بچه هادم همتون گرم خداییش این چندصفحه آخر روخوندم از خنده مردم!واقعااخلاقتون مثل خوددانته.همینطوری ادامه بدید.
دررابطه بابچه دانته من فکرکنم ازاین قرتی ها از آب دربیاد اما مطمئنم زرنگی دانته رو به ارث میبره
یکی دو هفته ی دیگه TGS شروع میشه کلی دمو و عکس میاد بحث ها دوباره داغ میشن!دوستان الان بحث دیگه ای نیست؟ در مورد بچه ها داریم با هم حرف می زنیم، یعنی جدا هیچی دیگه نیست ؟![]()
این DmC از نظر داستانی بازی فوق العاده ای خواهد شد. فکر کنم قبلا زیاد در این مورد حرف زدیم و بحث کردیم
قبلا هم گفتم، هر کسی با DMCجدید مخالفه نباید پست بده>؟
جایی نوشته هم نشده "ورود مخالفان ممنوع"
اما این پستم هم به این معنی نیست، کسایی که مخالفن میتونن به طرفدارهای بازی توهین کنن ...
هر بازی هم مخالف داره، هم موافق
منطقی هم را راضی کنین، نه اینکه کم بیارین میزان سابقه و هاردکور بودن خودتون را به رخ بکشین، یا اینکه از اصطلاحات کلیشه ای مثل "هر چی مخالف تر خفن تر" و امثالهم استفاده کنین
لطفا رعایت کنین و از ایجاد درگیری اکیدا و شدیدا خودداری کنین
ممنون
پستی که به هر نحوی توش بحث یا برخوردی باشه پاک میشه ...آخه دوست عزيز من کى همچين کارى کردم؟؟ اگه هم چيزى گفتم فقط شوخى بوده و بعدشم گفتم که شوخى کردم. اصلا هم قصد توهين نداشتم.
منم گفتم نميخوام خودمو در مورد DmC اذيت کنم و آشغال بودن DmC رو گفتم نظر شخصيمه.
آخه چرا پست آدمو پاک ميکنين آدم خيلى بهش بر ميخوره. چون کلى زحمت کشيده برا پستاش و دوست داره درباره ش بحث بشه.
علی الان یه ترجمه هم می زدی دیگه این همه زحمت می کشیچشم نوید جان. از این به بعد رعایت میشه.
============================================================
Six Ways DmC Will Revolutionise Devil May Cry
اوهو! کی میره این همه راهو!:biggrin1:علی الان یه ترجمه هم می زدی دیگه این همه زحمت می کشی![]()
حس انگلیسی خوندن خو نیست![]()
علی الان یه ترجمه هم می زدی دیگه این همه زحمت می کشی![]()
حس انگلیسی خوندن خو نیست![]()
هنوز بازی که نیومده داداش شما داستانو پیشاپیش حفظیداونوقت داستان dmc های قبلی که پر از کمبود و ابهام بود، خیلی خوب و درست بود ؟
dmc3 : ورجیل از ناکجا آباد میاد
با دانته مشکل شخصی داره ، چرا؟
شهر خالی از سکنه س ، چرا؟
ورجیل می خواد دروازه شیطانی رو باز کنه ، چرا ؟
dmc4: نیرو قهرمان بازی میشه، از ناکجا آباد اومده
قدرت در دست گرفتن یاماتو رو داره، چرا؟
یاماتو شکسته، چرا؟
نیرو یاماتوی شکسته رو درست می کنه، چرا ؟
مهمتر از همه اون پیرمرده که می خواد دروازه رو باز کنه (تکرار!)
---------------
حالا DmC اومده، داره بهت میگه که دانته تو این مدت که پدر و مادرش مردن کجا بود، داره میگه ورجیل کجا بوده، داره میگه دو برادر وقتی همو می بینن مشکلی نداره، اختلاف عقیده کم کم شکل میگیره
و و و و و
الان کجای داستان مورد داره ؟
من هم کسی نیستم که dmc رو نشناسم، من با dmc بزرگ شدم، تک تک شماره هاش رو بازی کردم، کمیکهاش رو خوندم، خبراشو دنبال کردم، پس میشه گفت یه فن واقعی این بازیم
هنوز بازی که نیومده داداش شما داستانو پیشاپیش حفظید! مظمئن باش داستان از سری های قبل بیشتر ابهام داره مثلا اون دختره کیه الان ؟!
ساعت 3 و رب شب دارم اخرین باس DMC 4 رو رسما طی مراسم خاصی کتلت میکنم![]()