Devil-Girl
کاربر سایت
Hack 'n Slash شبیه به بازی هایی مثه God of war، lord of shadows و ... از این قبیلسبک بازی H&S چجور سبکیه؟
Hack 'n Slash شبیه به بازی هایی مثه God of war، lord of shadows و ... از این قبیلسبک بازی H&S چجور سبکیه؟
قضیه چیه؟ الان کدوم نسخه قراره منتشر بشه؟ چه صحنه هایی مگه توش هست؟؟؟من واقعا خوشم نمیاد حتی بازی ها با درجه ی M هم این مسئله رو داشته باشن، من نمی دونم چرا سازنده ها این کارو می کنن چون برای مثال توی یه بازی اکشن وجود چنین صحنه ای همچین لزومی هم نداره!
من هیچ کدوم از این بازی ها که گفتید بازی نکردم. سبکش با اویل چه فرقی داره؟Hack 'n Slash شبیه به بازی هایی مثه God of war، lord of shadows و ... از این قبیل
قضیه چیه؟ الان کدوم نسخه قراره منتشر بشه؟ چه صحنه هایی مگه توش هست؟؟؟
---------- نوشته در 10:17 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:16 PM ارسال شده بود ----------
من هیچ کدوم از این بازی ها که گفتید بازی نکردم. سبکش با اویل چه فرقی داره؟
کلا بازی بدون چیز معنا نداره
ریتینگ رسمی DmC
![]()
سلام دوستان.
اولا: به نظرتون بهتر نیست نظر سنجی عوض بشه؟:d
دوما: بعد از مدت ها که به سایت برگشتم یادمه صحبت در مورد قیافه ی ورجیل بود.:d
منم با شوق دنبال عکسش رفتم اما وقتی دیدم قیافشو بهم اصلا حال نداد هیچ ابهتی در قیافه این ورجیل جدید نبود.
بنظرم یسری تغییرات تو این قیافه بدن پتانسیلشو داره که بهتر بشه.
سوما: تا میگن درجه یک بازی M شده همه بچه ها فکرشون به اونجاها میره...:d
این درجه بیشتر به درجه خون بالا و بزرگسالانه تر شدن داستان ممکنه ربط داشته باشه تا اون چیزا
ولی شماها در اون افکار هستید فقط...:d
سلام دوستان.
اولا: به نظرتون بهتر نیست نظر سنجی عوض بشه؟:d
سوما: تا میگن درجه یک بازی M شده همه بچه ها فکرشون به اونجاها میره...:d
این درجه بیشتر به درجه خون بالا و بزرگسالانه تر شدن داستان ممکنه ربط داشته باشه تا اون چیزا
ولی شماها در اون افکار هستید فقط...:d
منم دلم برای تک تک شما تنگ شده بود و امیدوارم بازم مثل قدیم در فضایی دوستانه با هم بحث کنیم.سلام علی محمد گل!خیلی وقت بود توی تاپیک نبودی دلمون تنگ شده بود برات!
نظر سنجی رو قرار شد بذاریم :"به نظر شما میانگین نمرات DmC چند خواهد شد؟" البته وقتی به زمان عرضه ی بازی نزدیک شدیم این کار رو می کنیم!![]()
بچه ها صحنه هاشو واسه دانلود گذاشتن انگار اینجور مطمئنید ؟!