بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
فقط وفقط استودیوی داخلی کاپکوم ! و زیر نظر کامیا
با اینکه از کامیا متنفرم ولی اعلام می کنم که فقط خودش می تونه یه دویل عالی و اصیل رو بسازه و اگر هم قرار نیست که اینکارو بکنه کار رو بدن به سازنده ی شماره ی سوم :دی
و هرگزِ هرگز دویل نباید زیر دست این استدیوهای غربی خصوصا نینجا تئوری بیافته :| برای اینکه خراب کردن هم دانته رو خراب کردن و هم ورجیل رو :| به خصوص ورجیل رو :|
:دی

عاقا ديگه سوال نداره که :d معلومه پلاتينيوم بسازه از همه بهتره.(يعنى هر کى بگه NT ... :| :d )

هر كي بگه NT ... (كار بدي نكرده ! بنده خدا فقط نظرشو گفته ! نبايد بد بختو بگيريم بزنيم ! هر كي نظري داره !:d:|) بي خيال .
-----------------------------------------
آینده گیم پلی سری رو چطور میبینید؟
راستش من اول بايد بگم كه در DMC 4 و DMC 3 يك مشكلي داشتم و اون هم اين بود كه نمي توستم دقيقا كمبويي كه توي ذهنم بود رو اجرا كنم . شايد به خاطر اين بوده كه اكثر مواقع روي easy automatic بازي ميكردم . اما اين مشكل به مراتب در DMC 4 كمتر شد . در كل بايد بگم گيم پلي DMC يك پيچيدگي خاصي برام داشت . اما در DmC اين مشكل نبود . دقيقا ميتونستم چيزي رو كه ميخوام اجرا كنم . از اين نظر من DmC رو بيشتر دوست داشتم . درباره آينده گيم پلي هم بگم با اون تغيير عظيم كاملا موافقم ! :-bd

@ البرز

علی جان منم دوهفتس همینو میگم.اما شما همین حرف منو میزنید ولی آب از آب تکون نمیخوره ولی اگه یه کسی خارج از جمعتون مثل من بگه بهش حمله میشه...من سر ثابت کردن این قضیه داستانها با دوستان داشتم....

خوب نیست جو تاپیک یه سری بازی معروف رو مافیایی کردید...خود دانید....
نظرهای دیگران رو هم بشنوید ولو مخالف یا اصلا بدردنخور باشه و جوابش رو با هوچی گری ندید.
البرز جان شما یه بار دیگه پستای خودت رو بخون. شما بدون هیچ دلیل و استدلالی اومدی این حرف رو زدی و بعدش هم شروع کردی به کوبیدن و تمسخر DmC (و کل کل با بچه های تاپیک اونم با لحن خیلی تند) خب توقع داشتی دوستان چه واکنشی به این حرفت نشون بدن ؟!

بعدش هم که مرتضی لینک از گزارش سالانه کپکام گذاشت شما دوباره فقط حرف خودت رو میزدی. آره چیزی که میگفتی درسته ولی نحوه بیانت بود که باعث شد دوستان اونطوری واکنش نشون بدن. مطمئن باش اگه شما هم میومدی قضیه نصف شدن پیش بینی های فروش و نرسیدن DmC به همین حد نصاب جدید رو مطرح میکردی (اونم نه با این لحن تمسخر آمیز) همه حرفت رو قبول میکردن و به قول خودت لایک، لایک، لایک میشد.
-------------
آگاهی من زیر صفره در این سبک و علاقمندم با مرتضی که تو این سبک هزاره بحث کنمو یه سری چیز یاد بگیرم.
گناه کردیم؟؟
اطلاع نداشتن یه چیزه، کوبیدن یه چیز دیگه:
*P دست تو IPهای دیگه نبره بهتره،هنوز مضخرفی بنام MGR یادم نرفته.
Dante Inferno شرف داشت به این...اصلا حیفه به این بازی بگیم HnS...همون ادونچر خالی کافیشه...
------------

کاملا واضحه...اما بحث روی حسی که از عمل قطع کردن میده منظورم بود.
حس NG خیلی دلچسب تر بود،گناه کردیم؟؟
اصلا موضوع حس مطرح نبود. کیوان اومد گفت Blade Mode یه نوآوریه و شما گفتی NG قبلا قطع کردن عضو داشته. یعنی مستقیما این دوتا سیستم که هیچ ربطی به هم ندارن رو با همدیگه مقایسه کردین. اینکه کدوم حس بهتری میده برمیگرده به سلیقه شخص ولی دلیل نمیشه چون شما از Blade Mode خوشت نیومده بگی چیز جدیدی نیست. (خود من هم توقع بیشتری از Blade Mode داشتم)
--------
منم این بحثو نکشیدم وسط!گناه کردیم؟؟
این یکی کلی بود. من بارها توی تاپیک های دیگه هم این موضوع رو بیان کردم.
--------
+
fact:
Turok-71: فروش DmC شکست بود.
@: این چ حرفیه،تو بازارهای غرب و شرق و....
@: اصلا اینطور نیست،فروش از نظر شما و از نظر کپکام خیلی متفاوته.
@: چرا توهین میکنی؟
@:....
@
@
@
و
@
@
Dante Never Cry: فروش DmC شکست بود. لایک لایک لایک لایک

+
MGR تو لیست HnSهای من رنک پایینی رو میگیره با دلایل خودم.
دیگه لازم نیست توهینی صورت بگیره و بگید اگه کسی بازی رو دوس نداره چیزی از HnS نمیدونه.
+
اگه حضور یه صدای مخالف تا این حد تحملش سخت میشه براتون مشکلی نیست.
بریم دعا کنیم به یه مقام در همین فروم نرسید که قلع و قمع میشیم.
اون بخش اول رو که بالاتر توضیح دادم و برمیگرده به لحن تمسخر آمیز پستاتون. نه تنها شما حتی اگه مدیر سایت هم به این صورت پست بده بازم همین جواب ها رو میگیره.

من قبلا هم گفتم اینکه شما بگی من از MGRR خوشم نیومد یه چیز طبیعیه و کاملا هم قابل درکه ولی دلیل نمیشه چون شما از بازی خوشتون نیومده بیایید همه چیزش رو زیر سوال ببرید و سعی کنید اون رو بد نشون بدید.

به شخصه 1 ساعت هم نتونستم Vanquish رو تحمل کنم ولی ببینید یه پست از من توی این سایت پیدا میکنید که توش بازی رو کوبیده باشم؟! هر موقع هم بحثش پیش اومده گفتم که با سلیقه من جور نیست و چون اصلا به اون صورت بازیش نکردم هیچوقت در موردش نظر ندادم.

اینجا هم هیچ باند بازیی صورت نمیگیره و دوستان فقط نظرشون رو میگن. الان شما تازه توی این تاپیک داری فعالیت میکنی، از اون طرف Dante .D.H عزیز هم تازه به جمع ما اضافه شدن، شما با بقیه اعضای تاپیک مشکل پیدا کردی ولی این دوستمون خیلی راحت داره توی تاپیک فعالیت میکنه.

اینکه دوستان چطوری نسبت به پست های شما واکنش نشون بدن برمیگرده به طرز برخورد خودتون، نه گروه های مافیایی و این مسخره بازیها.

آخرین ویرایش:
@ عـلی

علیرغم میل باطنی دوباره باید شفاف سازی کنم،چون ظاهرا همیشه میخواین وقایع رو بر اساس ذهن خودتون جلوه بدین:

کوبیدن و تمسخر DmC (و کل کل با بچه های تاپیک اونم با لحن خیلی تند) خب توقع داشتی دوستان چه واکنشی به این حرفت نشون بدن ؟!
اولین پستم در رابطه با DmC
و از خودم میپرسیدم: آخه چرا DMC یا RE به این سمت رفتن؟؟ کپکام دچار چه تغییراتی شد؟؟
کوبیدن و تمسخر؟؟

DmC بازیه بدی نبود،سیستم مبارزاتش شاهکار بود...
کوبیدن و تمسخر؟؟

بعد یه دوستی میادو این حرفو میزنه!!
DmC بازی خوبی بود، ولی افسوس که اسم DMC روش بود.
هر Devil May Cry ای، Devil May Cry نیست
در جواب سوالت همچین جوابی رو میشنوی و بعدشم کنترل کردن خودت سخت میشه!!

باز هم دوستان ديگه كه بيشتر توي كارن (مرتضي(Nevan) -- علي (Dante Never Cry و Safety & Peace )) بهتر ميدونن چه خبره .
مافیارو میگه:دی
یعنی بقیه ول معطلن و اونا حرف آخرو میزنن!!:|
+
از لحاظ فروش گفتم بازی "گند" زده،قبول نداری علی؟؟DMC هشتصدهزار بفروشه چی باید بهش گفت؟؟بازی ای که خود کپکام میگه پیش بینیم دو میلیون فروش بوده و این دلایل رو هم به نقل از کپکام میگم:
delayed response to the expanding digital contents market" "insufficient coordination between the marketing and the game development divisions in overseas markets"

&
"decline in qualitydue to excessive outsourcing."
قضیه نصف شدن پیش بینی های فروش و نرسیدن DmC به همین حد نصاب جدید رو مطرح میکردی (اونم نه با این لحن تمسخر آمیز) همه حرفت رو قبول میکردن و به قول خودت لایک، لایک، لایک میشد.
همونطور که دیدی تمسخر نکردم و حقایق رو گفتم،جوسازی نکن لطفا!
+
جوسازی از اینجا به بعد شروع شد:
به بهههه! نبینم به DmC فحش بدین...
کاملا غیرواقعی،فحش؟؟:|

فروشش هم برای کپکام راضی کننده بوده نه برای ما. این 2تا خیلی با هم تفاوت دارن
بعد نظراتی از این دست میده ایشون!!که اصلا مبنایی نداره و فقط در جهت کل کله!!

فقط گفتم DmC از لحاظ فروش گند زده،و الان هم میگم و خودش و تمامی سایت ها به این امر اذعان دارن!این از این.

بحث اولیه تموم شد،هیچ گونه تمسخر و کوبیدن DmC رو در پستهام ندیدم و فقط زاییده ی فکر شماست و اگه چنین قصدی داشتم نمیگفتم سیستم مبارزات خلاقانه و شاهکاره!

بحث دوم سر ساخت شرکت بازی ساز بوجود اومد:

گفتم:
تنها کاری که باید کپکام بکنه واگذار کردن پروژه ی DMC V به اتسونوئه! خلاص

بعد به شوخی گفتم:
کسایی هم که به NT رای میدنو باید از یه گوششون آویزون کرد:biggrin1:
کاملا شوخیه و معلومه.
اما واکنش ایشون:
یه خورده هم به نظرات بقیه احترام بذارین بد نیست. دوست داره نینجا تئوری شماره بعدی رو بسازه و به هیچ کسی مربوط نیست. اسم تاپیک هست بحث و تبادل نظر و الان هم نظر سنجیه نه فکت سنجی.
:|:|

بعد بحث MGR شد:
به ضرص قاطع میگم مزخرف ترین HnS عمرم بود...:|:|
Dante Inferno شرف داشت به این...اصلا حیفه به این بازی بگیم HnS...همون ادونچر خالی کافیشه...
درسته تند رفتم اینجارو و قبول دارم،اما نظر شخصیم بود!!

اینجاهم طرف بحثم کیوان بود و نمیدونم بازم ایشون چرا اینطور قاتی شدن!!!:|:|
تکه تکه کردن؟ کیدینگ می؟:biggrin1:
بله. مشکلی دارین؟ تا حالا دیدین بازی دیگه ای این جور سیستمی رو پیاده کنه؟ یکی از کسانیی که دوست داشت تکه تکه کردن افراد رو خودش به دست بگیره شخص خودم بودم. مشکلتون اینه که دوست دارین تکرار مکررات رو ببینین. پس فردا هم ایتسونو همین سیستم رو توی بازیش پیاده کرد، خوشم نمیاد اینجا تعریف و تمجید ببینم.
الان مشکل این قسمت چیه؟ بگین ما هم نادون از دنیا نریم.
و بازم ایشون میگه:
امیدوارم بهت بر نخوره و ناراحت نشی ولی یه خورده بیش از حد حق به جانب حرف میزنی و به مزاق بچه ها خوش نمیاد.
دوباره حمله و جوسازی!!:|
و منم میگم:
قرار نیست همه بیان در وصف DMC یا مطابق سلایق شما صحبت کنن،توانایی شنیدن نظرات مخالف رو داشته باش و جبهه نگیر...:x
توهینی کردم؟؟ همش دعوت به آرامش کردم ایشون رو!!!

اصلا موضوع حس مطرح نبود. کیوان اومد گفت Blade Mode یه نوآوریه و شما گفتی NG قبلا قطع کردن عضو داشته. یعنی مستقیما این دوتا سیستم که هیچ ربطی به هم ندارن رو با همدیگه مقایسه کردین.
علی اطلاع نداری و باز یه طرفه به قاضی رفتی.
از اول هم بحث حس بود،حس سلاخی NG2 برای من بهتر بود تا دریدن آهن آلات!همین!!
شما برو NG2 همون مرحله اول رو بازی کن تکه تکه برات معنی پیدا کنه...
تیکه تیکه کردن چنتا آهن پاره و ربات تو اسلوموشن ظاهرا حس خیلی خوبی داده به دوستان!
مشکل بی حس بودن این عمله...بازی اسلوموشن میشه و شما راحت یه مقوا رو بدون هیچ چالشی نصف نصف میکنید،هیجان انگیزه این؟:biggrin1:

بعد بازهم ایشون انتحاری حمله میکنن:
البته فکر کنم بر عکس گفتی. چون همونجور که قبلا گفتم، کپکام راضیه. راضی بودن یا نبودن شما اهمیت چندانی نداره.
بازم توهین میکنه و با دلایل واهی میگه کپکام راضیه!!
الانم که جاده خاکیت تکه تکه کردن ربات و اینجور چیزاست.
من جای تو بودم یه راه برگشت هم برای خودم میگذاشتم چون ممکنه شرایط اونجوری که من بخوام پیش نره.
اصلا برام مفهوم نیست از چی صحبت میکنه ایشون! راه برگشت؟؟

بعد جواب مرتضا رو اینجور میدم...خداییش توهینه این؟؟ همش دنبال آروم کردن جو بودم ولی ظاهرا دوستان شمیشرو از رو بستن!!
مرتضای عزیز شما و خیلی های دیگه لذت بردید،من و خیلی های دیگه لذت نبردیم.نتیجه این میشه که اینجا بحث میکنیم.شما دلایلتو میگی منم دلایلمو.
اوکی؟
بعد اینجوری جواب میگیرم:
در ضمن، چیز زیادیه اگه بخوایم تو این تاپیک نحوه حرف زدنتون رو بهتر کنید؟ تو این تاپیک خیلی بحث کردیم، خیلی وقت ها هم با هم مخالف بودیم اما هیچ وقت مثل شما و با این لحن با هم بر خورد نکردیم. نقل قول از آقا نوید:
مرتضی بنده به شما خدایی نکرده توهینی کردم که اینجور جواب میدی؟؟

اینکه دوستان چطوری نسبت به پست های شما واکنش نشون بدن برمیگرده به طرز برخورد خودتون، نه گروه های مافیایی و این مسخره بازیها.
همونطور که دیدی توهینی به این دوستان نکردمو این حرف فقط زاییده ی فکرته!!
اگه از MGR بدم میاد دیگه به دوستان توهین نکردم که....

+
قضاوت با خودتون....

@ امین
از اين نظر Neavn و Safety & Peace عزيز رو گفتم چون كه اولا خبرنگار سايت بودن و مشخصه كسي كه خبرنگار باشه اطلاعاتش از من و امثال من خيلي بيشتر هست
امین جان شما پست من رو نقل گرفتی و بعد منو حواله کردی به این دوستان!!
بهتر نیست بزاری خودشون جواب بدن؟؟ عجیبه!!
و
آقا درسته شما ميخواستي تاپيك رو آروم كني ولي نيش و كنايه دار حرفتو ميزني . و اينكه شما بيشتر توي پست هات از اون اسمايلي هايي استفاده ميكني كه شديد ميره رو اعصاب (‌ 1. ;) 2.:d ) اگه اطلاع هم داشته باشي اينا از اون خطرناكاشن .
نیش و کنایه؟؟
اسمایلی خطرناک؟؟
کلا مثه اینکه پیراهن عثمان شدم من:دی
هرکاری کنیم باز آدم بده میشیم.
باشه

آخرین ویرایش:
مافیارو میگه:biggrin1:

محض اطلاع شما بگم كه اصلا هم اينطور كه شما فكر ميكني نيست . از اين نظر Nevan و Safety & Peace عزيز رو گفتم چون كه اولا خبرنگار سايت بودن و مشخصه كسي كه خبرنگار باشه اطلاعاتش از من و امثال من خيلي بيشتر هست و Dante Never Cry عزيز هم گفتم چون كه مدت هاست توي تاپيك هاي DMC فعاليت دارن و علاوه بر اون پست هاي ايشون رو بنده ميخونم تا حالا هم چيزايي كه اين سه نفر گفتن توي تاپيك ها كاملا درست بوده و بهشون كاملا اعتماد دارم كه اين حرفو ميزنم همين طوري از روي هوا اينو نگفتم .
+
آقا درسته شما ميخواستي تاپيك رو آروم كني ولي نيش و كنايه دار حرفتو ميزني . و اينكه شما بيشتر توي پست هات از اون اسمايلي هايي استفاده ميكني كه شديد ميره رو اعصاب (‌ 1. ;) 2.:d ) اگه اطلاع هم داشته باشي اينا از اون خطرناكاشن .

آخرین ویرایش:
@البرز
نمونه ای از پست های شما که حالت تمسخر آمیز دارن :

تکلیفتو با خودت روشن کن بعد بیا صحبت کنیم،باشه عجقم؟؟ آورین گوچولو...بوس بوس
خوبه که هواشو داری اما:
این یعنی الان از فروش راضیه؟(یه میز بدید سرمو بکوبم بهش)
دیگه مشکل من نیست ک مرجعی مثل IGN ف.یلتره!!
و
ممنون که اجازه دادی مقایسه کنم:-s

واقعا توقع دارید بعد از یه همچین جواب هایی همه بیان به به و چه چه کنند ؟!

بعد این تیکه ایی که قرمز کردین برام خیلی جالبه :
امیدوارم بهت بر نخوره و ناراحت نشی ولی یه خورده بیش از حد حق به جانب حرف میزنی و به مزاق بچه ها خوش نمیاد.
شما داری میگی این تیکه "حمله و جوسازی"ـه ؟! یه نگاه به این پستای خودتون بکنید :
http://forum.bazicenter.com/thread220/page435/#post2679290
http://forum.bazicenter.com/thread220/page435/#post2678549
http://forum.bazicenter.com/thread220/page435/#post2679659
الان به نظرتون این پستا زیادی حق به جانب نیستن ؟!

در ضمن اون حرف علی جوسازیه یا اینا؟ :
مافیارو میگه:biggrin1:
خوب نیست جو تاپیک یه سری بازی معروف رو مافیایی کردید...خود دانید....
نظرهای دیگران رو هم بشنوید ولو مخالف یا اصلا بدردنخور باشه و جوابش رو با هوچی گری ندید.
بزرگ بشید و با دنیای کودکی خداحافظی کنید.
انتظارم از کسایی مثل Nevan یا علی خیلی بیشتر بود.
به هر حال این تاپیک برای مافیاش..نوش جونتون
خودتونو لایک کنید و لذت ببرید
زت زیاد...
من دقیقا اومدم حرف شما در مورد فروش رو تایید کردم بعد یه همچین جوابی ازتون گرفتم. بعد الان ما داریم جو سازی میکنیم و باند تشکیل دادیم و داریم حق حرف زدن شما رو ازتون میگیرم !!!

شما که عزیزم هرچی دلت خواست به ما گفتی ما یک کلمه هم حرف نزدیم. بچه مون کردی، عقده ایی لایک که شدیم، اینقدر مارو بی شعور فرض کردی که میگی باند برای خودمون تشکیل دادیم تا توی تاپیک از همدیگه حمایت کنیم و بقیه رو توی گروهمون راه ندیم. چیز دیگه ایی هم مونده ؟! یعنی واقعا شما فکر کردی دنیای ما اینقدر کوچیکه که به یه همچین مسخره بازی هایی رو بیاریم ؟!

اگه دوستان لطف میکنند و به نظرات من احترام میزارن از بزرگی خودشونه و هیچ ربطی به این مسخره بازی هایی که شما میگی نداره.

والا مشکلات خودمون کمه که حالا باید بیاییم توی تاپیک با یه همچین حرفای مسخره ای هم روبرو بشیم.

آخرین ویرایش:
^@
مثل اینکه با احترام جلو میری جواب عکس میگیری!!!!!!!!!!!!!!! از کاسه صبر که احتمالا شنیدین؟؟
باید تغییر رویه بدیم ظاهرا!!!!

خودت میگی DmC رو تمسخر کردم،دیدی که نکردم.باز میای میگی نه افرادو تمسخر کردم.
پس:
کسی که بگه DmC،دویل نیست قطعا تمسخر میشه.
کسی که بگه DmC فروشش خوب بود قطعا تمسخر میشه.
MG رو کوبیدم،از بازیش بدم میاد.دلایلمم گفتمو بحث کردیم.
NT هم گند زد به DMC و حق نداره نسخه بعدی رو بسازه.

اینا نظرات من هستن،تمام
---
عقده ایی لایک که شدیم، اینقدر مارو بی شعور فرض کردی که میگی باند برای خودمون تشکیل دادیم تا توی تاپیک از همدیگه حمایت کنیم و بقیه رو توی گروهمون راه ندیم.
شمارو نمیدونم ولی یه عده رو میدونم که اینجوره!!

من با X دارم صحبت میکنم،اصلا Z چیکاره حسنه که خودشو میندازه وسط؟؟
-----
+
نگران نباش اینجا همه چی تحت نظر ماست. منطقه استحفاظیه:d
+
نتیجه ی اخلاقی:
تو با من مشکل داری، اونوقت سر بقیه خالی میکنی.
Grow up.
خودبزرگ بینی
----
دیگه تاپیک به فنا رفت،،حرفی ندارم.
بیاین درمورد سازنده ها صحبت کنید و استفادشو ببرید.
چاکریم....

عاقا به نظر من دیگه تمومش کنین.
من که بی طرفم میخواین نظرمو میگم، به نظرم هر دو طرف یه جورایی حق دارن، هم البرز جان (از یه نظرایی) هم بقیه دوستان ولی اصلا مهم نیس، از هم عذر بخواین، آواتارِ همم ببوسین :d

پ.ن: از یه نظرایی البرز راس میگه. یادمه یه زمانی میومدم توو این تاپیک از DmC بد میگفتمو میگفتم بازی خوبی از آب در نمیاد ، فروش نمیکنه، ولی همه مقابلم جبهه میگرفتین.

آقایون ببخشید من وارد بحثتون می شم.:دی
سوال من اینه که آیا DMC1 و DMC2 ارزش بازی کردن؟
چون این دوتا تنها نسخه هایی که من بازی نکردم و خیلی سوال توی داستان بازی دارم.

DMC2 رو به شخصه 5 دقیقه بیشتر نتونستم تحمل کنم :دی بازی نکنی بهتره :دی اما DMC1 رو حتما بازی کن :دی شاهکاره :دی

سوال هاتو بگو همینجا حلشون میکنیم :دی

آقایون ببخشید من وارد بحثتون می شم.
:biggrin1:
DMC 1 را حتما بازی کن البته نباید انتظار گیم پلی DMC3 به بعد رو داشته باشی
DMC2 هم من خوشم نیومد هر جور مایلی

DMC1 رو که همه گفتن و به نظر منم حتما بازیش کن.
اتفاقا برعکس بقیه من میگم DMC2 رو هم بازی کن :دی تازه بعد از بازی کردن DMC2 به پیشرفت فوق العاده و ارزش واقعی DMC3 پی میبری :دی

ممنون از کمک دوستان که به نظر کلا این صفحه براشون بازه هردو دقیقه یک بار ریفرش می کنن.:دی
من HD Pack رو سفارش دادم و احتمالا تا فردا پس فردا همشو بازی کنم.:دی

آخرین ویرایش:
سایت Rely on horror برای April fools امسال یه مقاله نوشت که بعد از 16Bit Bayonetta برام بهترین دروغ آوریل بوده :دی :
Interview: Hideki Kamiya confirms Capcom has sold Devil May Cry rights to Platinum Games (April Fools!) | Rely on Horror

Today Capcom announced they have sold the Devil May Cry franchise to incredibly talented folks over at Platinum Games, and back into the hands of series creator Hideki Kamiya.

این قسمتش خیلی باحال بود :)) :

Kamiya: “No one was more upset than I was when they revealed the new Dante… My heart sank and a couldn’t sleep at all for weeks, I wept uncontrollably at times. Mikami would try to console me in the office and say it was just a videogame character, but to me Dante was more than that. How could they turn my baby boy into some emo mallcore kid, specifically ruining his white locks of shimmering hair… Soon my sorrow turned to rage, and in an act of violent protest I shaved my head. From that day forward I would never grow my hair out again, for my son’s ruined hair.”

آخرش هم که خدا بود =)) :

Kamiya: “Check my twitter log, or alternatively ask your mom, BAKA.”

BAKA! =))

:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or