بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
موافقم ... آخه میدونید من هیچ وقت حوصله نکردم DMC2 را تموم کنم :d میخوام ببینم آخرش چی شد

اگه دوستان موافق باشن می تونیم توی یک قسمت تحت عنوان «ضمیمه» بذاریم که خودشو قاطی بقیه نکنه !!! :-":d اگه کسی خواست می تونه بخوندش . اگه هم نخوندن که چیزی از اطلاعاتشون درباره داستان بازی کم نمیشه !!

دوستان بنا به دلایلی قرار شد داستانی که توی پست اول هست رو پاک کنیم و خودمون دوباره از اول ترجمه ش کنیم. امین (Dante .D.H) قراره داستان DMC2 رو ترجمه کنه، من هم داستان DMC4 رو ترجمه می کنم. میمونه داستان DMC1 و DMC3. به کمک دوتا از دوستان احتیاج داریم که هر کدوم یه دونه رو ترجمه کنه. اگه میخواین کمک کنین همینجا بگین که من داستان هارو براتون PM کنم. مرسی.

- - -ویرایش - - -

bump.

حمایت میشه:دی

سر DmC و انیمه بی کلاه موند؟

ترتیب داستانی:
...DmC
DMC 3
DMC 1
DMC A
DMC 4
DMC 2

DmC قبل از DMC3 نیست! کلا بحثش جداست و تو یه دنیای دیگه ست. ریشه های داستانیش هم فرق دارن با سری اصلی. در مورد انیمه هم هرچی دوستان بگن. من انیمه رو ندیدم، اگه نکته داستانی مهمی که ارزش دونستن داره، اگه کسی علاقه مند بود میتونه ترجمه کنه. تو اولویت نیست.

DmC قبل از DMC3 نیست! کلا بحثش جداست و تو یه دنیای دیگه ست. ریشه های داستانیش هم فرق دارن با سری اصلی. در مورد انیمه هم هرچی دوستان بگن. من انیمه رو ندیدم، اگه نکته داستانی مهمی که ارزش دونستن داره، اگه کسی علاقه مند بود میتونه ترجمه کنه. تو اولویت نیست.

با توجه به اوضاع دانته گفتم که قبل از نسخه سوم خط داستانیش روایت میشه(از همه ی نسخه ها جوون تره!)و اینکه به هر حال عنوان DMC روشه و جز سری محسوب میشه دیگه!

ریشه ی داستانی از دانته و ورجیل و EVA محکمتر میخوای؟:دی

انیمه هم اتفاقات بین نسخه دوم و چهارمه و فک کنم نکات جالبی داشته باشه.

در هر صورت پیشاپیش خسته نباشید...از عکسم استفاده کنید!

راستش انيمه كه نكته ي چندان خاصي نداره . از اونجايي كه هر كدوم از قسمت هاش يك روايت جداگونه داره و ارتباط كمي با هم ديگه دارن اگه بخوايم بذاريمش بايد تك تك قسمت هاش به صورت خلاصه نوشته بشه ! حالا باز هم هر چي بقيه بگن !
پ.ن : فكر كنم مهمترين نكته اي كه داشت اين بود كه نشون داد دانته علاوه بر Pizza ، عاشق يك چيز ديگه هم هست. (Starwberry Sundae )
65033975556387388163.jpg

آخرین ویرایش:
دوستان بنا به دلایلی قرار شد داستانی که توی پست اول هست رو پاک کنیم و خودمون دوباره از اول ترجمه ش کنیم. امین (Dante .D.H) قراره داستان DMC2 رو ترجمه کنه، من هم داستان DMC4 رو ترجمه می کنم. میمونه داستان DMC1 و DMC3. به کمک دوتا از دوستان احتیاج داریم که هر کدوم یه دونه رو ترجمه کنه. اگه میخواین کمک کنین همینجا بگین که من داستان هارو براتون PM کنم. مرسی.

کسی از دوستان قبول نمی کنه ترجمه رو؟

کسی از دوستان قبول نمی کنه ترجمه رو؟

ما هم که خبر ترجمه می کنیم و The Walking Shit ولی بازم اگه کسی پیدا نشد من می تونم نصف ـشو ترجمه کنم بقیه ـش هم یه کاری می کنیم.
A.mason هم چند روز دیگه از بن درمیاد می اندازیم بهش.:دی

مرتضی من که این کمیک Walking Dead و Dragon Age Universe رو دارم ترجمه میکنم و واقعا به این یکی نمیرسم. شرمنده-م:(
میدونم سرت شلوغه برای همین بهت نگفتم :دی

====

دوستان داستان بازی ها زیاد نیستا! :دی دو سه تا پاراگراف بیشتر نیست :دی

ما هم که خبر ترجمه می کنیم و The Walking Shit ولی بازم اگه کسی پیدا نشد من می تونم نصف ـشو ترجمه کنم بقیه ـش هم یه کاری می کنیم.
A.mason هم چند روز دیگه از بن درمیاد می اندازیم بهش.:دی

آره آریا تا از بن در اومد یه حمله انتحاری میریم تو پروفایلش :دی

میدونم سرت شلوغه برای همین بهت نگفتم :biggrin1:
:bighug:

اگر اشتباه نکنم آریا امروز یا نهایتا فردا از بن در میاد. یادم باشه بهش بگم سعی کن اینجا نیای چون در کمینت نشستن:biggrin1:

آخرین ویرایش:
دوستان داستان بازی ها زیاد نیستا!
:biggrin1:
دو سه تا پاراگراف بیشتر نیست
:biggrin1:
حالا که سر اساتید شلوغه من حاضرم ترجمه کنم :d
فقط تحت اللفظی میخواید یا مفهومی ؟
دقیقا هر پاراگراف چند متره ؟ :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن