@ عـلی
علیرغم میل باطنی دوباره باید شفاف سازی کنم،چون ظاهرا همیشه میخواین وقایع رو بر اساس ذهن خودتون جلوه بدین:
کوبیدن و تمسخر DmC (و کل کل با بچه های تاپیک اونم با لحن خیلی تند) خب توقع داشتی دوستان چه واکنشی به این حرفت نشون بدن ؟!
اولین پستم در رابطه با DmC
و از خودم میپرسیدم: آخه چرا DMC یا RE به این سمت رفتن؟؟ کپکام دچار چه تغییراتی شد؟؟
کوبیدن و تمسخر؟؟
DmC بازیه بدی نبود،سیستم مبارزاتش شاهکار بود...
کوبیدن و تمسخر؟؟
بعد یه دوستی میادو این حرفو میزنه!!
DmC بازی خوبی بود، ولی افسوس که اسم DMC روش بود.
هر Devil May Cry ای، Devil May Cry نیست
در جواب سوالت همچین جوابی رو میشنوی و بعدشم کنترل کردن خودت سخت میشه!!
باز هم دوستان ديگه كه بيشتر توي كارن (مرتضي(Nevan) -- علي (Dante Never Cry و Safety & Peace )) بهتر ميدونن چه خبره .
مافیارو میگه
یعنی بقیه ول معطلن و اونا حرف آخرو میزنن!!
+
از لحاظ فروش گفتم بازی "گند" زده،قبول نداری علی؟؟DMC هشتصدهزار بفروشه چی باید بهش گفت؟؟بازی ای که خود کپکام میگه پیش بینیم دو میلیون فروش بوده و این دلایل رو هم به نقل از کپکام میگم:
delayed response to the expanding digital contents market" "insufficient coordination between the marketing and the game development divisions in overseas markets"
&
"decline in qualitydue to excessive outsourcing."
قضیه نصف شدن پیش بینی های فروش و نرسیدن DmC به همین حد نصاب جدید رو مطرح میکردی (اونم نه با این لحن تمسخر آمیز) همه حرفت رو قبول میکردن و به قول خودت لایک، لایک، لایک میشد.
همونطور که دیدی تمسخر نکردم و حقایق رو گفتم،جوسازی نکن لطفا!
+
جوسازی از اینجا به بعد شروع شد:
به بهههه! نبینم به DmC فحش بدین...
کاملا غیرواقعی،فحش؟؟
فروشش هم برای کپکام راضی کننده بوده نه برای ما. این 2تا خیلی با هم تفاوت دارن
بعد نظراتی از این دست میده ایشون!!که اصلا مبنایی نداره و فقط در جهت کل کله!!
فقط گفتم DmC از لحاظ فروش گند زده،و الان هم میگم و خودش و تمامی سایت ها به این امر اذعان دارن!این از این.
بحث اولیه تموم شد،هیچ گونه تمسخر و کوبیدن DmC رو در پستهام ندیدم و فقط زاییده ی فکر شماست و اگه چنین قصدی داشتم نمیگفتم سیستم مبارزات خلاقانه و شاهکاره!
بحث دوم سر ساخت شرکت بازی ساز بوجود اومد:
گفتم:
تنها کاری که باید کپکام بکنه واگذار کردن پروژه ی DMC V به اتسونوئه! خلاص
بعد به شوخی گفتم:
کسایی هم که به NT رای میدنو باید از یه گوششون آویزون کرد:biggrin1:
کاملا شوخیه و معلومه.
اما واکنش ایشون:
یه خورده هم به نظرات بقیه احترام بذارین بد نیست. دوست داره نینجا تئوری شماره بعدی رو بسازه و به هیچ کسی مربوط نیست. اسم تاپیک هست بحث و تبادل نظر و الان هم نظر سنجیه نه فکت سنجی.
بعد بحث MGR شد:
به ضرص قاطع میگم مزخرف ترین HnS عمرم بود...
Dante Inferno شرف داشت به این...اصلا حیفه به این بازی بگیم HnS...همون ادونچر خالی کافیشه...
درسته تند رفتم اینجارو و قبول دارم،اما نظر شخصیم بود!!
اینجاهم طرف بحثم
کیوان بود و نمیدونم بازم ایشون چرا اینطور قاتی شدن!!!
تکه تکه کردن؟ کیدینگ می؟:biggrin1:
بله. مشکلی دارین؟ تا حالا دیدین بازی دیگه ای این جور سیستمی رو پیاده کنه؟ یکی از کسانیی که دوست داشت تکه تکه کردن افراد رو خودش به دست بگیره شخص خودم بودم. مشکلتون اینه که دوست دارین تکرار مکررات رو ببینین. پس فردا هم ایتسونو همین سیستم رو توی بازیش پیاده کرد، خوشم نمیاد اینجا تعریف و تمجید ببینم.
الان مشکل این قسمت چیه؟ بگین ما هم نادون از دنیا نریم.
و بازم ایشون میگه:
امیدوارم بهت بر نخوره و ناراحت نشی ولی یه خورده بیش از حد حق به جانب حرف میزنی و به مزاق بچه ها خوش نمیاد.
دوباره حمله و جوسازی!!
و منم میگم:
قرار نیست همه بیان در وصف DMC یا مطابق سلایق شما صحبت کنن،توانایی شنیدن نظرات مخالف رو داشته باش و جبهه نگیر...
توهینی کردم؟؟ همش دعوت به آرامش کردم ایشون رو!!!
اصلا موضوع حس مطرح نبود. کیوان اومد گفت Blade Mode یه نوآوریه و شما گفتی NG قبلا قطع کردن عضو داشته. یعنی مستقیما این دوتا سیستم که هیچ ربطی به هم ندارن رو با همدیگه مقایسه کردین.
علی اطلاع نداری و باز یه طرفه به قاضی رفتی.
از اول هم بحث حس بود،حس سلاخی NG2 برای من بهتر بود تا دریدن آهن آلات!همین!!
شما برو NG2 همون مرحله اول رو بازی کن تکه تکه برات معنی پیدا کنه...
تیکه تیکه کردن چنتا آهن پاره و ربات تو اسلوموشن ظاهرا حس خیلی خوبی داده به دوستان!
مشکل بی حس بودن این عمله...بازی اسلوموشن میشه و شما راحت یه مقوا رو بدون هیچ چالشی نصف نصف میکنید،هیجان انگیزه این؟:biggrin1:
بعد بازهم ایشون انتحاری حمله میکنن:
البته فکر کنم بر عکس گفتی. چون همونجور که قبلا گفتم، کپکام راضیه. راضی بودن یا نبودن شما اهمیت چندانی نداره.
بازم توهین میکنه و با دلایل واهی میگه کپکام راضیه!!
الانم که جاده خاکیت تکه تکه کردن ربات و اینجور چیزاست.
من جای تو بودم یه راه برگشت هم برای خودم میگذاشتم چون ممکنه شرایط اونجوری که من بخوام پیش نره.
اصلا برام مفهوم نیست از چی صحبت میکنه ایشون! راه برگشت؟؟
بعد جواب مرتضا رو اینجور میدم...خداییش توهینه این؟؟ همش دنبال آروم کردن جو بودم ولی ظاهرا دوستان شمیشرو از رو بستن!!
مرتضای عزیز شما و خیلی های دیگه لذت بردید،من و خیلی های دیگه لذت نبردیم.نتیجه این میشه که اینجا بحث میکنیم.شما دلایلتو میگی منم دلایلمو.
اوکی؟
بعد اینجوری جواب میگیرم:
در ضمن، چیز زیادیه اگه بخوایم تو این تاپیک نحوه حرف زدنتون رو بهتر کنید؟ تو این تاپیک خیلی بحث کردیم، خیلی وقت ها هم با هم مخالف بودیم اما هیچ وقت مثل شما و با این لحن با هم بر خورد نکردیم. نقل قول از آقا نوید:
مرتضی بنده به شما خدایی نکرده توهینی کردم که اینجور جواب میدی؟؟
اینکه دوستان چطوری نسبت به پست های شما واکنش نشون بدن برمیگرده به طرز برخورد خودتون، نه گروه های مافیایی و این مسخره بازیها.
همونطور که دیدی توهینی به این دوستان نکردمو این حرف فقط زاییده ی فکرته!!
اگه از MGR بدم میاد دیگه به دوستان توهین نکردم که....
+
قضاوت با خودتون....
@ امین
از اين نظر Neavn و Safety & Peace عزيز رو گفتم چون كه اولا خبرنگار سايت بودن و مشخصه كسي كه خبرنگار باشه اطلاعاتش از من و امثال من خيلي بيشتر هست
امین جان شما پست من رو نقل گرفتی و بعد منو حواله کردی به این دوستان!!
بهتر نیست بزاری خودشون جواب بدن؟؟ عجیبه!!
و
آقا درسته شما ميخواستي تاپيك رو آروم كني ولي نيش و كنايه دار حرفتو ميزني . و اينكه شما بيشتر توي پست هات از اون اسمايلي هايي استفاده ميكني كه شديد ميره رو اعصاب ( 1.
2.:d ) اگه اطلاع هم داشته باشي اينا از اون خطرناكاشن .
نیش و کنایه؟؟
اسمایلی خطرناک؟؟
کلا مثه اینکه پیراهن عثمان شدم من
هرکاری کنیم باز آدم بده میشیم.
باشه