احسان الان ویدئوـه رو دیدم :biggrin1: طرف واقعا حرفه ای بود و کمبو ها رو خیلی خوب ردیف میکرد ولی خب الان با دیدن این کمبوها به نظرم یکی از بزرگترین تفاوت های GoW با DMC و Bayo مشخص میشه :biggrin1: توی این کمبو ویدئویی که گذاشتی تمام مدت داشتم فکر میکردم WoW! طرف خیلی تمرین کرده تا این کمبوها رو کنار هم بچینه و واقعا هم ذهن خلاقی داشته! ولی بزرگترین تفاوتی که این کمبو Video با کمبو ویدئو های Bayo و DMC داشت این بود که حتی یکبار هم نشد که برام سوال پیش بیاد که این شخص چطوری داره این حرکات رو اجرا میکنه! تمام حرکاتی که توی این کلیپ نشون میداد برام قدیمی بودن و دست کم بکبار خودم انجامشون داده بودم و تنها عنصر جدید نحوه چینش حرفه ای یانشون بود :biggrin1:
در حالی که وقتی داری کمبو ویدئوهای پرچم دارای سبک رو نگاه میکنی اکثر اوقات دهنت باز مونده که اصلا طرف چطوری داره این حرکات رو انجام میده :biggrin1: اصلا همچین قابلیت هایی هم توی بازی بودن و تو ازشون خبر نداشتی؟! :biggrin1: نکته دیگه هم دفعات تکرار یک کمبو بود که توی اون بخش های پایانی کاملا به چشم میومد (مثلا اون ضربه سلاح سبزه که دشمن رو توی هوا نگه میداره توی اکثر کمبوها نقش اساسی داشت :biggrin1: ) در صورتی که توی DMC و Bayo یه همچین مسئله ای اصلا به چشم نمیاد چون تنوع کمبوها فوق العاده بالاست و بازی برای کمبو زنی در سطح بالا طراحی شده :biggrin1:
گذشته از این حرفا واقعا کمبو ویدئو قشنگی بود
خیلی دوست دارم ببینم این دوستمون که با GOW III همچین کمبو های زیبایی اجرا کرده با بازی هایی مثل Bayo و DMC4 چکار میکنه :biggrin1: