بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
من سابق یه بازی داشتم به صورت چپتر (فصل) بود که بازی میکردم . هر فصل یه شخصیت که ربطی هم به اون یکی نداشت . خلاصه با یه کاراکتر تو بازی خیلی حال میکردم . فصل آخر ییهو دیدم که باس با همین کاراکتر عشق خودم بجنگم و کارشو بسازم .
.

:((:((:(( راست میگی, خیلی دردناکه....(به دنیای حقیقی خوش آمدید:()

از نظر من هم نرو بد نیست.....یک چیزی اونور بده!:evil:
صورت دانته رو خونی میکنه؟من بازیش اومد....اگر خودم نرو بودم خودمو به درو دیوار میکوبیدم تا خونی بشم!:confused::cool:
من موندم....بعد از 3 قسمت یادشون افتاده میتونن شخصیت جدید بیارن؟
من که براشون متاسفم......
دقت کردین تو این قسمت شمار مو سفیدا زیاد شده؟همه موهاش سفیده!:confused:
اون مجسمه .....بابا مگه این مبارزه تو همون جایی اتفاق نمیوفته که اون دختره داره اپرا سر میده؟یعنی جایی که نرو زندگی میکنه!پس اون مجسمه اسپاردا نیست....بعدشم...اسپاردا آدم نبوده!این آدمه!/:)
-------
http://www.destructoid.com/elephant//ul/11951-noscale-game014.jpg
این یعنی چی؟یهنی ما باید جدی جدی دانته رو بزنیم؟آخه چرا؟
254.gif
254.gif
254.gif
258.gif
258.gif
258.gif
113.gif
113.gif
113.gif

آخرین ویرایش:
صورت دانته رو خونی میکنه؟من بازیش اومد....اگر خودم نرو بودم خودمو به درو دیوار میکوبیدم تا خونی بشم!:confused::cool:

انگار نرو به هیچ عنوان طرفدار نداره و نخواهد داشت (بهتر:laughing: شاید همین موضوع باعث شه که کپکام دوباره دانته رو نقش اول کنه;))

254.gif
254.gif
254.gif
258.gif
258.gif
258.gif
113.gif
113.gif
113.gif

لادن جان مثل اینکه خیلی بهت سخت میگذره :( (جدا حق داری) ولی به نظر من باید منتظر بود تا DMC4 بیاد...خودمون ببینیم که اصلا چه خبره....

اینم برای مخالفان نرو :

Devil_May_Cry_Stamp_by_Link3Kokiri.gif

عجب بحثی راه انداختین سر اینکه چرا دانته نباید شخصیت اصلی باشد !
اگر اشتباه نکرده باشم داخل چند شماره قبل کلیک یک لینک داده بود برای دانلود کردن Comic Book دویل می کرای ...من اون شماره رو گم کردم ولی یادم است که نوشته بود یک عبارت را سرچ بزنیم.کسی اگر می داند بنویسد تا بقیه طرفداران هم بتوانند اونها رو دانلود کنند.

دقت کردین تو این قسمت شمار مو سفیدا زیاد شده؟همه موهاش سفیده!:confused:
اون مجسمه .....بابا مگه این مبارزه تو همون جایی اتفاق نمیوفته که اون دختره داره اپرا سر میده؟یعنی جایی که نرو زندگی میکنه!پس اون مجسمه اسپاردا نیست....بعدشم...اسپاردا آدم نبوده!این آدمه!/:)
-------
http://www.destructoid.com/elephant/...le-game014.jpg
254.gif
254.gif
254.gif
258.gif
258.gif
258.gif
113.gif
113.gif
113.gif
1- به نظرم خیلی شبیه هم هستن و 100% یه نسبتی با هم دارن دنته و نرو .
2- من تا حالا کسی که نیمه انسان باشه مثل دنته و ویرجیل رو از نزدیک ندیدم . شاید در واقع بعد از 1000 سال همه ملت به نوعی نوادگان اسپاردا و یا افرادی مثل اسپاردا هستن.
3- این مجسمه به نظرم خیلی مشکوک هستش. دقیقا مثل عکس مبارزه ای که لینکش رو دادی . با توجه به تجربه ای که در مورد گیم دارم:cool: تو این عکس قائدتا بایستی پلیر دنته باشه نه نرو . چون دوربین بیشتر رو وجود دنته تاکید داره .
4- اگه هم پلیر نرو باشه که به نظرم بعیده باس به یاد داشته باشیم که تو شماره 3 یه چنین جریانی هم با لیدی داشت دنته و باس باش مبارزه میکرد ولی نه تا سر حد مرگ !!!
پ ن : من همیشه به 2 چیز اعتقاد داشتم . کپکام و یوبی سافت :biggrin1:

از کجا بفهمیم که با نرو بازی میکنیم یا با دانته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام از اون جا که تا این بازی ریلیز بشه همه چند دور موردن و زنده شدن و کلی سوال براشون پیش میاد, که یکی از اون سوالها اینه که توی فلان صحنه ما مشغول بازی با کدوم یکی از این دو کارکترهستیم وبرای همه پیش اومده نمونش عکس زیر !!!!!

979_0006.jpg

خوب جواب همه سوالها موقع ریلیز بازی مشخص میشه!!!!!

اما الان رو چه کنیم که داریم کلافه میشیم؟؟؟

خوب جواب سوال آخر رو همین الان میتونید متوجه بشید!!!!!!!

توی صحنه هایی که هر کدوم از شخصیت ها نشان داده میشن مشخصات اونها هم نمایش داده میشه!!!! از جمله میزان سلامتیشون و نوع سلاحی که در حال استفاده از اون هستن!!

برای بهتر متوجه شدن این موضوع براتون چند تا عکس دارم که با دیدن اونها بهتر متوجه میشین.

در این عکس شما میتونید نمایشگری که نشان دهنده میزان سلامتی دانته هستش رو ببینید.

dante%20helth.JPG

در این عکس هم شما میتونید سلاحی که دانته در حال استفاده از اون هست رو ببینید .

dante%20gun.JPG

و این هم عکس اصلی.

screen15_large.jpg

توی این یکی هم شما میتونید نمایشگر میزان سلامتی نرو را ببینید.

nero%20helth.JPG

و این هم عکس اصلی .

screen7_large.jpg

و حالا خودتون به راهتی میتونید تشخیص بدید که با کدوم کارکتر در حال بازی هستین .

امید وارم مورد استفاده قرار گرفته باشه.

میگم چطوره به بازی اینطور نگاه کنیم .
بر اثر سوء تفاهم بوده اون مبارزه دنته و نرو و بازی رو میشه با هر دو نفر تمام کرد .
شایدم بعضی مراحل رو با دنته و بعضی رو با نرو باید بازی کنیم .

اين يه توهينه :angry::angry::angry:
اوني که داره ميوفته زمين Dante است:wallbash::wallbash::((:((

دوست عزیز Brad جان از نظر من دانته در حال افتادن نیست!!!!!!!

در واقع توی این صحنه دانته داره افت گربه ای میزنه یک جور تکنیک هست برای جا خالی دادن در مقابل ضربه.

در ضمن آقای alprh این اصلآ سوء تفاهم نبوده و هیچ جور دیگه نمیشه به موضوع نگاه کرد زور هم نزن که خودت رو گول بزنی.

در ضمن آقای alprh این اصلآ سوء تفاهم نبوده و هیچ جور دیگه نمیشه به موضوع نگاه کرد زور هم نزن که خودت رو گول بزنی.
خوب جواب همه سوالها موقع ریلیز بازی مشخص میشه!!!!!
درود
البته دوستان منو علی و الپرف (وقتی میخوان حالمو بگیرن:biggrin1:) صدا میزنن . خوشحال میشم همه به اسم صدام کنن .
علی جان من چند تا چیز میدونم از داستان بازی که در واقع از پیشنمایشهای سایت کپی میکنم :
یک روز یک شوالیه جوانبه نام نرو گواهی هایی مبنی بر قتل عام های فجیعی که توسط سلحشوری جوان انجام شده بودند را آشکار کرد. این سلحشور جوان کسی نبود جز دانته، پسر اسپاردای قهرمان!
در دموی داستانی که از بازی به نمایش در آمد دانته به کلیسای شهر فورتونا حمله کرده و شروع به کشتن کشیش های زاهد آنجا میکند. در این لحظه نرو از راه میرسد و نبرد 2 قهرمان آغاز میشود.
با اینکه دست نرو در مبارزه میشکند، سرانجام موفق میشود دانته را به روی زمین بیندازد. اما زمانی که شمشیر را برای کشتن دانته بالا می آورد، دانته را نمیکشد
در دمو های گیم پلی که از بازی به نمایش در آمده نرو با استفاده همان دستی که در مبارزه با دانته شکسته بود نیروی خاصی که مثل اتش سوزان است بر سر دشمنان میریزد.
نقد کامل رو میتونید از اینجا ببینید : http://www.bazicenter.com/previews-55.html
ببینید برداشت من از داستان بازی اینه که :
نرو انسان نیست و در واقع از نوادگان اسپارداست چون نیروی بالا رو انسان نمیتونه داشته باشه و مهمتر اینکه دنته و نرو و ویرجیل خیلی به هم شباهت دارن . (ممکنه قابل قبول خیلی ها نباشه !)
تو شاهنامه یه جایی هست که رستم و اسفندیار با هم میجنگن که سریالش رو هم شبکه 2 پخش میکنه . پدر اسفندیار وقتی میخواد اسفندیار و رستم رو از سر راهش بر داره اسفندیار رو برای مبارزه با رستم میفرسته .
حالا من هم میگم ممکنه یه شرایط مشابه این جریان وجود داشته باشه که نرو رو اول بازی مفرستن تا یا خودش و یا دنته رو از سر راه برداره .
این داستان باید یه قهرمان داشته باشه کلا که یا دنته هست و یا نرو :
اگه دنته باشه وقتی که کشیش ها رو میکشه حتما کشیش ها گناهکارن یه جورایی .
اگه نرو باشه به نظرم میبایست کار دنته رو یک سره کنه نه اینکه دست بکشه . شاید موقعی که تو دمو میتونست دنته رو بکشه متوجه یه چیزی شده ؟؟؟
باید تا انتشار بازی منتظر موند!!!!

ببینید این نرو فقط اوایل بازی با دانته دشمن هست و بعدش اونا با همکاری همدیگه باید بازی رو به پیش ببرند و و چون نرو جوان وتازه کاره فقط باکمک دانته میتونه ادامه بده و هیچوقت این دوتا همدیگر رو نمیکشن ، هیچوقت!! در مورد اینکه تو بازی بعضی مراحل رو با نرو وبعضی مراحل رو با دانته بری فعلا نمیشه نظر قطعی داد ولی من فکر میکنم باید همینجوری باشه . شاید توی مرحله آخر هم نرو با دانته باهم وبه کمک هم غول آخر رو بکشن.

ببینید این نرو فقط اوایل بازی با دانته دشمن هست و بعدش اونا با همکاری همدیگه باید بازی رو به پیش ببرند و و چون نرو جوان وتازه کاره فقط باکمک دانته میتونه ادامه بده و هیچوقت این دوتا همدیگر رو نمیکشن ، هیچوقت!! در مورد اینکه تو بازی بعضی مراحل رو با نرو وبعضی مراحل رو با دانته بری فعلا نمیشه نظر قطعی داد ولی من فکر میکنم باید همینجوری باشه . شاید توی مرحله آخر هم نرو با دانته باهم وبه کمک هم غول آخر رو بکشن.
دقیقا مثل لیدی و دانته ... روابط اون دوتا هم اولش اصلا خوب نبود;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or