بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
البته امکان داره منظورشون از Nud!ty همون صحنه برهنه بودن دانته باشه و در واقع از اون جور صحنه ها توی بازی نداشته باشیم :دی ( شاید هم داشته باشیم :دی )
---------------------------------------
علی محمد جان بازگشتت رو تبریک میگم >:d

اون که چيز عادى ايه :d حالا Nud!ty بگيريم هيچى. Se*xual content رو چى ميگى ؟ :d

اون که چيز عادى ايه :d حالا Nud!ty بگيريم هيچى. Se*xual content رو چى ميگى ؟ :d

DMC4 هم Se*xual Content داشت :دی همون قورباغه با اون دوتا شاخک هاش :دی
------------------------------------------------------------------------------------------
خب مثل اینکه تریلری از فیلم رسمی Devil may Cry نشون دادن ، اینطوری که توی شایعات ذکر شده در واقع یه فیلم CGI ـه ( مثل این RE Damnation ) و بر اساس همین نسخه جدید هم ساخته شده

------------------------------------------------------------------------------------------
خب مثل اینکه تریلری از فیلم رسمی Devil may Cry نشون دادن ، اینطوری که توی شایعات ذکر شده در واقع یه فیلم CGI ـه ( مثل این RE Damnation ) و بر اساس همین نسخه جدید هم ساخته شده
83de59e10227.jpg

اکران فیلم مگه 2015 نبود؟!!!! این تریلر مطمئنی رسمیه ؟

بستگی داره این شایعات از کجا باشن؟:-"منبع این شایعات کجاست؟D:
اگه انیمیشن cgi باشه که خیلی خوبه...کلی لایک هم برای کپکام میفرستیم:-" ولی فیلم...:|خودمو از پنجره اتاقم پرت میکنم پایین...:|

وای سره اون قوباغه هه هر موقع میشد (چندبار بازی کردم) یکی میومد تو اتاق حالمو میپرسید منم گیم اور میشدم:| :d
-----
این خیلی خوبه که از روی همین نسخه ساختن برای اینکه خیلی بهتر درمیاد تا اینکه بخوان اون دانته ی قدیمی رو با بقیه ی بچه ها با موی سفید و استایل خودشون درست کنن، یا خیلی عالی میشد یا گنــــــد :d

آره مثل اینکه کاملا رسمیه و داخل سینما ها و حین فیلم RE Retribution این تریلر رو نشون میدن ، حالا چندتا از بچه های سایت DMC.org قراره برن فیلم رو ببینند شاید تونستن اطلاعات بیشتری از تریلر بدن :دی

مثل اینکه صداگذارش هم خیلی صداش به Tim شباهت داشته
==========================================
منبع هم ، قبلا شایعه شده بود که قراره یه تریلر از فیلم Devil may Cry موقع اکران RE Retribution نشون بدن و خبرش هم توی چندتا سایت منتشر شده بود :

Trailer For A DEVIL MAY CRY Movie Coming Soon?

Expect ‘Devil May Cry’ Trailer with ‘Resident Evil: Retribution’ Debut | News - GameFob Network

چند نفر از کسایی که فیلم جدید RE رو دیدن این موضوع رو تایید کردن ( البته مثل اینکه توی همه سینما ها نشون نمیدن ، چون یکی از بچه ها توی ژاپن فیلم رو دیده بود ولی تریلری داخلش نبوده :دی ) و یه نفر توی IMDB هم به این تریلر اشاره کرده بود و گفته بود که CGI ـه

چرا اینجا نصف زدن تو خط انحراف :دی به راه چپ گردش کنید ای جوانها مبادا :دی

یچیز میگم فقط نزنین : من نمیدونم چرا کمدی الهی و که خواندم ( میدونم 100 بار شده که گفتم ) :دی چرا از این یکی ورجیل بیشتر خوشم میاد که همراه دانته است و دعوتش میکنه به جنگ با شیاطین :دی

یچیز میگم فقط نزنین : من نمیدونم چرا کمدی الهی و که خواندم ( میدونم 100 بار شده که گفتم ) :دی چرا از این یکی ورجیل بیشتر خوشم میاد که همراه دانته است و دعوتش میکنه به جنگ با شیاطین :دی
نه باو نمیزنیم!:biggrin1: اما دلیلش چیه؟:biggrin1:
چون توی کمدی الهی، ورجیل نقش راهنمای دانته رو داره:biggrin1:. اونجا هر چی جلوتر میرن و به سمت بهشت پیش میرن، ورجیل بیشتر مادی تر میشه ولی اینجا بر عکسه:biggrin1::biggrin1:

فیلم اگه CGI باشه که عالیه! هیچ بازیگری نمیتونه نقش دانته رو خوب بازی کنه، بهتره که CGI باشه.
حالا چرا از روی DmC دارن میسازن؟! :| فکر کنین فیلم CGI ـه با دانته ی قبلی چی می شد..... :دی

رفیق با این حرفی که زدی دیگه زدنت واجب شد :d تو آخه ورجیله جدیدو با ورجیل DMC3 مقایسه میکنی :| آخه یکی از پر ابهت ترین شخصیتا با یه بچه مایه دار نازنازی قابل مقایسه ـن؟؟

نه باو نمیزنیم!:biggrin1: اما دلیلش چیه؟:biggrin1:
چون توی کمدی الهی، ورجیل نقش راهنمای دانته رو داره:biggrin1:. اونجا هر چی جلوتر میرن و به سمت بهشت پیش میرن، ورجیل بیشتر مادی تر میشه ولی اینجا بر عکسه:biggrin1::biggrin1:
از کجا معلوم اینجا چیزی تو فکرش نباشه !!! :دی ؟ م
رفیق با این حرفی که زدی دیگه زدنت واجب شد :d تو آخه ورجیله جدیدو با ورجیل DMC3 مقایسه میکنی :| آخه یکی از پر ابهت ترین شخصیتا با یه بچه مایه دار نازنازی قابل مقایسه ـن؟؟
آخه چرا ؟ :دی من نگفتم از اون بهتره جای اون ورجیل و هیچکس نمیتونه و نخواهد گرفت !!! منظورم از لحاظ ارتباط که برقرار کردم بود :دی شاید عوارض زیاد خواندن کمدی الهی باشه :دی
اگه انقدر تاثیرات بد میزاره دیگه هیچوقت طرف کمدی الهی نرو
yahoo_4.gif
اتفاقا یک بار دیگر دارم میخوانم =)) تو فکرش هستم نرم اما نمیشه =))

آخرین ویرایش:
آخه چرا ؟ :دی من نگفتم از اون بهتره جای اون ورجیل و هیچکس نمیتونه و نخواهد گرفت !!! منظورم از لحاظ ارتباط که برقرار کردم بود :دی شاید عوارض زیاد خواندن کمدی الهی باشه :دی

اگه انقدر تاثیرات بد میزاره دیگه هیچوقت طرف کمدی الهی نرو :d

خب مثل اینکه خبر اشتباه بود و این یه تریلر CGI از بازی بوده :d سه چهار تا از بچه های devilmaycry.org هم تریلر رو دیدن و اساسی رفتن توی کف
11.gif
البته فکر نکنم خیلی تریلر طولانی ایی باشه ولی ظاهرا خیلی باحال بوده >:d

خب مثل اینکه خبر اشتباه بود و این یه تریلر CGI از بازی بوده :d سه چهار تا از بچه های devilmaycry.org هم تریلر رو دیدن و اساسی رفتن توی کف
11.gif
البته فکر نکنم خیلی تریلر طولانی ایی باشه ولی ظاهرا خیلی باحال بوده >:d

:|
از این به بعد هر خبری از فیلم DMC بیاد من باور نمی کنم .[-(
:دی

:|
از این به بعد هر خبری از فیلم DMC بیاد من باور نمی کنم .[-(
:دی

والا منم گیج شدم :| موضوع اینه که کاپکام یه تریلر CGI فوق العاده زیبا از Devil may Cry پخش کرده و ملت موندن این مال بازیه یا فیلم :دی

الان دوباره یه عده دارن میگن فیلمه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or