بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
محبوبترین شخصیت DMC=دانته
بهترین داستان بازی مال کدوم شخصیت هست=دانته
دوست دارین گذشته چه کسی رو بدونین=جالب اینجاست که توی گزینه ها دانته نیست ولی میگن دانته!!!
جذاب ترین مبارزه DMC=چون توی مبارزه دانته و ورجیل،دانته هست پس دانته!!!
دو به اضافه 2=دانته!!!
خب اخه از همون اول همه بازیها راجع به دانته بود...خیلی خوب روش پرداخت شده بود...ملت بایدم عاشق دانته باشن...
اصلا" دویل می کرای به همین دانته شه...البته اگه بقیه بازیها مثل dmc به دانته و یه شخصیت دیگه پرداخته بشه خیلی بهتره ولی درکل دانته باید این وسط باشه ...وگرنه دویل می کرای،دویل می کرای نمیشه...

برای همینه که به این DmC امیدوارم !!! یه حسی بهم میگه بهترین شماره ی سری از نظر داستانی میشه
ولی خیلی چرا وجود داره ها؟!!!! این شماره هم که از جوانی شروع میشه , پس یعنی باید منتظر ادامه هاش هم بو د تا بتونه به اکثر ابهامات جواب بده؟!

خب اخه از همون اول همه بازیها راجع به دانته بود...خیلی خوب روش پرداخت شده بود...ملت بایدم عاشق دانته باشن...
اصلا" دویل می کرای به همین دانته شه...البته اگه بقیه بازیها مثل dmc به دانته و یه شخصیت دیگه پرداخته بشه خیلی بهتره ولی درکل دانته باید این وسط باشه ...وگرنه دویل می کرای،دویل می کرای نمیشه...
من این حرفتو قبول ندارم .......چون من عاشق ورجیل هستم...........تو اخر DMC3 هم که ورجیل به دست دانته شکست می خوره بازی سازان فقط می خواستن بگن اگه تلاش کنی به مقصدت می رسی وگر نه دانته کیه در مقابل ورجیل؟

---------- نوشته در 08:53 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:51 AM ارسال شده بود ----------

ولی خیلی چرا وجود داره ها؟!!!! این شماره هم که از جوانی شروع میشه , پس یعنی باید منتظر ادامه هاش هم بو د تا بتونه به اکثر ابهامات جواب بده؟!
من در مورد دانته جدید اطلاعی ندارم اما فکر کنم باید اگه دانته جوون باشه ورجیل هم که حتما هست:d

اما خب از اینجا به بعد من به شخصه دوست دارم دانته ای که اینقدر بزرگ و قویه رو یه جایی گیر بندازم - اگه نویسنده ی سری بود- دانته رو زجر بدم کاری کنم که دیگه همه چی رو راحت نگیره و برای یه بار هم شده احساس خطر بکنه ، می خوام یه دشمن قوی بزارم جلوش تا دانته رو حسابی آزار بده ! حتی بعضی وقتها هم به سرم می زنه دانته رو بکشم اما خب با همه ی این اوصاف گزینه ی آخری رو که حذف کنی هر چقدر هم این دشمنی که رو به روی دانته می زاری رو هم بزرگ و قویش کنم و هر چقدر هم دشمن دانته اونو اذیت کنه دوست ندارم بمیره و ببازه !!
دیگه قوی تر از Mundes، شیاطین مختلف و حتی خود Vergil... چه انتظاری داری...؟ اما اینجا یه نکته ای از چشمت دور مونده دوست من... و اونم اینکه همین خصلت Dante باعث شده که بتونه به راحتی با این مسائل کنار بیاد... با اینکه احساس خطر میکنه بتونه یه جوری خودشو جمع و جور کنه... و آیا فکر میکنی Dante زجر نکشیده...؟ چرا؟ چون به قول خودت Care Free هستش و همه چی رو راحت میگیره...؟
باور کن تنها ابزار Dante برای کنار اومدن با مشکلاتش همین چیزاست. اگر قرار بود با جدیت خودش، به سرسخت بودن دنیاش هم چیزی اضافه کنه... لحظه ی باختش، شک نکن که همون موقعست.

---------- نوشته در 10:15 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:13 AM ارسال شده بود ----------

اما خب ورجیل بحثش جداست ، اوایل زیاد دوستش نداشتم ولی حالا که راجع بهش بیشتر می دونم خیلی خیلی بیشتر از دانته دوستش دارم

Good girl
Vergil معرکست.

---------- نوشته در 10:16 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:15 AM ارسال شده بود ----------

حالا دیگه می خوام بدونم وقتی ورجیل از دانته جدا شد بعد از مرگ مادرش چی بلایی سرش اومد ؟ چیکار کرد چجوری بزرگ شد ؟ چقدر زجر کشید ؟ چی باعث شد که اینقدر تشنه ی قدرت بشه ؟ انگیزه ش چیه؟ چرا از دانته متنفره؟
همه ی ما دوست داریم اینارو در موردش بدونیم... امیدورام این DMC جدید به اینا جواب بده که بعیده. امیدواریمون رو می تونیم برای شماره های بعدی که Reboot یا Flash Back می تونن باشن نگه میداریم.
ولی اینو بگم که از Dante متنفر نیست. این خصوصیت Vergil هست که وقتی هدفی داره و تصمیمی میگیره، چیزی قادر به ایستادن در مقابلش نیست. حالا خواه برادر، خواه اهریمن.

---------- نوشته در 10:17 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:16 AM ارسال شده بود ----------

همین موارد مشابه رو هم می خوام راجع به گذشته ی اسپاردا بدونم : چجوری شد که جلو موندوس وایستاد؟ چطور عاشق شد؟ چطور در برابر موندوس شکست خورد ؟ چطور مرد؟ آیا واقعا مرده ؟!و...و ...و...
Sparda... اسطوره ی من... در حقش بی انصافی کردن که یه بازی جدا برای خودش و سرنوشتش نساختن...
ولی بچه ها، ما می تونیم با حدسیاتمون حق مطلب رو در مورد Sparda اَدا کنیم...
نمیدونم اینجا جاش هست یا نه... وگرنه خودم شروع می کردم....

---------- نوشته در 10:21 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:17 AM ارسال شده بود ----------

یعنی ورجیل اینقدر شخصیت بدی داشت؟
نه ابوذر، به هیچ وجه... البته از نظر منا...
Vergil معرکه بود. من عاشق این تجربه ی زیادش تو اوج جوونیش بودم... آخه چرا کسی رو که برای رسیدن به هدفش... حالا هر چی... هر کاری میکنه بد میدونیم...
نفس عملش فوق العادست...

---------- نوشته در 10:24 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:21 AM ارسال شده بود ----------

اگه اینطور بود که خیلی راحت می تونس دانته و لدی رو تو دویل 3 (به نظر من البته) از سر راهش برداره و شاید راه های دیگه ای رو برا تبدیل شدن به اهریمن پیدا میکرد. درسته دنبال قدرت بود ولی یخورده ملاحضات هم فکر کنم تو کاراهاش داشت
آهاع... دقیقاً
GREAT
10 امتیاز + ابوذر...
واسه همین ریز بینیاته که عاشقتم...

---------- نوشته در 10:26 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:24 AM ارسال شده بود ----------

هیچوقت نه کمک میکنه و نه کمک میخواد که نمونشو در دویل سه ببنید که دانته هنگامیکه در مشن 7 دست کمک به سمت ورجیل دراز کرد ورجیل با خراش کوچیکی روی دستش درخواستشو رد کرد و اما هنگامیکه در مرحله اخر خودشو به دره پرت کرد کمک دانته رو نپذیرفت!(خداییش عجب شخصیتی داره ها!)
A true LION even in DEATH

یعنی ورجیل اینقدر شخصیت بدی داشت؟
نه ا، به هیچ وجه... البته از نظر منا...
Vergil معرکه بود. من عاشق این تجربه ی زیادش تو اوج جوونیش بودم... آخه چرا کسی رو که برای رسیدن به هدفش... حالا هر چی... هر کاری میکنه بد میدونیم...
نفس عملش فوق العادست...
منظور من این بود که بد ماجرا ورجیل نیس.........

منظور من این بود که بد ماجرا ورجیل نیس.........
میدونی چیه ابوذر...
Vergil از اون ضد قهرمان های محبوبه که به خاطر شرایط موجود اینجوری جلوه داده شده...

---------- نوشته در 12:17 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:15 PM ارسال شده بود ----------

بهتره باشه .......بد بیاد با نرو در بیفته و یاماتو رو ازش بگیره>:)اسپاردا رو هم بکشه بشه پست ترین موجود دنیا:d
Yamato رو از Nero بگیره...؟ چی میگی یاسین...؟ Nero که اولاً در اندازه های Yamato نیست که بخواد دستش بگیره... دوماً Yamato برای Vergilه...

خب وقتی با یه نفر عاشق دانته رو به رو هستی دوست داره همینجوری راجع به دانته بدونه و دانته و دانته و دانته بدون هیچ دلیل خاص و علمی :d
باشه.منم دوست دارم بدونم ولی نه اینکه چپ و راست بریم به گذشته-ش.الان نگاه کن:
اول DMC1 اومد.بعدش 2 اومد.بعدش شماره 3 برگشت قبل از شماره 1-بعدش 4 اومد.بعدشم DmC اومد که رفت قبل از DMC3
اینا یه در میون بر میگردن به گذشته.
بر عکس همه تون،من دوست دارم به جلو برم و ببینم چه اتفاقی داره میوفته نه اینکه بریم به گذشته.اگر همین جوری پیش بره به یه DMC میرسیم که بر میگرده به زمانی که خدا انسان رو افرید و اگر به گوشه بهشت نگاه کنیم دانته رو میبینیم که داره با شیطان گپ میزنه!!!
به هر حال امیدوارم این DmC هیچ نکته مبهمی باقی نذاره.
یادش به خیر ورجیل به ارکام گفت:
You Should Realize That You Cannot Handle The Power Of The Sparda......
ورجیل خیلی شبیه لرد ولدمورت توی هری پاتر هست!!! تنها،مغرور،جاه طلب،قدرتمند .............
طرفداریتون از دانته مثل طرفداریتون از لیان هستش!!! حالا نیایید بکوبید تو سرم!!! فقط فرقش اینه که دانته مثل لیان نمیشه!!!:d دانته بهتره:>:-s

نرو در براربر دانته که هیچی نبود. چه برسد به ورجیل. این نرو تنها قدرتش به دستش بود دید که وقتی دستش قدرتش رو از دست داد چه سری شکست خورد.
بازم بر خلاف بیشتریاتون،من از نیرو خوشم اومد،(هر چی باشه پسر ورجیله!!!).
اتفاقا نه شهاب جان،نیرو توی شمشیر زنی مهارت بالایی داشت،هر چی بود بالاخره تونسته بود عضو Order بشه توی اون سن.اسلحه-ش هم طبقه گفته ها،یه هفت تیر بود که متناسب با سلیقه-ش درستش کرده بود طوری که میتونست 2تا گلوله شلیک کنه.
ولی:
بازم اره-به پای دانته نمیرسه!!!:d

سلاااااااااااااااااااام
با حرفای همتون موافقم و به قول لئون جا یکی یه 10 امتیازی بگیرین نوش جونتون ;)
خب ورجیل شخصیت جالبیه بخوام راجع بهش بنویسم ساعتها ،روزها و ماهها و سالها طول میکشه ! اونم فقط با یه بار بودن در سری dmc !!!
ورجیل رو توی رمانی که با آرمین نوشتیم خیلی مغرور و خودخواه توصیف کردیم کسی که باز هم هیچکسی رو غیر از خودش نمی دید اما یه حسی بهم میگه ورجیل بده بد ولی به هر حال یه وجود نیمه انسانی داره که (همون نیمه ی شیطانیش هم که مال اسپاردای عاشق پیشه س :d) به هر حال ورجیل خیلی متین عاشق یک انسان شد (حالا یا فرشته طبق رمانمون) و نیرو این پسرک شلوغ و شر و در عین حال مغرور و خودبین و عاشق رو به جود آورد !
نظر من در مورد نیرو هم یه جورایی بعد از اینکه فهمیدم ورجیل پدرشه تغییر کرد ! نیرو هم مثه پدرش مایه های خودخواهی و غرور رو داره و مطمئنم اگه در کنار پدرش بزرگ میشد مثه اونم اینقدر تشنه ی قدرت میشد!!!
-------------------
-------------------
خب گفتم در مورد آریوس بحرفیم ! کاپکوم بعد از smc 1 تصمیم گرفت dmc 2 رو با یه شخصیت منفی جدید بسازه و اون شخصیت آریوس برادر موندوس بود!!!!
حالا این آریوس از کجا اومد؟ آیا از موندوس بزرگتره ؟ آیا آریوس با اسپاردا آشنایی داشته ؟ هدف آریوس چی بود ؟!
------------------
اگه موضوع آریوس مورد توجهتون هست که ادامه بدم اگه نه موضوعات بهتر رو خودتون بگین ;)

خب گفتم در مورد آریوس بحرفیم ! کاپکوم بعد از smc 1 تصمیم گرفت dmc 2 رو با یه شخصیت منفی جدید بسازه و اون شخصیت آریوس برادر موندوس بود!!!!
حالا این آریوس از کجا اومد؟ آیا از موندوس بزرگتره ؟ آیا آریوس با اسپاردا آشنایی داشته ؟ هدف آریوس چی بود ؟!
اره بگو چون من DMC1 رو هنوز تموم نکردم چه برسه به 2!!! الان دارم شماره 4 رو میرم دوباره (57 ساعت گیم پلی من تا اینجا بوده!!!) میخوام برم کمبو هاشو طبق اون تریلری که داشتم در بیارم.لا مصب چقدر سخته!!! باید تند تند سوییچ کنی بین استایل ها و اسله ها و شمشیر ها!!! ولی از نظر کمبو،خداییش چیزی کم نداره و اتفاقا یه سروگردن بالاتر از کمبوهای بقیه بازیا هست!!!

باشه.منم دوست دارم بدونم ولی نه اینکه چپ و راست بریم به گذشته-ش.الان نگاه کن:
اول DMC1 اومد.بعدش 2 اومد.بعدش شماره 3 برگشت قبل از شماره 1-بعدش 4 اومد.بعدشم DmC اومد که رفت قبل از DMC3
اینا یه در میون بر میگردن به گذشته.
بر عکس همه تون،من دوست دارم به جلو برم و ببینم چه اتفاقی داره میوفته نه اینکه بریم به گذشته.به هر حال امیدوارم این DmC هیچ نکته مبهمی باقی نذاره.
یادش به خیر ورجیل به ارکام گفت:
You Should Realize That You Cannot Handle The Power Of The Sparda......
ورجیل خیلی شبیه لرد ولدمورت توی هری پاتر هست!!! تنها،مغرور،جاه طلب،قدرتمند .............
طرفداریتون از دانته مثل طرفداریتون از لیان هستش!!! حالا نیایید بکوبید تو سرم!!! فقط فرقش اینه که دانته مثل لیان نمیشه!!!:d دانته بهتره:>:-s
خوب اینکه همش دانته شخص اول ماجرا بود باید دوستان باتجربه موشکافی کنن ولی به شخصه خود من دوس داشتم یکی دو شمارش از دید ورجیل می بود تا دانته.
دوست عزیز همه دوس دارن داستان رو به جلو بره ولی نه اینجور(البت به نظرم) که بعد این همه شخصیت معرفی کردن یکدفعه بیان نیرو رو هم معرفی کنن و فکر کنم وقتی یه بازی از داستان محمکی برا گفتن داشته باشه ، حتما بخش های هم داره که برگرده به عقب تا دلیل یه اتفاق رو بگه
..................
با این دوتا مطلبی که تو بصورت پنهان گفتین هم مخالفم
...........................
اگه موضوع آریوس مورد توجهتون هست که ادامه بدم اگه نه موضوعات بهتر رو خودتون بگین ;)
عالیه حتما این کارو انجام بدین.
حتی یکی از دوستان تو نظرسنجی شده آریوس!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!( ببخشن اگه بی اجازشون گفتم )

حتما بخش های هم داره که برگرده به عقب تا دلیل یه اتفاق رو بگه
بر میگرده به عقب تا در مورد دانته بگه نه نیرو یا ورجیل!!! پس هیچ دردی رو دوا نمیکنه.یه چیزی دوست عزیزمون علی ورجیل گفت که واقعا حقیقت محض بود:
حتی به خودشون زحمت ندادن اسم ورجیل رو توی DMC4 بیارن
این یعنی .............)x
یادمه اوایل شنیدم که قراره DMC5 به نام Nero`s Story بیاد ولی بعدش فهمیدم کشک بود.....
من با متن پنهان 100% موافقم!!!:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or