن ورجیل اومد همین طرف برگشت گفت که ورجیل کاملا قابل بازیه و تمام حرکاتش هم طراحی شده و آلکس داره این موضوع رو مخفی نگه میداره ، فقط این دوستمون میگفت که از مارکتینگ کاپکام خبر نداره و هنوز نمیدونه قراره ورجیل یه شخصیت Unlockable باشه یا اینکه میخوان DLC ـش کنند ولی چیزی که مشخصه اینه که نینجا تئوری ورجیل رو به طور کامل قابل بازی طراحی کرده
==================================================================
در قابل بازی بودن ورجیل هیچ شکی نیست فقط مسئله نحوه عرضه این شخصیته که امیدوارم خبری از DLC نباشه !

نمیدونم چرا وقتی گفتن ورجیل قابل بازی نیست زیاد ناراحت نشدم. یه حسی بهم میگفت ورجیل قابل بازیه ولی عقلم قبول کرده بود قابل بازی نیست /:)

ولی خدا کنه قابل بازی باشه. DLC هم نباشه :|

خب تریلرم دیدم. ببخشید اگه بعضی ها با من موافق نبودن (نظرم درباره ی تریلر)

در کل تریلر خوبی بود یه کم نظرم نسبت به داستان عوض شد یعنی انتظار داستان بهتری رو الان میکشم.

گیم پلی هم باز هم منو نا امید کرد. در کل نسبت به بازی های دیگه (غیر از DMC) گیم پلی خوبی داره ولی هنوز به خیلی راه داره تا به Devil1 و Devil3 و Devil4 برسه. از روی تریلر میشه فهمید استایل Gun دانته هنوز وجود داره ولی اون لحظه ای که داره روی هوا LV1 ـش رو اجرا میکنه اصلا به نظرم قشنگ نبود و به DMC3 نمیرسه.

از نظر قیافه و ظاهر هم ورجیل با اون کلاه مسخره ای که ایندفه گذاشته بود واقعا مسخره شده بود و در کل هم به Vergil با اون ابهتش که به نظرم یکی از پرابهت ترین و Cool ترین شخصیت های تاریخ Game بود در Devil3 نمیرسه (حتی به گرد پاش هم نمیرسه).

توو این تریلر خیلی با Kat حال کردم و کلا نظرم دربارش عوض شد :d (البته از نظر قیافه) اون لحظه ای که کلاهشو ورداشت کمی کفم برید :d این ورجیل عجب سلیقه ای داره ، حقا که شخصیت محبوب خودمه :d ولی از نظر شخصیت فک نکنم بتونه به Lady برسه و جرات داشته باشه با دانته (البته Devil3) در بیوفته.

از نظر افکت ها هم به نظرم به Devil4 نمیرسه. افکت devil arm نیرو وقتی میخواستی کسی رو بگیری خیلی قشنگ بود ولی الان (شمشیر دانته) واقعا بده. منم هنوز در تعجبم چجوری شمشیر دانته قابلیت دراز شدن رو داره :|

رنگ آمیزی محیط هم خیلی خوبه. ولی در کل از نظر گرافیکی در سطح پایینی قرار داره. (فک کنم اینو دیگه همه قبول داشته باشن)

شخصیت های منفی داستان هم که اصلا جالب نیستن. NT باید یه چیزی داشته باشه اگه نه از نظر بدمن DmC ضعیف میمونه.

آخرین ویرایش:
رنگ آمیزی محیط هم خیلی خوبه. ولی در کل از نظر گرافیکی در سطح پایینی قرار داره. (فک کنم اینو دیگه همه قبول داشته باشن)

گرافیک بازی پایینه ؟! الان خیلی دوست دارم بدونم دقیقا کجای گرافیک بازی ایراد داره :دی در ضمن به جز GOW که یه بازی انحصاریه و غول گرافیک یه بازی HnS دیگه مثال بزن که گرافیکش در حد DmC باشه ؟

شخصیت پردازی ورجیل ربطی به اون کلاه نداره به جان خودم :((:دی شخصیت پردازی یه بحثه ظاهر یه بحث دیگست

راسی یادم رفت بگم آهنگ Metal تریلر عااااااالی بود :x

---------- نوشته در 04:37 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:17 PM ارسال شده بود ----------

گرافیک بازی پایینه ؟! الان خیلی دوست دارم بدونم دقیقا کجای گرافیک بازی ایراد داره :دی در ضمن به جز GOW که یه بازی انحصاریه و غول گرافیک یه بازی HnS دیگه مثال بزن که گرافیکش در حد DmC باشه ؟

شخصیت پردازی ورجیل ربطی به اون کلاه نداره به جان خودم :((:دی شخصیت پردازی یه بحثه ظاهر یه بحث دیگست

من نگفتم گرافیک بده. گفتم در سطح خیلی خوب نیست و پایینه :d
معمولا گرافیک یه فرنچایز رو با خودش مقایسه میکنن و قبول دارم گرافیک بازی های HnS حتما نباید بالا باشه. ولی مثال زیاده MGR , Castlevania LoS , Bayonetta 1 و از همه مهمتر DMC4.

به نظرم طراحی و صدای یه شخصیت روی شخصیت پردازی و نگاه ما به یه شخصیت خیلی تاثیر میزاره. و به شخصه حالم ازین ورجیل جدید به هم میخوره توو تریلر معرفی ورجیل که شبیهه معلم دبستان حرف میزد هم حرکتاش میخورد. توو این تریلر هم که شبیهه پیر مردا شده بود :(( از شمشیرش به عنوان عصا استفاده میکرد :d از صداش هم که اصلا خوشم نمیاد. با صداش توو Devil3 مقایسه کنین :| ........ :((

و جالب ترین چیز برا من اینه که چرا ورجیل موو هاش سفیده ولی دانته اینجوری نیست :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or