موافقم ... آخه میدونید من هیچ وقت حوصله نکردم DMC2 را تموم کنم :d میخوام ببینم آخرش چی شد
حمایت میشه
سر DmC و انیمه بی کلاه موند؟
ترتیب داستانی:
...DmC
DMC 3
DMC 1
DMC A
DMC 4
DMC 2
DmC قبل از DMC3 نیست! کلا بحثش جداست و تو یه دنیای دیگه ست. ریشه های داستانیش هم فرق دارن با سری اصلی. در مورد انیمه هم هرچی دوستان بگن. من انیمه رو ندیدم، اگه نکته داستانی مهمی که ارزش دونستن داره، اگه کسی علاقه مند بود میتونه ترجمه کنه. تو اولویت نیست.
دوستان بنا به دلایلی قرار شد داستانی که توی پست اول هست رو پاک کنیم و خودمون دوباره از اول ترجمه ش کنیم. امین (Dante .D.H) قراره داستان DMC2 رو ترجمه کنه، من هم داستان DMC4 رو ترجمه می کنم. میمونه داستان DMC1 و DMC3. به کمک دوتا از دوستان احتیاج داریم که هر کدوم یه دونه رو ترجمه کنه. اگه میخواین کمک کنین همینجا بگین که من داستان هارو براتون PM کنم. مرسی.
مرتضی من که این کمیک Walking Dead و Dragon Age Universe رو دارم ترجمه میکنم و واقعا به این یکی نمیرسم. شرمنده-مکسی از دوستان قبول نمی کنه ترجمه رو؟
کسی از دوستان قبول نمی کنه ترجمه رو؟
میدونم سرت شلوغه برای همین بهت نگفتممرتضی من که این کمیک Walking Dead و Dragon Age Universe رو دارم ترجمه میکنم و واقعا به این یکی نمیرسم. شرمنده-م
ما هم که خبر ترجمه می کنیم و The Walking Shit ولی بازم اگه کسی پیدا نشد من می تونم نصف ـشو ترجمه کنم بقیه ـش هم یه کاری می کنیم.
A.mason هم چند روز دیگه از بن درمیاد می اندازیم بهش.