بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    319
سلام بچه ها.... کلی از بحث ها عقب موندم...
چون از نتیجه ی نظرسنجیم راضیم.... ;) با این شروع میکنم...
Dante
Mundus
Lucia
Arkham
Lady
Trish

[TD="colspan: 2"] Which Devil May Cry character are you?Your Result: Vergil

You have no emotion other than anger. You are cold and nihilistic. If anyone messes with you, they die. Period. (but you won't go out and look for a fight) You are power hungry and believe all must bow before you.
[/TD]

---------- نوشته در 02:27 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:24 PM ارسال شده بود ----------

ورجیل مغرور و از خود راضیه؟؟؟
هر کی از سلاح گرم استفاده نکنه میشه ازخود راضی؟
یه نمونه از غرور و از خود رضا بودنش رو لطف کن نشون بده تا بچه ها دچار اشتباه نشن!!!
غرور چیزیه که وقتی کسی ازش خوشش نیاد، میذارتش به حساب گنده دماغی شخص مقابل...
;)

سلام بچه ها.... کلی از بحث ها عقب موندم...
چون از نتیجه ی نظرسنجیم راضیم.... ;) با این شروع میکنم...
Dante
Mundus
Lucia
Arkham
Lady
Trish

[TD="colspan: 2"] Which Devil May Cry character are you?Your Result: Vergil

You have no emotion other than anger. You are cold and nihilistic. If anyone messes with you, they die. Period. (but you won't go out and look for a fight) You are power hungry and believe all must bow before you.
[/TD]

---------- نوشته در 02:27 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:24 PM ارسال شده بود ----------

غرور چیزیه که وقتی کسی ازش خوشش نیاد، میذارتش به حساب گنده دماغی شخص مقابل...
;)

لیون تو چقدر شبیه من شدی من هم ورجیل وبعد دانته شدم . همین غرور ورجیل محبوبش میکند دیگه:d یک ورجیل ویک دنیا غرور ویک شمشیر زیبا ویک دنیا محبوبیت>:d

یه چیزی در مورد ورجیل خوشم اومد این بود که بر خلاف تمام افرادی که دنبال قدرت هستن،ورجیل قدرت رو فقط برای خودش میخواست.میخواست بالاتر از موندوس باشه.نه اینکه برای تسلط بر دنیا و ...........
یه خورده فکر کنین و به کارایی که کرده توجه کنین متوجه این خصوصیتش میشین.
در ضمن به نظر من توی مبارزه اخر دانته با ورجیل، ورجیل یه جور مسخره مرد.اون همه قدرتی که در طول بازی نشون داد،یه دفعه تو مبارزه اخر کم شد؟ اینو باید قبول کنین که ورجیل نسبت به دانته قوی تر و فرز تر بود.......
متاسفانه به لطف کپکام،فرصتی باقی نموند که ما با کارها و اخلاق ورجیل بیشتر اشنا بشیم.متاسفانه:
هر جا سخن از Devil May Cry هست----------------نام بزرگ دانته میدرخشد!!!!8-|
طرفداران درجه یک دانته الان میان و میگن که دانته=موندوس به توان 5!!!

یه چیزی در مورد ورجیل خوشم اومد این بود که بر خلاف تمام افرادی که دنبال قدرت هستن،ورجیل قدرت رو فقط برای خودش میخواست.میخواست بالاتر از موندوس باشه.نه اینکه برای تسلط بر دنیا و ...........
یه خورده فکر کنین و به کارایی که کرده توجه کنین متوجه این خصوصیتش میشین.
در ضمن به نظر من توی مبارزه اخر دانته با ورجیل، ورجیل یه جور مسخره مرد.اون همه قدرتی که در طول بازی نشون داد،یه دفعه تو مبارزه اخر کم شد؟ اینو باید قبول کنین که ورجیل نسبت به دانته قوی تر و فرز تر بود.......
متاسفانه به لطف کپکام،فرصتی باقی نموند که ما با کارها و اخلاق ورجیل بیشتر اشنا بشیم.متاسفانه:
طرفداران درجه یک دانته الان میان و میگن که دانته=موندوس به توان 5!!!

safe and peaceجان من خودم طرفدار ورجیل هستم ولی از ان جایی که به طور منطقی شخصیت اول هر بازی باید پیروز باشد دانته هم توانست ورجیل را شکست دهد. که در حالی که ورجیل قوی تر بود مثل بازی فاینال فانتزی7 که کلود سفیروث را شکست داد در حالی که سفیروث قوی تر بود. این یکی از مشکل های بزرگ بازی ها است که دشمن هارا خیلی قوی نشان می دهند ولی می بینیم که در اخر بازی این دشمن های قوی به را حتی نابود می شوند

لیون تو چقدر شبیه من شدی من هم ورجیل وبعد دانته شدم .
از علاقه ی زیادم نسبت به توئه رفیق......
;)

---------- نوشته در 02:54 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:53 PM ارسال شده بود ----------

در ضمن به نظر من توی مبارزه اخر دانته با ورجیل، ورجیل یه جور مسخره مرد.اون همه قدرتی که در طول بازی نشون داد،یه دفعه تو مبارزه اخر کم شد؟
بالاخره باید یه جوری ته بازی رو آب میبستن دیگه... البته اینم بگما... رو درجات سختی بالاتر، Vergil همچین هم آسون نبود...

---------- نوشته در 02:56 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:54 PM ارسال شده بود ----------

اینو باید قبول کنین که ورجیل نسبت به دانته قوی تر و فرز تر بود.......
و خونسردتر و با استیل تر و ... و ... و... و
خُب اینا که اثبات شدست رفیق...

---------- نوشته در 02:57 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:56 PM ارسال شده بود ----------

حالا خودمونیم Safe.... این Dante چه هیزم تری بهت فروخته که اینقدر شکاری از دستش...؟

---------- نوشته در 03:00 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:57 PM ارسال شده بود ----------

safe and peaceجان من خودم طرفدار ورجیل هستم ولی از ان جایی که به طور منطقی شخصیت اول هر بازی باید پیروز باشد دانته هم توانست ورجیل را شکست دهد. که در حالی که ورجیل قوی تر بود مثل بازی فاینال فانتزی7 که کلود سفیروث را شکست داد در حالی که سفیروث قوی تر بود. این یکی از مشکل های بزرگ بازی ها است که دشمن هارا خیلی قوی نشان می دهند ولی می بینیم که در اخر بازی این دشمن های قوی به را حتی نابود می شوند
خُب شهاب این مساله یه بُعد دیگه هم داره... این که می خوان نشون بدن کاراکتری که داری باهاش بازی می کنی رفته رفته داره قوی تر میشه...
البته اگه بخوای خیلی بچه مثبتی به قضیه نگاه کنی...
پیروزی همیشگی خیر بر شر و نیکی بر بدی...
وای که چقدر از این موضوع و کلیشه ای شدنش متنفرم...

شهاب جان حرفت کاملا درست ولی چرا یه بار هم شده نباید شخصیت بد برنده باشه؟
اتفاقا تو داستان DMC اگر ورجیل زنده میموند و دانته میمرد،داستان جذاب تر میشد.
یه سوال از طرفداران دانته:
من خودم طرفدار درجه یک دانته هستم ولی در مقایسه با ورجیل،دانته رو در رده دوم میذارم.حالا سوال اینه که شمایی که هر نظر سنجی میذاریم به دانته رای میدین:
محبوبترین شخصیت DMC=دانته
بهترین داستان بازی مال کدوم شخصیت هست=دانته
دوست دارین گذشته چه کسی رو بدونین=جالب اینجاست که توی گزینه ها دانته نیست ولی میگن دانته!!!
جذاب ترین مبارزه DMC=چون توی مبارزه دانته و ورجیل،دانته هست پس دانته!!!
دو به اضافه 2=دانته!!!
چی میخوایین از دانته بدونین؟ نه واقعا میگم! چقدر گذشته دانته رو میخواین بدونین؟ مشتاق دونستن چی هستین؟ یه نفر خداییش درست جواب بده!!!
وای که چقدر از این موضوع و کلیشه ای شدنش متنفرم...
منم همینو میگم......
حالا خودمونیم Safe.... این Dante چه هیزم تری بهت فروخته که اینقدر شکاری از دستش...؟
بالا کامل گفتم راجع بهش.....

چی میخوایین از دانته بدونین؟ نه واقعا میگم! چقدر گذشته دانته رو میخواین بدونین؟ مشتاق دونستن چی هستین؟ یه نفر خداییش درست جواب بده!!!
بذار من جوابتو بدم، با اینکه خودم عاشق Vergil هستم...

نمیشه به طرفدارای Dante خورده گرفت دوست من. اونا کار اشتباهی نمی کنن...! دارن کاری رو که درست و صحیحه انجام میدن. یعنی طرفداری...

وقتی خودت یکی رو دوست داری، به هر قیمتی که شده میخوای راجع بهش حرف بزنی... ازش بیشتر بدونی و اگر هم همه اطلاعات عالم رو در موردش داشته باشی... باز هم دوست داری بیشتر و بیشتر راجع بهش بدونی و ازش حرف بزنی...

اگه چیز اشتباهی هم در مورد شخص مورد علاقت وجود داشته باشه... با اینکه میدونی و کاملاً به این قضیه واقفی... باز هم نمیخوای چیزای بدش رو ببینی یا حتی بهش فکر کنی...

LOYALTY TO THE END

دوستان من وقت نگردم همه ی پست های این 2صفحه رو بخونم فقط این دوتا سایتی که لیدی آتوسا گفت رو چک کردم...
اولی که شدم [FONT=Arial, Helvetica]
Lucia/Chii from DMC2
[/FONT]

کی هست؟؟؟ :d
سایت دومی هم اول دانته بعد تریش، ورجیل، لیدی ، لوسیا ، آرخام ، موندوس
You are freaking awesome! You love messing around, yet you (might) still do what you need to. You are very crazy, yet you're serious when you need to be. Someone messes with you, you'll toy with them before going on the offensive. You also have an insatiable appetite for pizza.
با تشکّر :d

Lucia همون کاراکتر خانم همراه Dante بود دیگه... درسته بچه ها؟
اره دقیقا خود خودش است همونی که توشماره 2 بودش.

---------- نوشته در 04:30 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:28 PM ارسال شده بود ----------

شهاب جان حرفت کاملا درست ولی چرا یه بار هم شده نباید شخصیت بد برنده باشه؟
اتفاقا تو داستان DMC اگر ورجیل زنده میموند و دانته میمرد،داستان جذاب تر میشد.
یه سوال از طرفداران دانته:
من خودم طرفدار درجه یک دانته هستم ولی در مقایسه با ورجیل،دانته رو در رده دوم میذارم.حالا سوال اینه که شمایی که هر نظر سنجی میذاریم به دانته رای میدین:
محبوبترین شخصیت DMC=دانته
بهترین داستان بازی مال کدوم شخصیت هست=دانته
دوست دارین گذشته چه کسی رو بدونین=جالب اینجاست که توی گزینه ها دانته نیست ولی میگن دانته!!!
جذاب ترین مبارزه DMC=چون توی مبارزه دانته و ورجیل،دانته هست پس دانته!!!
دو به اضافه 2=دانته!!!

منم همینو میگم......

بالا کامل گفتم راجع بهش.....

خیلی خوب پرسیدی نمی دونم چرا از طرز سوال کردنت خیلی خوشم می ایدhttp://forum.bazicenter.com/members/67643/safe and peace جان
:))دو به اضافه 2=دانته!!!=))=))

Lucia همون دختر مو قرمزه و سبزه ای هست که دانته رو برای کشتن آریوس استخدام می کنه ، مادر بزرگ لوسیا اسپاردا رو می شناخته
در جواب علی سیف دوست خوبم : اصلا نام گذاری این یوزر دویل گرل هیچ دلیلی نداشته جز اینکه منظورم دانته بود ، من واقعا عاشق دانته م ، رفتارش حرکاتش حرف زدنش شمشیر بازیش ، کار با اسلحه های گرم اسمش حتی دختربازیش :d خب وقتی با یه نفر عاشق دانته رو به رو هستی دوست داره همینجوری راجع به دانته بدونه و دانته و دانته و دانته بدون هیچ دلیل خاص و علمی :d
اما خب از اینجا به بعد من به شخصه دوست دارم دانته ای که اینقدر بزرگ و قویه رو یه جایی گیر بندازم - اگه نویسنده ی سری بود- دانته رو زجر بدم کاری کنم که دیگه همه چی رو راحت نگیره و برای یه بار هم شده احساس خطر بکنه ، می خوام یه دشمن قوی بزارم جلوش تا دانته رو حسابی آزار بده ! حتی بعضی وقتها هم به سرم می زنه دانته رو بکشم اما خب با همه ی این اوصاف گزینه ی آخری رو که حذف کنی هر چقدر هم این دشمنی که رو به روی دانته می زاری رو هم بزرگ و قویش کنم و هر چقدر هم دشمن دانته اونو اذیت کنه دوست ندارم بمیره و ببازه !!
اما خب ورجیل بحثش جداست ، اوایل زیاد دوستش نداشتم ولی حالا که راجع بهش بیشتر می دونم خیلی خیلی بیشتر از دانته دوستش دارم و حالا دیگه می خوام بدونم وقتی ورجیل از دانته جدا شد بعد از مرگ مادرش چی بلایی سرش اومد ؟ چیکار کرد چجوری بزرگ شد ؟ چقدر زجر کشید ؟ چی باعث شد که اینقدر تشنه ی قدرت بشه ؟ انگیزه ش چیه؟ چرا از دانته متنفره؟
----------------------
همین موارد مشابه رو هم می خوام راجع به گذشته ی اسپاردا بدونم : چجوری شد که جلو موندوس وایستاد؟ چطور عاشق شد؟ چطور در برابر موندوس شکست خورد ؟ چطور مرد؟ آیا واقعا مرده ؟!و...و ...و...

ببینم مگه میشه اینجا بین دانته و ورجیل یکی رو انتخاب کرد؟
به نظر من که اصلا....... قسمت های مجهول زندگی ورجیل خیلی زیاده و اکثرا دوس دارن بدون چی گذشته ،چیکار کرده ولی با این حال نمی تونن دست از سر دانته هم بردارن..........این دوتا جدانشدنی هستن...فکر کنم همیشه تو یه مقاطعی با هم رو برو شدن و از اینکه دو تا کلاس کاری متفاوت ولی جذاب و مختص خودشون و قشنگ دارن، منکه نمیتونم بگم کدوم رو بیشتر قبول دارم
ولی چرا یه بار هم شده نباید شخصیت بد برنده باشه؟]
یعنی ورجیل اینقدر شخصیت بدی داشت؟ چطور اگه اینطور بود که خیلی راحت می تونس دانته و لدی رو تو دویل 3 (به نظر من البته) از سر راهش برداره و شاید راه های دیگه ای رو برا تبدیل شدن به اهریمن پیدا میکرد. درسته دنبال قدرت بود ولی یخورده ملاحضات هم فکر کنم تو کاراهاش داشت
اگه میشد که اول از همه بیشتر در مورد اسپاردا بگن خیلی خوب میشد...........ولی بقول دوستان انگار قضیه ساخت بازی همه چی رو بیشتر مجهول تر و گنگ تر کرده

در مورد سوال دوست عزیزمون Safe And Peace ، با وجود اینکه توی نظرسنجی قبلی خودم به ورجیل رای دادم ولی خب میتونم درک کنم چرا بعضی ها دوست دارن بیشتر در مورد دانته بدونند

گذشته دانته هم مثل ورجیل خیلی مبهمه و اصلا نمیدونیم بعد از مرگ مادرش چه اتفاقی براش افتاده ؟ چطور تونست توی اون سن خودش رو جمع و جور کنه و از دست شیطونا فرار کنه ؟ چطور تونست صاحب مغازه بشه ؟ چطور این همه قوی شد ؟ و ... ( که خوشبختانه توی DmC به احتمال زیاد جواب این سوالا رو میگیریم )

در مورد سوال دوست عزیزمون Safe And Peace ، با وجود اینکه توی نظرسنجی قبلی خودم به ورجیل رای دادم ولی خب میتونم درک کنم چرا بعضی ها دوست دارن بیشتر در مورد دانته بدونند

گذشته دانته هم مثل ورجیل خیلی مبهمه و اصلا نمیدونیم بعد از مرگ مادرش چه اتفاقی براش افتاده ؟ چطور تونست توی اون سن خودش رو جمع و جور کنه و از دست شیطونا فرار کنه ؟ چطور تونست صاحب مغازه بشه ؟ چطور این همه قوی شد ؟ و ... ( که خوشبختانه توی DmC به احتمال زیاد جواب این سوالا رو میگیریم )

برای همینه که به این DmC امیدوارم !!! یه حسی بهم میگه بهترین شماره ی سری از نظر داستانی میشه

ممنون از اتوسا خانوم این هم رای من:
10b1y0r1u8wl7twvwt0c.jpg

اینو باید قبول کنین که ورجیل نسبت به دانته قوی تر و فرز تر بود.......
عه عه عه عه! من به دانته تعصب دارم! البته ورجیل هم خیلی دوست دارم اما در کل باید بگم اول دانته! ورجیل هم از نظر شخصیت پردازی عالی بود. فردی بسیار مغرور و قدرتمند و البته فرض و چابک و قدرت طلب! غرور اون برای من همیشه جالب بوده . هیچوقت نه کمک میکنه و نه کمک میخواد که نمونشو در دویل سه ببنید که دانته هنگامیکه در مشن 7 دست کمک به سمت ورجیل دراز کرد ورجیل با خراش کوچیکی روی دستش درخواستشو رد کرد و اما هنگامیکه در مرحله اخر خودشو به دره پرت کرد کمک دانته رو نپذیرفت!(خداییش عجب شخصیتی داره ها!)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or