بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
بچه ها شما جایی رو سراغ ندارید که تمام دمو های شماره 3 بشه دان لود کرد؟
من اگر کامپیوترم رو عوض کنم ممکنه این بازی رو نداشته باشم....و دیوانه میشم اگر هر روز دمو ها رو نبینم!
خواهشا کمکم کنید:((

من اگر کامپیوترم رو عوض کنم ممکنه این بازی رو نداشته باشم....و دیوانه میشم اگر هر روز دمو ها رو نبینم!
دیویدی بازی رو نداری مگه ؟
اینی که من دارم دمو هارو از توی سیدی هم میشه راحت نگاه کرد (بدون نیاز به نصب بازیش !)

بريد به اين قسمت. تمام دموها براي دانلود با دوكيفيت گذاشته شده.موزيك ها و دموهاي قسمت هاي قبلي رو هم مي تونيد از بخش Download اين سايت دانلود كنيد:

Code:
http://www.devils-lair.org/cutscenes-dmc3.php
منظورشون تمام دموهاييه كه تو بازي پخش ميشه . در ضمن بازي رو ويستا اجرا ميشه ؟

بله. يه پچ براي اين منظور داخل سايت گيم اسپات هست.
چون من ديال آپ دارم نمي تونم برم گيم اسپات ! خيلي وقتمو مي گيره.بخاطر همين لينكش رو از يه سايت ديگه مي زارم نمي دونم اين همون پچه يا نه!

Code:
http://server1.megagames.com/news/show.cgi?&idtype=patches&database=809&section=downloads&

بازم تاپیک خوابید !!

راستی Craig Marduk جان ! این لینکی رو که دادین واسه دان کردن دموها ! اونجا که بیشتر از 100 تا دمو بود آخرین سایزش هم 35-40 مگ بود فکر کنم ولی اینی که من دارم کلا 27 تا دمو هست و حجم کلش هم هست 2.63 گیگ !!! این با اون چه فرقی میکنه ؟

آخرین ویرایش:
من یک چیزه توپ برا گفتن دارم:
من از تریش*********میخوره!چرا؟چون حد خودشو نمیدونه؟تلفن دفتر دانته رو بر میداره...باهاش شریک میشه....شبیه مادر دانته میکنه خودشو!دانته هم دانته شماره 3....جون و شاداب بود...ولی جلف نبود......تو این شماره 1 فقط اینطوریه!
خلاصه اول لیست سیام.......با خون نوشتم ولیییییییییییی تریش!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or