بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
اهم اهم :-b بزارید من با چند تا توییت از کامیا در مورد DmC شروع کنم
توییت ها همه جدیده ماله یکی دو ماهه پیشه :دی نمی دونم قبلا کسی بهش اشاره کرده یا نه ولی کامیا بالاخره به توییت های DmC جواب داد :دی

اولش خیلی مهربون و با آرامش تمام

6c49658becb6fc221.jpg
[/URL][/IMG]

بعد کم کم یه ذره جوش میاره

6c498ed1823612672.jpg
[/URL][/IMG]

حرف آخرشو می زنه

6c492eb62e823c863.jpg
[/URL][/IMG]

در نهایت جواب نینجا تئوری به اون =))

6c49c41db6ee0f5f4.jpg
[/URL][/IMG]

:دی

Don't feed the trolls of course

شما وقتی به دنیا نیومده بودی من دویل می کرای 1 رو تموم کردم ;) خوش باشی!

=)). دارم به این نتیجه می رسم که اینا از عمد اینکارو می کنن تا اعصابش خورد شه فحش بده.:دی

He's My Idol.

همين بحث رو شروع كنيم ؟؟!
Character Design ـه DMC و DmC
به نظرم بحث خوبي ميشه ! هر كدوم از كاراكتر هاي DMC و DmC جذابيت خودشون رو دارن اما در نهايت كاراكتر هاي DMC بهتر هستن . مثلا درDmC تنها شخصيت زني كه در كنار دانته بهش كمك مي كنه Kat هست در صورتي كه در DMC ليدي و تريش در كنار دانته هستن و به نظرم شخصيت پردازي ليدي خيلي عالي تر و بهتر از Kat هست . از سازنده هاي DMC 4 دلخورم چون حتي يك قسمت هم توي بازي نبود كه ببينيم ليدي يك مبارزه اي داشته باشه !! :( يك مورد ديگه هم كه الآن يادم اومد Boss هاي مونث بود . اون هم كه به راحتي پرونده ش بسته ميشه . آخه Nevan رو چه طوري با Lilith مقايسه كنيم وقتي مي دونيم كدوم بهتره !!
viewer.php
[/URL][/IMG]

حالا اگه بقيه هم موافق باشن همين بحث رو ادامه بديم تا برسيم به شخصيت هاي اصلي !

آخه Nevan رو چه طوري با Lilith مقايسه كنيم وقتي مي دونيم كدوم بهتره !!

آوردن این دو اسم در یک جمله را حرام اعلام می کنیم :) :دی آخه Nevan-Sama (منظورم خودم نیست :دی) کجا و اون ":-&" کجا؟! :دی

====

1- با کمک دوستان، کل داستان سری توسط خودمون ترجمه شده و بعد از ویراستاری میره رو صفحه اول :دی با تشکر از دوستان عزیز امین (Dante .D.H)، سیاوش (La-Li-Lu-Le-Lo) و مسلم (ce7en44) که در ترجمه داستان سری کمک کردن :دی

2- چند وقت پیش تو NeoGAF شایعه شده بود که کپکام میخواد DMC4 به همراه SSFIV و چند تا بازی دیگه رو تو یه پک منتشر کنه. امیدوارم حقیقت داشته باشه چون شدیدا دلم برای دوباره بازی کردن DMC4 تنگ شده :دی

خدا روزي رو نياره كه به ما خبر بدن كپكام قراره همچين چيزي رو بسازه !!
03678276662474419822.jpg
با اين كه فقط يك آرت هست ولي همين آرت هم خيلي بهم استرس وارد كرده . :d DmC خيلي خوب بود ولي هيچ چيز براي من جاي سري اصلي Devil May Cry با اون شخصيت هاي عالي رو نمي گيره !
اون يارو تو حاشيه كه اينو كشيده رو كسي نميشناسه بريم دست جمعي دخلشو بياريم ! :d

خدا روزي رو نياره كه به ما خبر بدن كپكام قراره همچين چيزي رو بسازه !!
03678276662474419822.jpg
با اين كه فقط يك آرت هست ولي همين آرت هم خيلي بهم استرس وارد كرده . :d DmC خيلي خوب بود ولي هيچ چيز براي من جاي سري اصلي Devil May Cry با اون شخصيت هاي عالي رو نمي گيره !
اون يارو تو حاشيه كه اينو كشيده رو كسي نميشناسه بريم دست جمعي دخلشو بياريم ! :d
اینو که خیلی وقت پیش ساخت کپکام، یادت نمیاد؟:دی
گرافیتی مال DMC 2 ـه نه DmC 2:دی

اینو که خیلی وقت پیش ساخت کپکام، یادت نمیاد؟:دی
گرافیتی مال DMC 2 ـه نه DmC 2:دی

چي ؟!!! :d نوشتن نام مبارك Devil May Cry با فونت منحوس DmC !!! :d لازم شد اون يارو رو بفرستيم برا چهره نگاري !! :d
----------------------------------------
بي خيال شوخي . يك دو سه تا آرت داشتم يك مدت بود مي خواستم بذارم . راستي دلتون واسه Vergil تنگ نشده ؟!
40284314602803530387.jpg
05722208215658547986.jpg
-----------------------
-----------------------
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]
viewer.php
[/URL][/IMG]

سلام دوستان یه سوال ازتون داشتم !!
جاهایی که Blue Orb ها داخل dmc3 هست ( تو محیط نه خریدنی ها و Secret Mission فقط تو محیط ) من همه رو به جز یکی رو پیدا کردم اون یکی هم کلید من برای کامل کردن بازی هست ممنون میشم کمک کنید

سلام دوستان یه سوال ازتون داشتم !!
جاهایی که Blue Orb ها داخل dmc3 هست ( تو محیط نه خریدنی ها و Secret Mission فقط تو محیط ) من همه رو به جز یکی رو پیدا کردم اون یکی هم کلید من برای کامل کردن بازی هست ممنون میشم کمک کنید
لیست کامل Blue Orb های DMC3:

Devil May Cry 3 Blue Orb Fragment Locations - The Devil May Cry Wiki - Devil May Cry 4, Devil May Cry 3, Devil May Cry 2, and more

همه رو گرفتم ولی تو یکی از اینا شک دارم
Image - Blue Orb Fragment in Mission 9 DMC3.jpg - The Devil May Cry Wiki - Devil May Cry 4, Devil May Cry 3, Devil May Cry 2, and more(بیشتر از همه چون یادم نمیاد کجان !!)
Image - Blue Orb Fragment in Mission 11 DMC3.jpg - The Devil May Cry Wiki - Devil May Cry 4, Devil May Cry 3, Devil May Cry 2, and more(به نظرم 99 درصد گرفتم اینو )
Image - Blue Orb Fragment in Mission 14 DMC3.jpg - The Devil May Cry Wiki - Devil May Cry 4, Devil May Cry 3, Devil May Cry 2, and more(اینو میدونم کجان ولی کلا" این پازل رو باز کردم و به نظرم 99.99درصد اینو گرفتم )
بچه اولی رو یادتونه کجان ؟

1. In the Subterranean Garden. In the alcove on top of the Divinity Statue. You need Air Hike and Trickster Lv.2 for Dante. If you are playing as Vergil, Dark Slayer Lv.2 is needed.
  2. اینم توضحش بود

داشتم یه سری عکس های قدیمی را نگاه می کردم که اینا را پیدا کردم :d
فقط اگه تکراری هستند یا خلاف قوانین تاپیک اعلام کنید

باز هم هست
اگه پسندیدید ( درست نوشتم ؟ :d ) براتون میزارم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or