بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
WTF !!!!
You’ll assume control of Nero once again, who is finally revealed to be the son of Vergil and Bayonetta.

!!! حالا ورجيل يك چيزي اين وسط Bayonetta از كجا آمد ؟!!! :d:| اين قسمت داستاني رو كه گفته بود داشتم ميخوندم پر از سوال شدم !!!
a black haired mallcore kid named Dino will slay Nero’s new found parents
آخه وقتي بابا مامان Nero همچين قوي باشن اونوقت همچين كسي چه جوري ميخواد بياد بكشتشون ؟!!!! طرف اينجوري از دانته هم قوي تر ميشه !!!! :|

آخرین ویرایش:
بعد از تقريبا يك هفته كه تاپيك داشت خاك ميخورد و من هم دنبال يك چيزي بودم تا بيام اينجا بگم بالاخره گفتم بيام اينو بذارم به اميد اينكه تاپيك دوباره به جريان بيفته :
09701340628881658419.jpg
سوالم هم اينه : اگه بخواين از اينا يكي رو بردارين كدوم رو انتخاب مي كنين ؟!
من كه ميگم فقط "Rebellion" >:d

چه می شد اگر ، کپکام به جای طرحی نو درانداختن . می رفت مثل آدم یه DMC5 میزد . کاراکتر اصلیشم میشد همون دانته ی خودمون . منتهی این وسط دانته دیگه پیر شده بود . ریش بلند یا سیبیل بلند سفیدی داشت و یه مقداری هم بدبین تر از قبل . یه چیزی می شد تو مایه های MGS4 و یه خداحافظی با شکوه با دانته . تهشم تراژیک می شد و دانته می مرد .

بعد از تقريبا يك هفته كه تاپيك داشت خاك ميخورد و من هم دنبال يك چيزي بودم تا بيام اينجا بگم بالاخره گفتم بيام اينو بذارم به اميد اينكه تاپيك دوباره به جريان بيفته :
09701340628881658419.jpg
من كه ميگم فقط "Rebellion" >:d
پس کو سربروس! ؟ :|:d

من هم ياماتو رو خيلي دوست دارم . اصلا اون تيز و سريع بودنش خيلي منو جذب خودش كرده اما چه كنم كه Rebellion بد جوري منو گرفته (!) + نيازي نيست بگم كه ياماتو فقط به ورجيل مياد !
---------------------------------------
چه می شد اگر ، کپکام به جای طرحی نو درانداختن . می رفت مثل آدم یه DMC5 میزد . کاراکتر اصلیشم میشد همون دانته ی خودمون . منتهی این وسط دانته دیگه پیر شده بود . ریش بلند یا سیبیل بلند سفیدی داشت و یه مقداری هم بدبین تر از قبل . یه چیزی می شد تو مایه های MGS4 و یه خداحافظی با شکوه با دانته . تهشم تراژیک می شد و دانته می مرد .
با اين ساختن DMC 5 به جاي DmC موافقم اما دانته پير نميشه آخه اگه بخوان دانته رو پير كنن كه بايد 4000-5000 سال بپرن جلو !!!!! :d:| با اين مردن دانته هم اصلا موافق نيستم . يادتون رفته توي انيمه چي شد . دانته فقط چند دقيقه نبود ديگه چيزي نمونده بود كل دنيا رو داغون كنن اونوقت اگه كلا بميره كه واويلاس ! :d:|

اول یاماتو چون خیلی شیک و خوش دست و سبک و خوش استایله و اینکه من همیسه یه کاتانا میخواستم :d
بعد هم Rebellion : خیلی از کمبو ها و طراحیش خوشم میاد ( منو یاده DMC3 میندازه :(()

نتیجه نظر سنجی خیلی عجیبه
کسی پلاتینیوم گیمز رو نمیشناسه یا سلیقه ها فرق میکنه؟
واقعا کی دوست نداره خود استاد هیدکی کامیا و میکامی رو بازی کار کنند؟:d
استدیو داخلی کپکام هم خوبه اما یک کارگردان خوب حد اندازه های بازی باشه نداره
مطمئنا سلیقه ها متفاوته :دی

ایتسونو-سان، کارگردان DMC3 , DMC2 و DMC4 :bighug::x

نتیجه نظر سنجی خیلی عجیبه
کسی پلاتینیوم گیمز رو نمیشناسه یا سلیقه ها فرق میکنه؟
واقعا کی دوست نداره خود استاد هیدکی کامیا و میکامی رو بازی کار کنند؟:d
استدیو داخلی کپکام هم خوبه اما یک کارگردان خوب حد اندازه های بازی باشه نداره

میکامی البته خیلی وقته از PG رفته و استودیوی خودش (Tango Gameworks) رو تاسیس کرده :دی

ایتسونو-سان، کارگردان , DMC2

59580465991059682853.gif

:d

میکامی البته خیلی وقته از PG رفته و استودیوی خودش (Tango Gameworks) رو تاسیس کرده :دی

59580465991059682853.gif

:d
جدی؟
نمی دونستم:d
پس چه بهتر میفته دست خودـه کامیا کامل:))
ایتسونو-سان، کارگردان DMC3 , DMC2 و DMC4 :bighug::x
به جز 3 اون دو تای دیگه از نظر کارگردانی افتضاح بودن:d

نمی دونم چرا اینجوری شدم الآن !!! احساس می کنم اگه بازی رو کامل بدن دست کامیا یک اتفاق بدی بیفته !!!:| خیلی حس بدیه ! شما هم همین طوری هستین ؟!! درباره نسخه 4 هم میخواستم بگم که به نظرم اگه داستانش قوی تر و حضور دانته هم پر رنگ تر می بود ، می تونست خیلی بهتر باشه چون از یک طرف گرافیکش پیشرفت کرده بود و از طرف دیگه گیم پلی بهتر شده بود . اول بازی خیلی خوب شروع شد. دانته آمد و همون اول شاهد یک درگیری بین اون و نرو بودیم که فکر کنم تنها نسخه این سری بوده که مرحله اول فقط باس فایت داشته . راستش این مرحله اول منو امیدوار کرد و فکر کردم بازی خیلی باید عالی باشه اما بعد از اون هر چی پیشرفتیم روند بازی افت داشت . حالا این وسط تقصیر کی بوده نمی دونم !!!!!!!:|
---------------
امیدوارم DMC 5 تا چند سال دیگه بیاد و امتیازی حتی بالاتر از DMC 1 بگیره !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or