بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
بچه هادم همتون گرم خداییش این چندصفحه آخر روخوندم از خنده مردم!واقعااخلاقتون مثل خوددانته.همینطوری ادامه بدید.
دررابطه بابچه دانته من فکرکنم ازاین قرتی ها از آب دربیاد اما مطمئنم زرنگی دانته رو به ارث میبره

بچه هادم همتون گرم خداییش این چندصفحه آخر روخوندم از خنده مردم!واقعااخلاقتون مثل خوددانته.همینطوری ادامه بدید.
دررابطه بابچه دانته من فکرکنم ازاین قرتی ها از آب دربیاد اما مطمئنم زرنگی دانته رو به ارث میبره

البته همیشه اینطور نبوده ها! :دی اینجا یه یحث های فوق جدی ای داشتیم که بیا و ببین! :دی الان چون همه چی به خاطر TGS تو سکوت خبری فرو رفته داریم در مورد بچه های دانته و ورجیل خیال پردازی می کنیم! :دی
دوستان الان بحث دیگه ای نیست؟ در مورد بچه ها داریم با هم حرف می زنیم، یعنی جدا هیچی دیگه نیست ؟ :دی
یکی دو هفته ی دیگه TGS شروع میشه کلی دمو و عکس میاد بحث ها دوباره داغ میشن! :دی
نمی دونم چرا یه حسی بهم میگه TGS امسال خیلی خفن خواهد شد! الان چند ساله که TGS دیگه اون حال و هوای قدیما رو نداره، خدا کنه امسال عالی باشه.....

این DmC از نظر داستانی بازی فوق العاده ای خواهد شد. فکر کنم قبلا زیاد در این مورد حرف زدیم و بحث کردیم

اتفاقا اگه بشه از نظر گيم پلى و شخصيت پردازى نينجا تئورى رو بخشيد از نظر داستانى نميشه.
بابا به خدا من با گيم پلى مشکلى ندارم (البته معتقدم گيم پلى هم ضعيفه) ولى داستان افتضاحه يعنى کلا هر چى خاطره داريم رو داره به اف ميده.
(باز من شروع کردم به اذيت کردن خودم :d)

Last edited by a moderator:
اونوقت داستان dmc های قبلی که پر از کمبود و ابهام بود، خیلی خوب و درست بود ؟
dmc3 : ورجیل از ناکجا آباد میاد
با دانته مشکل شخصی داره ، چرا؟
شهر خالی از سکنه س ، چرا؟
ورجیل می خواد دروازه شیطانی رو باز کنه ، چرا ؟
dmc4: نیرو قهرمان بازی میشه، از ناکجا آباد اومده
قدرت در دست گرفتن یاماتو رو داره، چرا؟
یاماتو شکسته، چرا؟
نیرو یاماتوی شکسته رو درست می کنه، چرا ؟
مهمتر از همه اون پیرمرده که می خواد دروازه رو باز کنه (تکرار!)
---------------
حالا DmC اومده، داره بهت میگه که دانته تو این مدت که پدر و مادرش مردن کجا بود، داره میگه ورجیل کجا بوده، داره میگه دو برادر وقتی همو می بینن مشکلی نداره، اختلاف عقیده کم کم شکل میگیره
و و و و و
الان کجای داستان مورد داره ؟
من هم کسی نیستم که dmc رو نشناسم، من با dmc بزرگ شدم، تک تک شماره هاش رو بازی کردم، کمیکهاش رو خوندم، خبراشو دنبال کردم، پس میشه گفت یه فن واقعی این بازیم

اینکه کسی از بازی خوشش بیاد یا نه یه چیز شخصیه ، امکان داره یکی مثل من از DmC خوشش بیاد و امکانش هست بعضی ها هم خوششون نیاد. اما اینکه بیاییم به بازی بگیم آشغال و هوادارای اون رو نفهم فرض کنیم کار جالبی نیست ;)

در مورد داستان هم ، من تا اینجا ازش خوشم اومده و به نظرم پتانسیل این رو داره که به یه داستان زیبا و پیچیده تبدیل بشه

قبلا هم گفتم، هر کسی با DMCجدید مخالفه نباید پست بده>؟
جایی نوشته هم نشده "ورود مخالفان ممنوع"

اما این پستم هم به این معنی نیست، کسایی که مخالفن میتونن به طرفدارهای بازی توهین کنن ...

هر بازی هم مخالف داره، هم موافق
منطقی هم را راضی کنین، نه اینکه کم بیارین میزان سابقه و هاردکور بودن خودتون را به رخ بکشین، یا اینکه از اصطلاحات کلیشه ای مثل "هر چی مخالف تر خفن تر" و امثالهم استفاده کنین

لطفا رعایت کنین و از ایجاد درگیری اکیدا و شدیدا خودداری کنین
ممنون

قبلا هم گفتم، هر کسی با DMCجدید مخالفه نباید پست بده>؟
جایی نوشته هم نشده "ورود مخالفان ممنوع"

اما این پستم هم به این معنی نیست، کسایی که مخالفن میتونن به طرفدارهای بازی توهین کنن ...

هر بازی هم مخالف داره، هم موافق
منطقی هم را راضی کنین، نه اینکه کم بیارین میزان سابقه و هاردکور بودن خودتون را به رخ بکشین، یا اینکه از اصطلاحات کلیشه ای مثل "هر چی مخالف تر خفن تر" و امثالهم استفاده کنین

لطفا رعایت کنین و از ایجاد درگیری اکیدا و شدیدا خودداری کنین
ممنون

آخه دوست عزيز من کى همچين کارى کردم؟؟ اگه هم چيزى گفتم فقط شوخى بوده و بعدشم گفتم که شوخى کردم. اصلا هم قصد توهين نداشتم.
منم گفتم نميخوام خودمو در مورد DmC اذيت کنم و آشغال بودن DmC رو گفتم نظر شخصيمه.

آخه چرا پست آدمو پاک ميکنين آدم خيلى بهش بر ميخوره. چون کلى زحمت کشيده برا پستاش و دوست داره درباره ش بحث بشه.

آخه دوست عزيز من کى همچين کارى کردم؟؟ اگه هم چيزى گفتم فقط شوخى بوده و بعدشم گفتم که شوخى کردم. اصلا هم قصد توهين نداشتم.
منم گفتم نميخوام خودمو در مورد DmC اذيت کنم و آشغال بودن DmC رو گفتم نظر شخصيمه.

آخه چرا پست آدمو پاک ميکنين آدم خيلى بهش بر ميخوره. چون کلى زحمت کشيده برا پستاش و دوست داره درباره ش بحث بشه.
پستی که به هر نحوی توش بحث یا برخوردی باشه پاک میشه ...

من نگفتم شما اینطوری پست دادین، گفتم رعایت کنین در پست دادن ...

این تاپیک جو فوق العاده آروم و خوبی داره و یک پست خیلی راحت میتونه کل تاپیک را به هم بریزه، بنابراین من ترجیح میدم پست ها را پاک کنم تا بخوام با کسی برخوردی داشته باشم

علی الان یه ترجمه هم می زدی دیگه این همه زحمت می کشی :دی
حس انگلیسی خوندن خو نیست :دی
اوهو! کی میره این همه راهو!:biggrin1:
اینا مطالب خود سایت هستن که در قبال بازیا مینویسه. مثلا 10 نکته ای که فلان بازی یه بازی موفق از آب در میاد و غیره. به چیزای خوبی اشاره میکنه توش.
قبلا یه نمونه-شو در مورد Darksiders 2 ترجمه کرده بودم ولی توی بخش اخبار نباید قرار بگیرن چون خبر نیستن.

علی الان یه ترجمه هم می زدی دیگه این همه زحمت می کشی :دی
حس انگلیسی خوندن خو نیست :دی

هيچى نوشته کلا از همه نظر DmC نسبت به devil افت کرده و کلا افتيات رو بررسى کرده :d (به خداااااا شوخى کردم پستمو پاک نکنيد :d) (اين پراندز بقليه هم يه جور شوخى تلخ بود)

اونوقت داستان dmc های قبلی که پر از کمبود و ابهام بود، خیلی خوب و درست بود ؟
dmc3 : ورجیل از ناکجا آباد میاد
با دانته مشکل شخصی داره ، چرا؟
شهر خالی از سکنه س ، چرا؟
ورجیل می خواد دروازه شیطانی رو باز کنه ، چرا ؟
dmc4: نیرو قهرمان بازی میشه، از ناکجا آباد اومده
قدرت در دست گرفتن یاماتو رو داره، چرا؟
یاماتو شکسته، چرا؟
نیرو یاماتوی شکسته رو درست می کنه، چرا ؟
مهمتر از همه اون پیرمرده که می خواد دروازه رو باز کنه (تکرار!)
---------------
حالا DmC اومده، داره بهت میگه که دانته تو این مدت که پدر و مادرش مردن کجا بود، داره میگه ورجیل کجا بوده، داره میگه دو برادر وقتی همو می بینن مشکلی نداره، اختلاف عقیده کم کم شکل میگیره
و و و و و
الان کجای داستان مورد داره ؟
من هم کسی نیستم که dmc رو نشناسم، من با dmc بزرگ شدم، تک تک شماره هاش رو بازی کردم، کمیکهاش رو خوندم، خبراشو دنبال کردم، پس میشه گفت یه فن واقعی این بازیم
هنوز بازی که نیومده داداش شما داستانو پیشاپیش حفظید :دی ! مظمئن باش داستان از سری های قبل بیشتر ابهام داره مثلا اون دختره کیه الان ؟!:دی
ساعت 3 و رب شب دارم اخرین باس DMC 4 رو رسما طی مراسم خاصی کتلت میکنم :دی

آخرین ویرایش:
هنوز بازی که نیومده داداش شما داستانو پیشاپیش حفظید :دی ! مظمئن باش داستان از سری های قبل بیشتر ابهام داره مثلا اون دختره کیه الان ؟!:دی
ساعت 3 و رب شب دارم اخرین باس DMC 4 رو رسما طی مراسم خاصی کتلت میکنم :دی
:blink:
من دیگه در این مورد چیزی نمیگم خودتون قضاوت کنین ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or