در ضمن، چیز زیادیه اگه بخوایم تو این تاپیک نحوه حرف زدنتون رو بهتر کنید؟ تو این تاپیک خیلی بحث کردیم، خیلی وقت ها هم با هم مخالف بودیم اما هیچ وقت مثل شما و با این لحن با هم بر خورد نکردیم. نقل قول از آقا نوید:
لطفا جو دوستانه تاپیک رو به هم نریزید!
این دفعه به دلیل روشن کردن یه سری اطلاعات (مثل مدت زمان ساخت MGRR توسط PG) بحث رو ادامه دادم. اصلا هم مایل به ادامه بحث با شما نیستم!
موفق باشید.
کجای صحبتام بهت برخورده؟؟ من که توهینی به کسی نکردم...:-o
ظاهرا دوستان به هیچ وجه قادر به شنیدن نظر مخالف و بحث و تبادل نظر نیستن و لااقل از کسی مثل شما انتظار نداشتم.
آقا مرتضی *P بهترین استدیوی نسله و MGR بهترین بازیه عمرم بود.
+
In early 2011, Kojima met Platinum Games' Atsushi Inaba who asked him about the state of Metal Gear Solid: Rising and Kojima later requested them to work in the game.
پروژه ی MGR 2011 روی میز *P قرار میگیره.
- متاسفانه برعکس اون چیزی که کپکام توی گزارش سالانه اش اعلام کرد بازی از دید مسئولای این شرکت یه شکست تجاری محسوب میشه(یعنی باید اینطوری باشه) حتی اگه این موضوع رو مستقیما بیان نکنند. همون زمانی که کپکام فروش پیش بینی شده DmC رو نصف کرد یه جورایی اعلام کردن که بازی به هیچ عنوان در حد انتظارشون ظاهر نشده (از لحاظ فروش منظورمه، نه کیفیت) و بدتر اینه که حتی DmC نتونست به همین حد نصاب جدیدی که کپکام براش تعیین کرده بود برسه و تا الان فقط 800,000 نسخه فروخته
علی جان منم دوهفتس همینو میگم.اما شما همین حرف منو میزنید ولی آب از آب تکون نمیخوره ولی اگه یه کسی خارج از جمعتون مثل من بگه بهش حمله میشه...من سر ثابت کردن این قضیه داستانها با دوستان داشتم....
تازه به اشتباه گفتم فروش بازی بالای یه میلیون بود،ولی همونطور که گفتی تا چهارماه پیش هشتصدهزار فروخته.
www.capcom.co.jp/ir/english/data/pdf/explanation/2012/full/explanation_2012_full_01.pdf
توی این فایل صفحه ی 9 رو بخونید،کپکام فروش دومیلیونی رو برای این بازی رسما پیشبینی کرده در گزارش مالیه رسمیش.جالبه حتما بخونید.
خوب نیست جو تاپیک یه سری بازی معروف رو مافیایی کردید...خود دانید....
نظرهای دیگران رو هم بشنوید ولو مخالف یا اصلا بدردنخور باشه و جوابش رو با هوچی گری ندید.
- MGRR یه HnS خیلی خیلی خوبه، من میتونم درک کنم که کسی نتونه با بازی های P* ارتباط برقرار کنه چون بهرحال سلیقه ها متفاوته ولی توهین کردن به MGRR و بد خطاب کردنش تنها نشون دهنده آگاهی نداشتن شما از سبک HnS ـه. کاری که P* تونست ظرف یک سال انجام بده فوق العاده بود.
آگاهی من زیر صفره در این سبک و علاقمندم با مرتضی که تو این سبک هزاره بحث کنمو یه سری چیز یاد بگیرم.
گناه کردیم؟؟
- قطع شدن دست و پا توی NG به صورت اتوماتیک با Blade Mode در MGRR زمین تا آسمون فرق دارن، اینقدر تفاوتشون واضحه که اصلا فکر نمیکنم نیازی به بحث کردن در مورد این موضوع باشه.
کاملا واضحه...اما بحث روی حسی که از عمل قطع کردن میده منظورم بود.
حس NG خیلی دلچسب تر بود،گناه کردیم؟؟
- متا برای بازی های HnS = جوک.
منم این بحثو نکشیدم وسط!گناه کردیم؟؟
- من خودم خیلی از ایتسونو سان خوشم میاد و به نظرم یه نابغه است و مطمئنا دوست دارم نسخه بعدی DMC رو اون بسازه. از اون طرف همه میدونند(مخصوصا مرتضی) که به هیچ عنوان از کامیا خوشم نمیاد و به نظرم خیلی خیلی آدم مغروریه، ولی زمانی که ایتسونو هنوز یه بازیساز ساده بود، کامیا و استدیو Clover شاهکارهایی مثل God Hand و Viewtiful joe تحویل ملت میدادن پس لطفا سعی نکنید با پایین آوردن P* یا کامیا DMC رو بالا ببرید. کامیا یکی از افسانه ایی ترین و پلاتینیوم گیمز (Clover Studios سابق) یکی از بهترین استدیو های تاریخ صنعت گیم هستند.
حرف منم اینه و اگه تو پستام دقت کنی هیچ وقت کامیا رو پایین نکشیدم....
فقط با یه سری دلایل گفتم که اتسونو بهترین گزینه بین کامیا و خودش برای ساخت DMC بعدیه.همین
+
fact:
Turok-71: فروش DmC شکست بود.
@: این چ حرفیه،تو بازارهای غرب و شرق و....
@: اصلا اینطور نیست،فروش از نظر شما و از نظر کپکام خیلی متفاوته.
@: چرا توهین میکنی؟
@:....
@
@
@
و
@
@
Dante Never Cry: فروش DmC شکست بود. لایک لایک لایک لایک
+
MGR تو لیست HnSهای من رنک پایینی رو میگیره با دلایل خودم.
دیگه لازم نیست توهینی صورت بگیره و بگید اگه کسی بازی رو دوس نداره چیزی از HnS نمیدونه.
+
اگه حضور یه صدای مخالف تا این حد تحملش سخت میشه براتون مشکلی نیست.
بریم دعا کنیم به یه مقام در همین فروم نرسید که قلع و قمع میشیم.
یه روانشناس میگفت اگه دونفر با یه فکر یه جا بودن یه نفر رو حذف کنید،چون یه نفر اضافیه.
زیبایی فروم به اینه که نظرات متفاوت رو بشنوی و مباحثه کنی نه اینکه همگی دنبال برطرف کردن خواسته دوستمون تو پست بعدیمون باشیم چون مثلا من با دوستت بحث کردم شمام بیاید جبهه بگیرد و دعوا راه بندازید.
بزرگ بشید و با دنیای کودکی خداحافظی کنید.
انتظارم از کسایی مثل Nevan یا علی خیلی بیشتر بود.
به هر حال این تاپیک برای مافیاش..نوش جونتون
خودتونو لایک کنید و لذت ببرید
زت زیاد...