Come on! I take your ****ing bullets!:bighug:
اگر اشتباه نکنم آریا امروز یا نهایتا فردا از بن در میاد. یادم باشه بهش بگم سعی کن اینجا نیای چون در کمینت نشستن:biggrin1:
اصن جو Darksiders میباره از سر و روشتو سرچ هام به یه چیز جالب بر خوردم.
حتما Joe Madureira خالق سری Darksiders رو میشناسید و با طراحی ها و کمیک های عجیب و غریب و زیباش آشنا هستید. مثل اینکه ایشون یه طرح از دانته (DMC1) کشیده که مثل همه ی طراحی هاش عجیب و البته زیباست! آرت قدیمیه و احتمالا برمی گرده به سال 2001. مثل اینکه Joe Mad از طرفداران سری DMCـه
اوهوم اوهومدوستان اگر قابل می دونین بیاید تاپیک رو راه بندازیم و سر یک سری ناگفته ها صحبت کنیم هوم ؟
اوهوم اوهوم
حالا دقیقا در مورد چی؟
یکم در مورد DMC1 حرف بزنین من یک هفته است ماموریت 10ـم حال ندارم بازی کنم.
الان به جای اینکه پست منو نقل قول کنی و اسپم بدی یه پیشنهاد می دادی
بیاید در مورد اسکی رفتن بیش از حد DmC جدید ( هم از نظر داستان هم از نظر محیط) از روی فصول 4و5 سریال سوپرنچرال وعدم به خرج دادن ذره ای خلاقیت در این بازی بحث کنیم
جان خودم دیوونه شدم از بس شباهت دیدم بین این سریال و بازی تازه بازی که خودش زمانی الگوی داستانی خیلی بازی های دیگه بود!
اینم موضوع خوبیه یادمه قرار بود یه سری در مورد لوکیشنها صحبت کنیم! ( هر چند در حال حاضر چیزی از دویل 1 یادم نمیاد )
الان به جای اینکه پست منو نقل قول کنی و اسپم بدی یه پیشنهاد می دادی
بیاید در مورد اسکی رفتن بیش از حد DmC جدید ( هم از نظر داستان هم از نظر محیط) از روی فصول 4و5 سریال سوپرنچرال وعدم به خرج دادن ذره ای خلاقیت در این بازی بحث کنیم
جان خودم دیوونه شدم از بس شباهت دیدم بین این سریال و بازی تازه بازی که خودش زمانی الگوی داستانی خیلی بازی های دیگه بود!
اینم موضوع خوبیه یادمه قرار بود یه سری در مورد لوکیشنها صحبت کنیم! ( هر چند در حال حاضر چیزی از دویل 1 یادم نمیاد :biggrin1: )
چرا جو میدی !!! dmc جدید هر چقدرم مزخرف باشه انقدر این سری بیچاره نشده که بخواد از سوپر نشنال اسکی بره !!!!!!!!!!!!!!!!!! یا هر چیزه دیگه این سری بازی خودش انقدر پیشینه داره که بازیایه دیگه از روش اسکی میرن !!!
فکر خوبیه کلا آریا حکم لایف سیور من از این حالت فن گرلی که درش گرفتار شدم رو دارهمن میگم اصلا سوپرنچرال رو بیخیال شیم و در مورد Character Design ـه DMC و DmC حرف بزنیم