بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
دوستان پستي كه در صفحه 443 بود در حال ويرايش هست و تا دو يا نهايتا سه روز ديگه كلا متنش ويرايش ميشه . اين رو گفتم كه عزيزاني كه Like كرده بودن پست رو اگه وقت دارن يا دوست دارن برن دوباره يك نگاه بندازن كه اگه خوششون نيامد Unlike كنن و در آينده مشكلي پيش نياد ! بابت اين قضيه هم عذرخواهي مي كنم چون كه وقتتون گرفته ميشه .

ويرايش (02/08/2013) : پست به طور كامل ويرايش شد .

آخرین ویرایش:
:bighug:

اگر اشتباه نکنم آریا امروز یا نهایتا فردا از بن در میاد. یادم باشه بهش بگم سعی کن اینجا نیای چون در کمینت نشستن:biggrin1:
Come on! I take your ****ing bullets!
:دی
مدیران محترم لطف کنن دوباره به خاطر اون 4 تا * یه ماه مرخصی نفرستن:|

تو سرچ هام به یه چیز جالب بر خوردم. :دی

حتما Joe Madureira خالق سری Darksiders رو میشناسید و با طراحی ها و کمیک های عجیب و غریب و زیباش آشنا هستید. مثل اینکه ایشون یه طرح از دانته (DMC1) کشیده که مثل همه ی طراحی هاش عجیب و البته زیباست! :دی آرت قدیمیه و احتمالا برمی گرده به سال 2001. مثل اینکه Joe Mad از طرفداران سری DMCـه :دی

تو سرچ هام به یه چیز جالب بر خوردم. :دی

حتما Joe Madureira خالق سری Darksiders رو میشناسید و با طراحی ها و کمیک های عجیب و غریب و زیباش آشنا هستید. مثل اینکه ایشون یه طرح از دانته (DMC1) کشیده که مثل همه ی طراحی هاش عجیب و البته زیباست! :دی آرت قدیمیه و احتمالا برمی گرده به سال 2001. مثل اینکه Joe Mad از طرفداران سری DMCـه :دی

اصن جو Darksiders میباره از سر و روش:دی

اوهوم اوهوم:دی
حالا دقیقا در مورد چی؟:دی

الان به جای اینکه پست منو نقل قول کنی و اسپم بدی :دی یه پیشنهاد می دادی :دی
بیاید در مورد اسکی رفتن بیش از حد DmC جدید ( هم از نظر داستان هم از نظر محیط) از روی فصول 4و5 سریال سوپرنچرال وعدم به خرج دادن ذره ای خلاقیت در این بازی بحث کنیم :| :دی

جان خودم دیوونه شدم از بس شباهت دیدم بین این سریال و بازی :| تازه بازی که خودش زمانی الگوی داستانی خیلی بازی های دیگه بود!

یکم در مورد DMC1 حرف بزنین من یک هفته است ماموریت 10ـم حال ندارم بازی کنم.
biggrin1.gif

اینم موضوع خوبیه یادمه قرار بود یه سری در مورد لوکیشنها صحبت کنیم! ( هر چند در حال حاضر چیزی از دویل 1 یادم نمیاد :دی )

بیاید در مورد اسکی رفتن بیش از حد DmC جدید ( هم از نظر داستان هم از نظر محیط) از روی فصول 4و5 سریال سوپرنچرال وعدم به خرج دادن ذره ای خلاقیت در این بازی بحث کنیم :| :دی

جان خودم دیوونه شدم از بس شباهت دیدم بین این سریال و بازی :| تازه بازی که خودش زمانی الگوی داستانی خیلی بازی های دیگه بود!

اینم موضوع خوبیه یادمه قرار بود یه سری در مورد لوکیشنها صحبت کنیم! ( هر چند در حال حاضر چیزی از دویل 1 یادم نمیاد :دی )

چرا جو میدی !!! dmc جدید هر چقدرم مزخرف باشه انقدر این سری بیچاره نشده که بخواد از سوپر نشنال اسکی بره !!!!!!!!!!!!!!!!!! یا هر چیزه دیگه این سری بازی خودش انقدر پیشینه داره که بازیایه دیگه از روش اسکی میرن !!!

این که به جز اسپم دادن کار دیگه ای بلد نیست بکنه.:دی
من هم سریال رو دیدم هم فیلم ولی هیچ شباهتی بینشون نمی بینم.:دی یه مثال می زنین؟

اینم موضوع خوبیه یادمه قرار بود یه سری در مورد لوکیشنها صحبت کنیم! ( هر چند در حال حاضر چیزی از دویل 1 یادم نمیاد :biggrin1: )

والا از بس واسه منم دیسکش خاک خورده چیزی یادم نمی آد.:دی

چرا جو میدی !!! dmc جدید هر چقدرم مزخرف باشه انقدر این سری بیچاره نشده که بخواد از سوپر نشنال اسکی بره !!!!!!!!!!!!!!!!!! یا هر چیزه دیگه این سری بازی خودش انقدر پیشینه داره که بازیایه دیگه از روش اسکی میرن !!!

چرا یهو می پری وسط یه چی میگی برا خودت :دی اصن DmC رو بازی کردی ؟ دویل ها سری قبل رو (منظورم قبل از فاجعه ی دویل می کرای اخیره!) بازی کردی ؟ سوپرنچرال رو دیدی ؟

اول ببین بعد بیا صحبت می کنیم باهم کل این قضیه ی شیطان و فرشته و این خزعبلات که توی دویل می کرای جدید اعمال شده بود و کل محیط و فضای بازی جدید اسکی از روی این سریال بود جونم

من میگم اصلا سوپرنچرال رو بیخیال شیم و در مورد Character Design ـه DMC و DmC حرف بزنیم
biggrin1.gif
فکر خوبیه کلا آریا حکم لایف سیور من از این حالت فن گرلی که درش گرفتار شدم رو داره :دی

موافقم بیاین صحبت کنیم :دی

اهم اهم :-b بزارید من با چند تا توییت از کامیا در مورد DmC شروع کنم
توییت ها همه جدیده ماله یکی دو ماهه پیشه :دی نمی دونم قبلا کسی بهش اشاره کرده یا نه ولی کامیا بالاخره به توییت های DmC جواب داد :دی

اولش خیلی مهربون و با آرامش تمام

6c49658becb6fc221.jpg
[/URL][/IMG]

بعد کم کم یه ذره جوش میاره

6c498ed1823612672.jpg
[/URL][/IMG]

حرف آخرشو می زنه

6c492eb62e823c863.jpg
[/URL][/IMG]

در نهایت جواب نینجا تئوری به اون =))

6c49c41db6ee0f5f4.jpg
[/URL][/IMG]