بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
سلام شرمنده دیروز نبودم بیام تو تاپیک
آقا Craig Marduk (اسمتون یادم رفت:() یه کمی دیر کشف نکردی ؟:biggrin1: بابا با اون استیله که بازی حال میده دیگه ( ِDoppelganger ) وقتی دو نفری تو حالت Devil Trigger اون گوسفندا رو درگن میکنن:biggrin1: بدون اون اصلا نمیشه حالت دانته ماست دای رو تا آخر رفت ;)
من از شمشیرا استفاده میکنم :
Rebellion
Agni & Rudra
Beowulf
یعنی هیشکی اون بازی های مخفی رو پیدا نکرده ؟:(( بابا شما عجب دویل خورهایی هستین :-"
در مورد آواتارم هم اونقدر اونجا میمونه تا شماره 5ش هم بیاد (تهدید بود ؟:biggrin1:)
یه چیزی در مورد پیر شدن دانته بابا دانته خیر سرش یه پا شیطانه ها واسه خودش ، شما دیدین که یه شیطان که پیر شه از کار افتاده شه :biggrin1:
من میخواستم رکوردمو بزارم ولی نزاشتمش بابا شماها خیلی خطرناکید که !!!!! عجب رکوردهایی از خودتون در وکردید !!!!!!!!!!!! من یه کم دیگه که زور زدم واسه خودمو میزارم :biggrin1:
راستی کسی ترینر نداره که به درد بخوره ؟:-"
خب مثل اینکه زیاد حرف زدم فعلا با اجزه :love:

ايرج جان كوچيك شما بهروز هستم، لطفا از اين به بعد اون آقاشم از اولش بردار! آقا كيلويي چنده همون بهروز خالي بگو شما :love:
در مورد آواتارت بگم كه حرف نداره .
خوب بابا منم همينو مي گم اخه مگه مي شه دانته پير بشه اصلا مگه همينطوريه كه بعد از 3 قسمت دانته حذف بشه!
بابا من كه ركورد نزدم همه رو امير زد رفت پي كارش.آبروي مارم برد!نشون داد دويل باز نيستيم!:cheesygri
اون تريپ جديدرم من تازه 2-3 روزه كشف كردم.حالا شما ببين من با چه مصيبتي اون 7 تا مرحله دانته ماست داي رو بدون اين تريپ رفتم!!!

برو اينجا ترينر مثله هلو ريخته:
Code:
http://www.megagames.com/cracks/html/t919820_0.htm
اون جاي مرحله مخفيارم بيشترش رو مي دونم ولي نمي دونم چطوري بهت بگم آخه با ززبون كه نمي شه گفت يه صفحه توضيح مي خواد! من يه پيشنهاد مي دم شما جاي اونايي رو كه پيدا كردي بزار اينجا منظورم عكسش هست.
تا ببينم جاي كدامارو نمي دوني برات با عكس بزارم.اينطوري هم شما جاي اونايي رو كه پيدا نكردي و هم من جاي اون چندتايي رو كه پيدا نكردم رو پيدا مي كنيم.Ok؟!(والا خودمم نمي دونم چي گفتم!)

خوب كمتر حرف بزن!:p
قربانت بهروز.

اول مي بخشيد دوتا پست پشت سر هم مي دم!اين پست رو نديده بودم!

من این حالت (همون dante must die )رو فقط تاجایی که این غول سگ یخی (سه کله!)هست میتونم برم. ***** اصلا نمیشه کشتش! . تو این غوله رو رد کردی؟ اگه رد کردی الن کدوم مرحله ای؟؟

M1 جان احتمالا شماهم مثل من از اين تريپ دانته خبر نداشتيد كه اونجارو نتونستيد ردش كنيد.
اين پست من اولاش رو بخون همه چي دستت مي ياد.

http://forums.bazicenter.com/showpost.php?p=214986&postcount=598

بچه ها شما با ترینر و رمز و چیت تا این مراحل رفتید دیگه ؟! وگر نه فک نکم کسی بدون این چیزا بتونه حالت dante must die رو تموم کنه چه برسه به Heaven or Hell !!!!!:eek::eek::eek:

بچه ها شما با ترینر و رمز و چیت تا این مراحل رفتید دیگه ؟! وگر نه فک نکم کسی بدون این چیزا بتونه حالت dante must die رو تموم کنه چه برسه به Heaven or Hell !!!!!:eek::eek::eek:

چرا من بدون رمز رفتم حالت dante must اما حالت بعدي رو بي خيال شين
من كلي زجر زدم تا به يه شخصيت جديد برسم اما نرسيدم اخر فهميدم اصلا خيري از شخصيت جديد نيست(قبلنا كه نسخه ي اديشن شده نيومده بود)
البته الان بازيم به شدت تو اين بازي ضعيف شده جديدا(4 ماه پيش) رو كامپيوتر گرفتمش ديدم ديگه هيچي نيستم هرچند 5 باري تا اخرش رفتم تا يه زره رو فرم بيام الانم دارم برا 6 مين بار تا اخر مي رم:biggrin1:
در كل 15 باري تا اخر رفتم
كلا عاشق بازي هاي خر تو خرم:biggrin1:

خدمت همگی سلام
من این 6 قسمت را دارم هر کدوم از پچه ها که خواستن در خدمتشونم.
6 قسمت ؟
انیمه ها رو میگی ؟

بهروز جون (خوبه پسر خاله شدم :biggrin1:) من اون بازی های مخفی رو اینارو پیدا کردم !(از 12 تا) شماره های : 1-2-3-4-5-7-9
این عکس DMC 5 رو هم میزارم(بزرگشو) اکه به کارتون اومد برش دارین:cheesygri

خدمت همگی سلام
من این 6 قسمت را دارم هر کدوم از پچه ها که خواستن در خدمتشونم.

سلام
میتونید یه توضیح مختصر مفید در مورد این 6 قسمت بدید؟ممنون میشم:cheesygri
(البته اگه به تاپیک ربط داره...اگه هم نداره که هیچی!)

عکسهای جدید:

میگم این 2 تا کی هستن؟!

979_0004.jpg

یعنی امکان نداره سره کاری باشه جریان بازی کردن با نرو و بازی با دانته انجام بشه؟!
ما که آرزومونه سرکاری باشه!ولی کپکام فکر نکنم شوخی داشته باشه!:)
من تا حالا هر چی مجله ایرونی و خارجی خوندم.....از نرو گفته و از دانته صحبت هم نکرده!:(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or