قربان تو..........زودتر شماره 4 رو شروع کن(اگه بازیش نکردی)درود بر دوستان و اساتید بازی DMC
من می خواستم که اعلام کنم بازی DMC3 رو تموم کردم و یکی از تموم کننده های این بازی شدم:d
از ابوذر جون و لئون جون و بانو اتوسا و دیگر دوستان که منو در تموم کردن این بازی یاری دادند تشکر می کنم.........:d
همین آریوس رو میگم(البته شخصیت مجهمول کم نیس) برایه شماره، اونم تو بدترین شماره از طرف فن هاهان...؟
بزن زنگ رو...درود بر دوستان و اساتید بازی DMC
من می خواستم که اعلام کنم بازی DMC3 رو تموم کردم و یکی از تموم کننده های این بازی شدم:d
از ابوذر جون و لئون جون و بانو اتوسا و دیگر دوستان که منو در تموم کردن این بازی یاری دادند تشکر می کنم.........:d
یاسیییییییین....
تا جاییکه من می دونم اون رمان ها رو بچه ها با استفاده از قوه ی تخیل خودشون نوشتن.... من نخوندمشون اما می دونم که بر اساس داستان ها بازی نوشته شده ولی یه داستان جداگانست... مستند نیستن که...
منم به شک انداخته بودیا...
خُب آریوس چی...؟همین آریوس رو میگم(البته شخصیت مجهمول کم نیس) برایه شماره، اونم تو بدترین شماره از طرف فن ها
قربان شمابزن زنگ رو...
GREAT
50 امتیاز + یاسین....
نظرت در مورد بازی....؟
کار بسیار نیکویی می کنی رفیق... اینجوری داستان رو فوق العاده متوجه میشی...راستی دوستان من تا نسخه های 1 و 2 رو بازی نکردم سراغ نسخه 4 نمی رم.نظرتون چیه؟؟؟؟؟
عه عه عه...سخت ترین :سرکار خانوم کلاغ:d
حتما بازی می کنمکار بسیار نیکویی می کنی رفیق... اینجوری داستان رو فوق العاده متوجه میشی...
---------- نوشته در 03:47 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:46 PM ارسال شده بود ----------
عه عه عه...
بابا این کلاغه همچینا هم HOT نبودا...
![]()
تا اونجایی که یادم میاد من از اولم برادری نداشتم! شایعه س باور نکنید حتما ارث و میراث میخواد...همین؟؟؟؟؟ پس چقدر بی خاصیت بوده!!!!!!!!!!!!!!!! حیف موندوس نیس همچین برادری داشته؟!!
آرتین... نکنه تو هم ندید گرفتارش شدی...!!!خانوم کلاغه رم دیدم :d
آرتین... نکنه تو هم ندید گرفتارش شدی...!!!
What the *&^% is going on
الان به پسر ورجیل توهین شد میاد کلتونو میکنه:dYamato رو از Nero بگیره...؟ چی میگی یاسین...؟ Nero که اولاً در اندازه های Yamato نیست که بخواد دستش بگیره... دوماً Yamato برای Vergilه...
اینم از اون حرفا بودا:d بدبخت نرو کجا در حد دانته نبود( باو دانته اسطوره چرا نرو رو زیر سوال میبرید!)نرو در براربر دانته که هیچی نبود. چه برسد به ورجیل. این نرو تنها قدرتش به دستش بود دید که وقتی دستش قدرتش رو از دست داد چه سری شکست خورد.
به به ........اقا ارمین گل هم طرفدار نیرو بن ورجیل شد:dمن و لئون جون هم طرفدار ورجیل هستیم........شما؟؟؟؟الان به پسر ورجیل توهین شد میاد کلتونو میکنه:d
اما خداییش طرف گیری نکنین نیرو با اون سن و سال کم (که کمتر از سن دانته 3 هم هست) خیلی مبارزات جالبی رو داره و در حقیقت اون وارث یاماتو هست درسته ورجیل شخصیت سنجدیه و خاصی رو داشت اما نرو هم یه شخصیت شرور(به قول اتوسا خانوم) و مغرور بود اما لیاقت یاماتو رو داره در ضمن اندازشه:d