نوشته شده توسط iraj_27:
خدایی اول صبح 5-6 بار امتحان کردم کار نمیکرد !!!
ولی الان کار میکنه !!!:confused:
بازم دستت درد نکنه
قابل نداشت...احتمالا سرور اونموقع چت زده بوده!
قابل شمارو نداشت! در مورد ترجمه هم براتون پي ام زدم.
آقا یون خانوما سلام!!!!!!!!
آقا اول تا یادم نرفته بگم که اگر کسی شماره یک این بازی رو میخواد من میتونم کمکش کنم هم اصلش هم کپیش!!!!!!!
البته Cd اصلش از این Hdvd ها هستش!!!!!!!
از همین Dvd باریکا!!!!!!
اگر کسی اصل خواست Dvd هزار تومن میتونم براش تهیه کنم !!!!!!!!!
اگر هم که نه از این Hdvd ها نخواستین و کپی خواستین Pm بدین!!!!!!
من در حدي نيستم كه بخوام به كاربري تذكر بدم ،داخل قوانين سايت هم اومده كه هيچ كاربري نمي تونه به كاربره ديگه تذكر بده!
ولي اين فكر نكنم تذكر باشه!يه خواهشه.
ازتون خواهش مي كنم بحث خريدوفروش رو داخل همون بازارچه پيگري كنيد.شايد بقيه هم به اين DVD ها نياز داشته باشن! خيلي ممنون از توجهتون دوست عزيز!
--------------------------------------------------------------------------------
من فكر نمي كردم طرفداراي اين بازي اينقدر بي حال باشن!
بابا تو فراماي خارجي براي اين بازي يه بخش جدا زدن هركي يه بحثي رو مطرح مي كنه.حالا ما به سختي اينجا يه تاپيك درباره اين بازي تو اين بخش داريم ولي هيچكس صداش در نمي ياد!جالبه! همه يا گيردادن به سري چهارم اين بازي يا داستان بازي يا انيمه بازي(كه در مورد اين آخريه اصلا نمي دونم به اين تاپيك چه ربطي داره:confused
يا....
من خودم از وقتي كه با اين بازي آشنا شدم روزي حدود 1 ساعت اگه 200-300 تا از اين Demon هاي بازي رو داخل دانته ماست داي نكشم روزم شب نمي شه...يعني اينقدر بازي كردم كه واسه خودم تو حركتاي چند ضرب با دوتا شمشير يلي شدم!(مباركه!)
منظورم اينه كه حالا بيايم يه مسابقه راه بندازيم يه لذتي از بازي ببريم.اگه همه اين بازي رو داخل بخش Very Hardرفته باشيد يه قسمتي آزاد مي شه به اسم Bloody Palace .
خوب هركي اين قسمت رو تا اونجايي كه مي تونه بره و از امتيازش عكس بگيره بزاره اينجا ببينيم دنيا دست كيه! فكر كنم مسابقه جالبي بشه...شماهم اگه نظري در اين مورد دارين بگيد .
(مثلا 1-بد يا خوبه يا 2-اصلا مناسب موضوع اين تاپيك نيست ، 3-در شان من نيست!4-توچي ميگه ديگه! 5-حال ندارم و غيره)
راستي بگيد از چه استيل و شمشيري بيشتر استفاده مي كنيد.
من خودم داخل استيل ها بيشتر از Trickster
تو شمشيرها هم بيشتر ازRebellion و Agni & Rudra
و داخل اسلحه هام بيشتر از Ebony & Ivory و Kalina Ann استفاده مي كنم.
شمام اگه خواستيد بگيد!