بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
بچه ها تو اخر DMC3 ورجیل نمرد یعنی دوباره بر می گرده .......
خب تو شماره 1 برگشت که!!! با اون هیبت شیطانی.ولی منم میگم هنوز زنده هست و منتظر یه فرصته...
شاید در نظر سنجی بعدی بیاد........Dante&Nero VS Vergil
این جوری بهتره:
dante vs NERO & VERGIL !!!

خب تو شماره 1 برگشت که!!! با اون هیبت شیطانی.ولی منم میگم هنوز زنده هست و منتظر یه فرصته...

این جوری بهتره:
dante vs NERO & VERGIL !!!
خوب من شماره های بعدی رو می گفتم:d
اونجوری امکان نداره اگر هم بشه باید نیرو بد بشه .......یا دانته بد بشه ور جیل خوب بشه .......و یه امکان دیگه هم بگم.....Dante &Vergil VS Nero که باید نیرو بد بشه ور جیل خوب بشه:d
اگر اونجوری که تو گفتی کار دانته خیلی سخت میشه

خب نیرو طرف پدرشو میگیره دیگه!!! نه خیلی با دانته رفیقه!!!
Dante &Vergil VS Nero که باید نیرو بد بشه ور جیل خوب بشه:d
اینو بیخیال که اصلا محاله!!! دانته و ورجیل با هم رفیق بشن؟ عمرا!!! مطمئن باش اگر ورجیل بر گرده اول با یاماتو از دانته پذیرایی میکنه.....!!! (البته قبلش باید یاماتو رو از نیرو بگیره!!!:d)
به گمونم همونی که تو گفتی ادمیزادی تره!!!
اگر اونجوری که تو گفتی کار دانته خیلی سخت میشه
با توجه به سابقه ای که دانته از خودش نشون داده!!!، دانته هیچوقت کارش سخت نمیشه......

من که میگم هیچ کدوم از اینایی که شما میگید نیست... یه مبارزه Nero VS Vergil داریم که ورجیل نیرو رو گول میزنه یاماتو رو ازش میگیره... بعد نیره سراغ دانته یه مبارزه ی Dante VS Vergil داریم... آخرای مبارزه دانته یه جورایی درحال شکست خوردنه که نیرو سر میرسه و قسمت بعدی مبارزه Dante & Nero VS Vergil شروع میشه :d
پ.ن: دانته غیر قابل شکست نیست که! :d

من که میگم هیچ کدوم از اینایی که شما میگید نیست... یه مبارزه Nero VS Vergil داریم که ورجیل نیرو رو گول میزنه یاماتو رو ازش میگیره... بعد نیره سراغ دانته یه مبارزه ی Dante VS Vergil داریم... آخرای مبارزه دانته یه جورایی درحال شکست خوردنه که نیرو سر میرسه و قسمت بعدی مبارزه Dante & Nero VS Vergil شروع میشه :d
این مسابقات رو در رمان من و آرمین دنبال کنین !!! :d

این مسابقات رو در رمان من و آرمین دنبال کنین !!! :d

وا.........!!!!!!!کی یاماتو به دست نیرو رسید؟؟:-/تو اخر DMC3 که ورجیل با خودش برد:d

فعلا مثل یه بچه خوب سماق میمکیم تا شاید شونصد سال دیگه،کپکام یادش بیاد که ای بابا یه زمانی ورجیلی هم بود!!!
اینم گفتم بیکار نباشیم گذاشتم:
e8kikksbsittfmitvfd.jpg

وا.........!!!!!!!کی یاماتو به دست نیرو رسید؟؟:-/تو اخر DMC3 که ورجیل با خودش برد:d
آقا برادر من که گفتم به روش من شماره های دویل رو بازی کن ................اون موقع بهتر متوجه این موضوع میشدی ;) و تازه داستان رو شاید مثل من یجور دیگه میفهمیدی که حتی با رمان زیبای بانو آتوسا هم شاید برابری میکنه....جان خودم:>
قضیه برا دویل 4 هس

آخرین ویرایش:
بابا بیاین به حرف من گوش بدید شما ها چرا با هم دعوا میکنید هی میگینdante vs vergil vs nero vs god of warازاین جور چیزا شما ها اگر که واقعا dmcرو دوست دارید وهر شونصد تا نسخشو تمام کردید ومنتظرین که نسخه ی بعدیش بیاد تابگیرین یادنبال اینجور سبک بازی ها هستید بهتون بازی spartan:total warior رو پیشنهاد میکنم که واسه ی سال 2009 هستش برین بازی کنید که اگه بازی نکنید..................................................... .....................

نطقه چین بالا را به دلخواه پر کنید:exclaim::)):)):)):)):((:((:((:((

آقا برادر من که گفتم به روش من شماره های دویل رو بازی کن ................اون موقع بهتر متوجه این موضوع میشدی ;) و تازه داستان رو شاید مثل من یجور دیگه میفهمیدی که حتی با رمان زیبای بانو آتوسا هم شاید برابری میکنه....جان خودم:>
قضیه برا دویل 4 هس
اخه یعنی چی شمشیری که با ورجیل برده شده باشه چطور یه دفعه تو دست نیرو پیدا میشه؟؟؟؟/:-/

بابا بیاین به حرف من گوش بدید شما ها چرا با هم دعوا میکنید هی میگینdante vs vergil vs nero vs god of warازاین جور چیزا شما ها اگر که واقعا dmcرو دوست دارید وهر شونصد تا نسخشو تمام کردید ومنتظرین که نسخه ی بعدیش بیاد تابگیرین یادنبال اینجور سبک بازی ها هستید بهتون بازی spartan:total warior رو پیشنهاد میکنم که واسه ی سال 2009 هستش برین بازی کنید که اگه بازی نکنید..................................................... .....................

نطقه چین بالا را به دلخواه پر کنید:exclaim::)):)):)):)):((:((:((:((

ما این بحث هارو میکنیم چون دوست داریم بحث کنیم و علایقمون رو بگیم... اینجا هم تاپیک DMC ـه نه معرفی بازی... در ضمن ما دانته و کلا نقش های DMC و داستان جذابش رو دوست داریم نه اینکه دنبال یه بازی اکشن و تو این مایه ها باشیم...
برای من به شخصه اصل یه بازی داستان و داشتن خلاقیت و تازه بودنشه نه سبک مبارزش... ;)

اره عکسه خیلی غم انگیز بود!!!این دوتا هم دیدنشون خالی از لطف نیست:
rlxzoovngkrlryhexm7x.jpg
Devil May Kombat!!!
72sobjr9p4n633mxj81.jpg
ببخشید دوستان الان این عکس اولی رو دیدم یه سوال برام پیش اومداین بازی DMC1 است یا 2؟؟؟؟؟؟؟؟اگه کیفیتش این جوریه من نخرمش:d

اخه یعنی چی شمشیری که با ورجیل برده شده باشه چطور یه دفعه تو دست نیرو پیدا میشه؟؟؟؟/:-/
دوستان عزیزی که جواب یاسین رو میدن میشه از شکستن یاماتو توضیح بدن؟
65114582012976716772.jpg

ببخشید دوستان الان این عکس اولی رو دیدم یه سوال برام پیش اومداین بازی DMC1 است یا 2؟؟؟؟؟؟؟؟اگه کیفیتش این جوریه من نخرمش:d
فکر کنم دویل 1 هس..............میتونی صبر بدی کالکشن بیادش

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or