بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
شايد :d ولى من کلا با اين NT آبم توو يه جوب نميره.

کمى اسپم : حالا فک کن تو از يه شرکت (بين اين همه شرکت بازيسازى) متنفر باشى و دومين عنوان محبوبتو بدن به اون شرکت براى reboot. ميشه بپرسم چه حالى ميشى؟ دقيقا ميخواى اون موقع چيکار کنى؟
تنفر شما از یه شرکتی (البته همینش خیلی برام جای سوال داره) دلیل نمیشه که داستان یک بازی و شخصیت پردازی عنوانهای برترش رو زیر سوال ببرید
اینکه شما از یه داستانی خوشت نیومده دلیل نمیشه اون داستان بد بوده باشه!!!

تنفر شما از یه شرکتی (البته همینش خیلی برام جای سوال داره) دلیل نمیشه که داستان یک بازی و شخصیت پردازی عنوانهای برترش رو زیر سوال ببرید
اینکه شما از یه داستانی خوشت نیومده دلیل نمیشه اون داستان بد بوده باشه!!!

من نگفتم به خاطر تنفرم داستانشم بده. گفتم اصلا با داستانش حال نکردم و ممکنه دلیلش تنفرم از NT باشه و برای منم سواله که چجوری از داستانش خوشتون اومده.

من نگفتم به خاطر تنفرم داستانشم بده. گفتم اصلا با داستانش حال نکردم و ممکنه دلیلش تنفرم از NT باشه و برای منم سواله که چجوری از داستانش خوشتون اومده.
اولین اینکه بحث سلیقه اینجا مطرحه
که خب سلیقه و نظر هر کسی محترمه
اما دلیل اینکه از داستان سری بازی های نینجا تئوری به شخصه خوشم میاد، طراحی فوق العاده بی نظیر شخصیت هاس، من Ensalved رو بازی نکردم اما داستانش رو خوندم و واقعا برام جالب بود. اینطور دقت به جزئیات که باعث شده حتی از دید منتقدان هم یکی از برترین داستان ها رو داشته باشه

اولین اینکه بحث سلیقه اینجا مطرحه
که خب سلیقه و نظر هر کسی محترمه
اما دلیل اینکه از داستان سری بازی های نینجا تئوری به شخصه خوشم میاد، طراحی فوق العاده بی نظیر شخصیت هاس، من Ensalved رو بازی نکردم اما داستانش رو خوندم و واقعا برام جالب بود. اینطور دقت به جزئیات که باعث شده حتی از دید منتقدان هم یکی از برترین داستان ها رو داشته باشه

شما اگه Enslaved و Heavenly Sword رو بازی نکردی چجوری میخوای دل منو خوش کنی؟ (فک نکنم نینجا تئوری بازیه دیگه ای هم داشته باشه)
درسته منم هم از HS و هم از Enslaved خیلی تعریف شنیدم و همینم باعث شد برم تمومشون کنم ولی بعد تموم کردن بازی تنها چیزی که به ذهنم رسید این بود که به شدت بازیه مضخرفی رو تموم کردم و الکی وقتمو تلف کردم.
شخصیت پردازی ـشون هم انقدر متفاوته منو کشته. :praying: شخصیت زن HS کپیه شخصیت زن Enslaved ـه :thanks: (این جمله ربطی به تصاویر پایین نداره البته تیکه ی اولش :d)

_____________________________________________________________________________________________________________________________

enslavedperformances1.jpg

nariko-heavenly-sword.jpg

نینجا تئوری و خلق شخصیت هایی متفاوت و دوست داشتنی :-&:-&:-&:-&:-&:-&:-&:-&:-&

آخرین ویرایش:
من هر دوتا رو بازی کردم و به شدت ازشون خوشم اومد ، در ضمن HS قبل از Enslaved اومده پس برعکس گفتی

مگه شخصیت پردازی به قیافه و طراحی شخصیت ربط داره ؟!

من هر دوتا رو بازی کردم و به شدت ازشون خوشم اومد ، در ضمن HS قبل از Enslaved اومده پس برعکس گفتی

مگه شخصیت پردازی به قیافه و طراحی شخصیت ربط داره ؟!

اینو که خودم میدونم چون خودمم وقتی اومد بازیشون کردم ولی فک نکنم فرقی بکنه کدوم شبیهه کدومه (؟)

اون جمله ی بالایی ربطی به تصاویر نداره. اصلیه پایینیشه :d

به مدل مو ها - مدل لب ها - مدل دماغ ها و... دقت کن. کپیه همن. فقط یه ذره چشمش رو درشت تر کردن و سبزش کردن (به این صورت ;;)). حتی گوش ها هم کپیه همن :|

Thanx For Your Hard Work Ninja Theory :|

آخرین ویرایش:
اینکه دوتا کرکتر شبیه همدیگه باشن با اینکه یه شخصیت داشته باشند خیلی فرق داره ، ناریکو و تریپ از لحاظ ظاهری خیلی بهم شباهت دارند ولی شخصیت هاشون زمین تا آسمون با همدیگه تفاوت دارند

آخرین ویرایش:
59788943760421180464.jpg

---------- نوشته در 07:14 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:51 AM ارسال شده بود ----------

اینم تریلر TGS بازی :

DmC Devil May Cry TGS2012 プロモーション映像 - YouTube

---------- نوشته در 07:56 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:14 AM ارسال شده بود ----------

الان تریلر رو دیدم :-o فوق العاده بود :x یعنی واقعا عالی بود ! ( ورجیل هم قابل بازیه ، حرکت Dimension Slash رو آخر تریلر نشون داد :-* ) جالبه بعد از مدتها حتی توی GAf هم همگی دارن از این تریلر تعریف میکنند ( چندتا از کامنت های اونور ) :

Not gonna lie, that trailer was AWESOME.
F*ck the haters...I'm in
I don't give a FUG what anyone says the gameplay and visual look GOD DAMN AMAZING.
Looks better then RE6
Okay honestly this looks great.
This game is looking much better closer to release date. So much colors man.

کلی نظرات مثبت دیگه هم هست که نمیشه همشون رو گذاشت :دی

آخرین ویرایش:
اینکه دوتا کرکتر شبیه همدیگه باشن با اینکه یه شخصیت داشته باشند خیلی فرق داره ، ناریکو و تریپ از لحاظ ظاهری خیلی بهم شباهت دارند ولی شخصیت هاشون زمین تا آسمون با همدیگه تفاوت دارند

من که گفتم منظورم طراحیه شخصیت بود.

اگه یه شخصیت داشتن که دیگه ..... (اصلا مگه میشه :|)

آخرین ویرایش:
یه خبر بد :| ورجیل قابل بازی نخواهد بود:| حالا نسخه ی PC روی 250FPS هم اجرا بشه دیگه فرقی نداره، ورجیل قابل بازی نیست:|

DmC Devil May Cry: ***8216;Vergil isn***8217;t playable, PC version runs at 60FPS***8217; ***8211; Capcom | VG247

یعنی چی؟ :-o نسخه ی PC فقط یا کلا قابل بازی نیست؟؟

بهتره NT بگه عرضه نداشتیم )x (تنها دلیلی هم که باعث میشد یه کم از DmC خوشم بیاد پرید :|)

یه خبر بد :| ورجیل قابل بازی نخواهد بود:| حالا نسخه ی PC روی 250FPS هم اجرا بشه دیگه فرقی نداره، ورجیل قابل بازی نیست:|

DmC Devil May Cry: ‘Vergil isn’t playable, PC version runs at 60FPS’ – Capcom | VG247

کلا قابل بازی نیست. :|
علی که این اون بالا نوشته ورجیل قابل بازیه ! داستان چیه ؟!

I want to be definitive. He’s not playable in the game
پس اون صحنه آخر تریلر TGS چی بود ؟ با اون زاویه دوربین و حالت ضربه زدن ورجیل امکان نداره اون صحنه مربوط به گیم پلی نباشه

شاید ورجیل تو بازی اصلی قابل بازی نیست و اون صحنه هم مربوط به Bloody Palace بوده!!!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or