بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
می توی یکم در مورد این تریش ( که تو ازش*********میخوره:cheesygri)بیشتر توضیح بدی؟
کلا خصوصیات خوب و بدش؟؟؟(فکر نمی کنم از نظر تو خصوصیت خوبی داشته باشه!!!:biggrin1:)

devID__Dante_and_Nero_by_Takeharu.jpg

تو دویل 1 وقتی تو بازی میخوای پاور آپ کنی یه آهنگی مسله اپرا فرم هستش کسی جایی سراغ نداره اونو دل کنم؟؟؟
من خودم سری اولشو بازی نکردم ...ولی فایل تورنتی از آهنگای سری اولشو پیدا کردم احتمالا اونی رو که تو میخوای هم باید توش باشه....مطمئن نیستم ولی شاید به دردت بخوره:cheesygri

http://www.mininova.org/get/179057

من یک چیزه توپ برا گفتن دارم:
من از تریش*********میخوره!چرا؟چون حد خودشو نمیدونه؟تلفن دفتر دانته رو بر میداره...باهاش شریک میشه....شبیه مادر دانته میکنه خودشو!دانته هم دانته شماره 3....جون و شاداب بود...ولی جلف نبود......تو این شماره 1 فقط اینطوریه!
خلاصه اول لیست سیام.......با خون نوشتم ولیییییییییییی تریش!
من حدود 90 درصد از این پست رو نفهمیدم :biggrin1:(آخرشم نه !:biggrin1:)
میشه یکم (خیلی)بهتر توضیح بدی ;)

ممنون میشم

بهتر و کامل تر و خلاصه تر:من از تریش حالم به هم میخوره!(همان طور که از لوسیا و لیدی بدم میاد!)

می توی یکم در مورد این تریش ( که تو ازش*********میخوره)بیشتر توضیح بدی؟
کلا خصوصیات خوب و بدش؟؟؟(فکر نمی کنم از نظر تو خصوصیت خوبی داشته باشه!!!)
کی گفته خصوصیت خوب نداره؟داره.....اونم این میباشد که شلوار بلد پاشه!
خصوصیات بدش این میباشد که شیطانی بیش نیست....برای گول زدن دانته نزدش میاید و به همین دلیل(موندوس فکر کنم!)همون شیطانی که با اسپاردا بد بود و اون و زنش را کشت....تریش را شبه مادر دانته میکند.در آخر تریش عاشق دانته میشود(هر عشق به معنی زن و شوهر نیست...اینجا مسئله خواهر و برادره مثلا!)و جان خود را برا دانته فدا میکند...ولی من در تعجبم که چرا باز زنده مانده و با دانته به کشتن دول ها میپردازد!
اگر جاییش دری وری گفتم حتما بگویید:biggrin1:

لادن جان لیدی دیگه چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟:laughing:
-----------------------------
چند روز پیش دویل می کرای 3 رو برای کامپوتر گرفتم و نصبش کردم (البته نیومد!!!) ولی توی یه قسمت که همه ی دمو هارو داشت یه چیزی دیدم از شدت حیرت این جوری شدم:eek:البته ممکنه من دیر فهمیده باشم:
اینکه تمام حرکات موزونی که دانته و دار و دستش انجام میدن بوسیله ی یه سری آدم واقعی(البته با کمی کمک)انجام میشه من اینو تا امروز نمی دونستم!!!! من بازی رو تموم کردم ولی این ها رو هم تو نسخه PS2 ندیده بودم فکر کنم باید باشن و من نتونستم پیداشون کنم در هر حال خیلی خیلی جالب بود............:cheesygri

لادن جان لیدی دیگه چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟:laughing:
-----------------------------
چند روز پیش دویل می کرای 3 رو برای کامپوتر گرفتم و نصبش کردم (البته نیومد!!!) ولی توی یه قسمت که همه ی دمو هارو داشت یه چیزی دیدم از شدت حیرت این جوری شدم:eek:البته ممکنه من دیر فهمیده باشم:
اینکه تمام حرکات موزونی که دانته و دار و دستش انجام میدن بوسیله ی یه سری آدم واقعی(البته با کمی کمک)انجام میشه من اینو تا امروز نمی دونستم!!!! من بازی رو تموم کردم ولی این ها رو هم تو نسخه PS2 ندیده بودم فکر کنم باید باشن و من نتونستم پیداشون کنم در هر حال خیلی خیلی جالب بود............:cheesygri

حتمآ شما اونی که توی PS2 بازی میکنی DEVIL MAY CRY 3-DANTE AWAKENING هستش!!

و اونی که از PS2 به کامپیوتر پورت شده و شما نسبش کردین DEVIL MAY CRY 3-DANTE AWAKENING SPECIAL EDITION هستش !!!

در ضمن به کاری که شما گفتی یعنی آدمهایی که میان جای شخصیتهای خیالی نقش بازی میکنن!!

به این کار میگن موشن کپچر چیز جدیدی نیست الان دیگه توی تمام بازی ها این یه چیز حیاتی هستش!!!

الان توی صدا و سیمای تلوزیون ایران برای ساخت کارتون یا همون انیمیشن از این روش استفاده میکنن!!!

نمونش رو همین چند روز پیش توی تلویزیون کنال 5 نشون داد فکر کنم برنامه تماشا خانه بود دقیقآ نفهمیدم مال کدوم کارتون هستش!!!! (پسر خرس گنده همچین ادا ادفار در میاورد بیا و ببین!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

نمونه های موشن کپچر هم همون لباسهای سیاه یک دست هستش و گوی های سفیدی که روی این لباسها قرار داره و دوربینهایی که در دور تا دور صحنه یا جایی که هنر پیشه ها مشغول انجام کار هستن!!!

اما قبل از انجام عملیات موشن کپچر چند دور هنر پیشه های دیگری اون صحنه هاروبازی میکنن برای دقیق تر و مشخص تر شدن صحنه و کار هایی که باید انجام بشه!!

اگر دوست دارید در مورد تکنولوژی و طریقه کار موشن کپچر بیشتر بدونید بگید تا یه مقاه کامل و مفید براتون تهیه کنم

و اما دوستانی که انیمه های - دویل می کرای - رو خواستن چشم به محض این که برگشم تهران برای همه پست میکنم

منم یه چیز بگم :)

اون دمو ها رو اگه میخواستی توی پلی 2 ببینی (نسخه SE) باید حالت Heaven or Hell رو هم تا آخر میرفتی !
البته قانونا باید تو PC هم همینطوری میدیدیشونا :biggrin1: (من خودم که بازی رو تازه خریده بودم اول قبل از نصبش کنم نشسته بودم یه دور کامل دمو ها رو تماشا کرده بودم :cheesygri) ولی پورت شده همینه دیگه !!!!

من از همه بیشتر با اون دموی crazy gameplay حال کردم! فقط ببین طرف داره چه جوری بازی میکنه!!! عین خود من!!!!!!! :biggrin1:خلاصه اینکه یارو dmc باز درست وحسابی هست .بازم مثل خودم!!!!!:biggrin1: اسم فایلش هم Omake0.mpg هست.

از اطلاعاتتون ممنون دوست عزیز میتونید موشن کپچر رو انگلیسی هم بنویسید؟:cheesygri هیچ وقت فکر نمی کردم انسان بتونه اینقدر سریع و نرم .....:laughing:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or