™TyrioN
کاربر سایت
خب نکته همینجاست وحید.
اینکه میگی GOW هم یه HnS خالص هست، یعنی داستان و پلتفرمینگ و طراحی مراحل و ... تو دیواره؟ به هیچ عنوان اینطور نیست. تا وقتی این موارد وجود داشته باشن و دست از قضا خیلی هم پررنگ و پرداخته گداخته باشن، اجازه نمیدن GOW توی سبک HnS خالص قرار بگیره. کفه ترازو به طرف AA بودن GOW یا داشتن 3 مورد پررنگ و قوی هست، در حالیکه توی کفه دیگه فقط بخش گیم پلی با المان های HnS هست.
اون نظرسنجی هم درست نیست چون خیلی از موارد توش لحاظ میشن. توی پست قبلیم هم گفتم از دیدگاه ما که طرفدار سر سخت این بازیا هستیم نه کسی که توی عمرش فقط یه بار یکی از اینا رو بازی کرده و به هر دلیلی بهش رای میده.
دقیقا یاد اولین نظر سنجی تاپیک X Vs. Y (خدا بیامرزتش همین الان یادش افتادم:d) بین کریس و لیون افتادم و گفتم با ذکر دلیل بگین کدومشون تاثیر بیشتر و بهتری توی داستان داشتن که همون اول یه نفر گفت لیون به خاطر اینکه خوشگله. به ترتیب وایسین میخوام Facepalm سه نفری بریم:
الان یه سوالی میمونه علی ایا DMC که یه HNS خالص هست ایا المان های داستان و اپگرید ها و خرید کمبو ها و غیره تو در و دیوار هست ؟ تعریفی که تو میخوای از HNS بکنی مثل مود Horde تو بازی های شوتر هست ! که یه دسته دشمن میریزن وسط و ما با کمک کمبو و غیره همشون رو میکشیم و تموم ! و دوباره و دوباره و دوباره ! که تعریف کاملا اشتباهی هست ! اینجوری اون وقت بازی خوبی نیست چه برسه به یک HNS خوب !
در وهله اول ما باید با بازی خوب طرف بشیم ! Bayonetta بعنوان یکی از بهترین بازی هایی هست که تو سبک Hns بازی کردم و المان های داستان و اپگرید کردن کمبو هاش بود که منو عاشقش میکرد ! بحث اینه !
بعدم تو داری تعریف کاملا اشتباهی از GOW میکنی رفیق من ! گاو یه بازی HNS هست که المان های ماجرایی داره !! نه یه بازی ماجرایی که المان HNS داره ! بازی که به بازیباز چندین اسلحه میده ! کوچکترین بخشی از المان های RPG داخلش نیست ! اپگرید شخصیت نداره ! یه گیم پلی اعتیاد اور و روون داره !
دقیقا کجای این بازی HNS نیست ؟ چون کریتوس دوبار از دوتا کوه و درخت بالا میره؟ یا بخاطر افزایش تنوع پرواز میکنه با بالها و غیره ؟
خب دیدت از من اشتباه هست ! من همچین ادمی نیستم ! من کسی هستم که Bayonetta رو چندین بار بازی کردم ! dmc از تعداد دستام در رفته !! شاید از نظر حرفه ای بودن به پای گرد علی دانته و شما ها نرسم اما دید خوبی از سبک و خصوصیاتش دارم .
نگاه نکنید تو بحث ها و تاپیک های بازی نیستم ! چون کلا تو تاپیک مورد علاقه ترین بازیم یعنی LBP هم بزور میرم !:d
منم جز خودتون هستم و عاشق این سبک و مشتقاتش هستم چون معتقد تنها سبکی هست که گیم پلی خالص ارائه میده به مصرف کننده اش !:d