خوب من شماره های بعدی رو می گفتم:dخب تو شماره 1 برگشت که!!! با اون هیبت شیطانی.ولی منم میگم هنوز زنده هست و منتظر یه فرصته...
این جوری بهتره:
dante vs NERO & VERGIL !!!
اینو بیخیال که اصلا محاله!!! دانته و ورجیل با هم رفیق بشن؟ عمرا!!! مطمئن باش اگر ورجیل بر گرده اول با یاماتو از دانته پذیرایی میکنه.....!!! (البته قبلش باید یاماتو رو از نیرو بگیره!!!:d)Dante &Vergil VS Nero که باید نیرو بد بشه ور جیل خوب بشه:d
با توجه به سابقه ای که دانته از خودش نشون داده!!!، دانته هیچوقت کارش سخت نمیشه......اگر اونجوری که تو گفتی کار دانته خیلی سخت میشه
این مسابقات رو در رمان من و آرمین دنبال کنین !!! :dمن که میگم هیچ کدوم از اینایی که شما میگید نیست... یه مبارزه Nero VS Vergil داریم که ورجیل نیرو رو گول میزنه یاماتو رو ازش میگیره... بعد نیره سراغ دانته یه مبارزه ی Dante VS Vergil داریم... آخرای مبارزه دانته یه جورایی درحال شکست خوردنه که نیرو سر میرسه و قسمت بعدی مبارزه Dante & Nero VS Vergil شروع میشه :d
پ.ن: دانته غیر قابل شکست نیست که! :d
این مسابقات رو در رمان من و آرمین دنبال کنین !!! :d
وا.........!!!!!!!کی یاماتو به دست نیرو رسید؟؟من که میگم هیچ کدوم از اینایی که شما میگید نیست... یه مبارزه Nero VS Vergil داریم که ورجیل نیرو رو گول میزنه یاماتو رو ازش میگیره... بعد نیره سراغ دانته یه مبارزه ی Dante VS Vergil داریم... آخرای مبارزه دانته یه جورایی درحال شکست خوردنه که نیرو سر میرسه و قسمت بعدی مبارزه Dante & Nero VS Vergil شروع میشه :d
پ.ن: دانته غیر قابل شکست نیست که! :d
آقا برادر من که گفتم به روش من شماره های دویل رو بازی کن ................اون موقع بهتر متوجه این موضوع میشدیوا.........!!!!!!!کی یاماتو به دست نیرو رسید؟؟تو اخر DMC3 که ورجیل با خودش برد:d
اخه یعنی چی شمشیری که با ورجیل برده شده باشه چطور یه دفعه تو دست نیرو پیدا میشه؟؟؟؟/آقا برادر من که گفتم به روش من شماره های دویل رو بازی کن ................اون موقع بهتر متوجه این موضوع میشدیو تازه داستان رو شاید مثل من یجور دیگه میفهمیدی که حتی با رمان زیبای بانو آتوسا هم شاید برابری میکنه....جان خودم
قضیه برا دویل 4 هس
بابا بیاین به حرف من گوش بدید شما ها چرا با هم دعوا میکنید هی میگینdante vs vergil vs nero vs god of warازاین جور چیزا شما ها اگر که واقعا dmcرو دوست دارید وهر شونصد تا نسخشو تمام کردید ومنتظرین که نسخه ی بعدیش بیاد تابگیرین یادنبال اینجور سبک بازی ها هستید بهتون بازی spartan:total warior رو پیشنهاد میکنم که واسه ی سال 2009 هستش برین بازی کنید که اگه بازی نکنید..................................................... .....................
نطقه چین بالا را به دلخواه پر کنید:exclaim:![]()
ببخشید دوستان الان این عکس اولی رو دیدم یه سوال برام پیش اومداین بازی DMC1 است یا 2؟؟؟؟؟؟؟؟اگه کیفیتش این جوریه من نخرمش:dاره عکسه خیلی غم انگیز بود!!!این دوتا هم دیدنشون خالی از لطف نیست:Devil May Kombat!!!![]()
![]()
دوستان عزیزی که جواب یاسین رو میدن میشه از شکستن یاماتو توضیح بدن؟اخه یعنی چی شمشیری که با ورجیل برده شده باشه چطور یه دفعه تو دست نیرو پیدا میشه؟؟؟؟/![]()
فکر کنم دویل 1 هس..............میتونی صبر بدی کالکشن بیادشببخشید دوستان الان این عکس اولی رو دیدم یه سوال برام پیش اومداین بازی DMC1 است یا 2؟؟؟؟؟؟؟؟اگه کیفیتش این جوریه من نخرمش:d